• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 agustos gelinleride buradaa

Nolacak bizim bu tevafuklarımız :) Memurmuş oda :) Ay ne hoş. Gelinlik falan neyse ev eşya uzaklık mesafe.. Ankaradan alıcam ben eşyalarımı nasıl olucakhiç bilmiyorum.. 12 saatlik yol bide

bizde ankaradan alıcaz cnm..ya ankarada seçenek vs fazla Allahtan... bazen o kadar yoruoki su mesafeler beni anlatamam hayırlısıyla zaman gecsede ewlnsek yorucu zor işlerr bunlar tatlı telas ama yan yana olmayınca tatlı falanda olmuo :50:

$FO,38262,10,meridyen-kose-takimi-modern-kose-takimlari-169.jpg
Nasıl kızlar bu takım ?

Eki Görüntüle 939968 Eki Görüntüle 939970 Eki Görüntüle 939966 Eki Görüntüle 939972 Eki Görüntüle 939967 Eki Görüntüle 939974 Eki Görüntüle 939969 Eki Görüntüle 939973 Eki Görüntüle 939971 Eki Görüntüle 939980

işte benim aldıklarım bunlar :)
dikey süpürgeyi de sonradan aldım 60 tlye. benim süpürgem sulu, her zaman açılmıyor. bi şey dökülse suyunu hazırla süpür sonra temizle uzun iş. dikey süpürgeyi hmen açıyorum mis gibi :)
Güle güle kullan şekerim çok güzeller , nişanlımda buzdolabmzı aldı bugün beyaz eşya işimiz bitdi karşınızda Samsung buzdolabımız

RT38FAJEDSPa.jpg
samsung-rt38fajedww-cift-kapili-buzdolabi-content-2.jpg

1300 olması lazım canım 1200-1300 arası bir fiyatı var tavsiye ederim çok kaliteli hem uygun :17:

canım bizde samsungtan aldıkta fiyat karşılaştırması yapıyım dedim :17: benimde çamaşır makinem ve buzdolabım samsungtan. biz 9 kiloluk çamaşır makinesini samsungtan 1199 liraya aldık yanında elektrik süpürgesi hediyesi vardı. buzdolabını da 1399 a aldık ama bazı kişiler pahalıya almışsınız diyolar sence nasıl fiyatları fazla mı :26:

canım bizde samsungtan aldıkta fiyat karşılaştırması yapıyım dedim :17: benimde çamaşır makinem ve buzdolabım samsungtan. biz 9 kiloluk çamaşır makinesini samsungtan 1199 liraya aldık yanında elektrik süpürgesi hediyesi vardı. buzdolabını da 1399 a aldık ama bazı kişiler pahalıya almışsınız diyolar sence nasıl fiyatları fazla mı :26:
İyi yapmışsnz canım , bnm 8 kgluk 900 tlye aldım yani sennki gayet uygun ki hediyeside var, buzdolabıda uygun bence kıskanmışlaaaaaaar:33:

İyi yapmışsnz canım , bnm 8 kgluk 900 tlye aldım yani sennki gayet uygun ki hediyeside var, buzdolabıda uygun bence kıskanmışlaaaaaaar:33:

8 kiloluk 900 lira mı :53: biz alırken 900 liraya çamaşır makinesi yoktu 8 kiloluk fiyatı 1399du yanında elektrik süpürgesi vardı. 9 kiloluğa göre fazla olması da ecobuble sistemi varmış köpürtme yapıyomuş göya :1:

8 kiloluk 900 lira mı :53: biz alırken 900 liraya çamaşır makinesi yoktu 8 kiloluk fiyatı 1399du yanında elektrik süpürgesi vardı. 9 kiloluğa göre fazla olması da ecobuble sistemi varmış köpürtme yapıyomuş göya :1:
Evet canım indirimdeydi yılbaşından önce aldım ben , eco buble degil bnmki ama elmas kazan

bence gayet hoş canım :16:
davetiye konusunda ben de çok kararsızım çöpe gidiyor diye. bakalım biz ne yapıcaz.

yok canım böylesine ağır konuşulur yani haklısınız. bizler de insanlara zor olmasın diye uygun bir tarih ayarlamaya çalışıyoruz sonuçta, insanlar da bu tür şeylere saygı duymalı özen göstermeli. en azndan amcanla yengen yanında olacakmış canım bırak o hevesli hanım düşünsün, gelmeseler de olurmuş zaten baksana :)

davetiyen güzel canımmm cok pahalıya gerek yok dediğin gibi insanlar sadece tarih saat ve yerine bakıp atıolar ben 20 30 tane filanda özel davetiyelerden yaptırmak istiom sadece yakınlarıma vermek içinn :D

Güzel beğendim ben canım :46:

teşekür ederimmm kızçeler :16: evet çok pahalıya gerek yok kimse içinde farklı bişi yaptıramıcam :27:

çok güzellll :16:

kızlar biz kirada oturcagımız için ben köşe takımı almayı düşünmüyorum kendi evimize geçince alırım gerekirse küçük odayıda ütü odası erzak odası yaparız mantıklı dimi güzel bi koltuk takımı aldıkmı tamamdırrrrrr :21:

kızlar biz kirada oturcagımız için ben köşe takımı almayı düşünmüyorum kendi evimize geçince alırım gerekirse küçük odayıda ütü odası erzak odası yaparız mantıklı dimi güzel bi koltuk takımı aldıkmı tamamdırrrrrr :21:
cnm yakın zamanlarda ev almayı düşünüyorsanız bikac sene içinde alma ama bi 5yıl almıcaksanz al o zamana kadar eskir zaten bizim ev alma durumumuz var subatta ama cok borclu olucaz die ben biraz kiradamı otursak diye düşüncelerdeyim.ew almazsakta ben tamamını alıcam canım ya cok cooook hewesliyim içimde kalsın istemiyorum...bekleyememde ew almayııı:50:subat biran önce gelsin istiyorum yaaa dolu doluu günler bizi beklıo inşaALLAHHHHHH :34::16:

Back