• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 agustos gelinleride buradaa

Melodi canım her yer doluydu zor bulduk :1: yoksa evlenemicektik :1:
Amcana toprağı ağır gelmesin canım ama kızı çok kıskanç ya . Daha yeni tanıştılar diyodun sanırım belki bozulur işleri olmaz mı. Yaptığı tamamen insafsızlık ailedekiler seni de yalnız bırakmazlar merak etme o gün ama nasıl yaparlar bilemedim. Onları düşünüp üzme canım kendimi sorunlar mutlaka olucak ama o gün snin en güzel günün :)

Yok kız çıkardı bi yer bulurdunuz yine evlenirdiniz :) Evet cnm yeni tanışmışlar 1 aydır görüşüyorlarmış öyle duydum benim içimede öyle doğuyor daha öncede başka bir kişiyle böyle muhabbetleri olmuştu çocuk bunu araştırınca vazgeçmiş istememiş :1: Artık umrumda bile değil ne yapıyolarsa yapsınlar bizim aile benim annemi babamı sevip saydığı için beni sevdikleri için benim yanımda olurlar inşallah çok çok güzel olacak canım o günler hepimizin için 1 kişi hariç tabi :P :1:

17 agustosta benimde dügünüm oluyor dügün yeri ayarlandı ama gelinlik esya nisan ayından sonra bakılcak.Nişanlım askere o yüzden...

Ne kadar güzel dolu dolu geçirmişsin vaktini :) darısı benim başıma :) Bursa'yı boş bırakmıyoruz işte canım :)

ikeaya gittikkkk çeyizime bişiler aldım :52: köfteci yusufa gittik harikaydı:52: ulu camiye gidebildik cami olarak sadeceee namazımızı kıldık orda süperdi orasıda :52::16: kent meydanına gittik kahve dünyasına gittik dönceğim akşam keyif kahvesine gittik :16: öyle gezindikkk çok güzeldi :16: git gide bebegime sımsıkı bağlanıyorum aşkım sevgim artıyo çok şanslı oldugumu hissediyorum rabbime çok şükür olsun :16:

sen nelere bakcan canımmm

ikeaya gittikkkk çeyizime bişiler aldım :52: köfteci yusufa gittik harikaydı:52: ulu camiye gidebildik cami olarak sadeceee namazımızı kıldık orda süperdi orasıda :52::16: kent meydanına gittik kahve dünyasına gittik dönceğim akşam keyif kahvesine gittik :16: öyle gezindikkk çok güzeldi :16: git gide bebegime sımsıkı bağlanıyorum aşkım sevgim artıyo çok şanslı oldugumu hissediyorum rabbime çok şükür olsun :16:

sen nelere bakcan canımmm

İlk önce kapalı çarşıda alyans falan bakıcaz canım ilk hedefimiz o takı işlerimizi halledicez :) takım elbise bakıcaz ömrüme. Bi gün İnegöl'e gidip mobilya bakıcaz :) Mudanya ya arkadaşına oturmaya gidicekmişiz :) bilmiyorum başka naparız

İlk önce kapalı çarşıda alyans falan bakıcaz canım ilk hedefimiz o takı işlerimizi halledicez :) takım elbise bakıcaz ömrüme. Bi gün İnegöl'e gidip mobilya bakıcaz :) Mudanya ya arkadaşına oturmaya gidicekmişiz :) bilmiyorum başka naparız

tek başınamı gitcen canım nişan alışverişini nasıl yaptınız?
inegöle gidemedik biz ya haftasonuna denk geldigi için 4. yada 5. ayda gidicez kısmetse

tek başınamı gitcen canım nişan alışverişini nasıl yaptınız?
inegöle gidemedik biz ya haftasonuna denk geldigi için 4. yada 5. ayda gidicez kısmetse

Tek başıma gidiyorum canım annemler pazar günü gelcek :) özel bi nişan alışverişi yapmadık :D bohça falan hazırlamayı düşünmüyorum bi de nişana daha zaman var :)

slm kızlarr :16: nler yapıosunuzz cidacım hosgeldinnnnnnnnnnn bu ara herkes sevdiceklerine gidiorr bnada az kaldı cida sen bayagı birşeyleri halletmissin yaa ne güzell :16:

Biz Ankaralıyız canım kuzenımde bende Ankarada oturuyoruz hatta aynı ilçede :) evlerimizde araba ile 15 dk yakınlığında... Benim düğün tarihimi ta 2013 Ağustosundan beri biliyor canım yaa tabi o zamanlar hanfendinin başka bir sevgilisi vardı... Benim kınam 3 Ağustosda Ankarada olacak, düğünümde 7 ağustosda Bursada olucak canım ki düğünüme fazla kişi gelemez tüm akrabalarım Ankarada çünkü . En azından kına gecem düğün gibi olsun burda oturan akrabalarım için öyle hayal kurmuştum tüm hayalimi mahvetti bilmiyorum nasıl olacak çok üzgünüm ve morelim bozuk gerçekten. Beraber büyüdüğüm aynı yatakda uyuduğum koruyup kolladığım insanın böyle bir şey yapması üzücü gerçekten :43:

bende üzüldüm canım böyle bişey yapmasına. akrabalarınla konuştun mu bu konuyu nasıl yapıcaklarını. inşallah herşeyin çok güzel olur ve mutlu olursun

kızlaaaar bende izmir gelini oluyoruum :) ağustosta olucak ama tarihimiz netleşmedi henüz asker yolu bekliyorum geldiğinde düğün için uygun bir mekan bakıcaz ağustos ayına, ona göre de netleşicek :) izmir için mekan önerileriniz de olursa pek sevinirim :))

kızlaaaar bende izmir gelini oluyoruum :) ağustosta olucak ama tarihimiz netleşmedi henüz asker yolu bekliyorum geldiğinde düğün için uygun bir mekan bakıcaz ağustos ayına, ona göre de netleşicek :) izmir için mekan önerileriniz de olursa pek sevinirim :))

Canıımm bende izmirdenim ama izmir gelini değilim burada oturuyorum ve asker yolu bekliyorum :) Nasıl bir düğün istiyorsun canım önerebilirim sana. Nerden geliyosun?

Canıımm bende izmirdenim ama izmir gelini değilim burada oturuyorum ve asker yolu bekliyorum :) Nasıl bir düğün istiyorsun canım önerebilirim sana. Nerden geliyosun?
Aslında çok uzaktan değil söke'den gelin geliyorum:) ama mekanlar konusunda çok fikir sahibi değilim. yemekli düşünmüyorum açık havada şirin samimi bir yer olsun istiyorum :) yalnız kapasitesi az olmamalı nişanlımın ailesi baya kalabalık :)) bu arada allah kavuştursun canım askerin nerede? :)

Aslında çok uzaktan değil söke'den gelin geliyorum:) ama mekanlar konusunda çok fikir sahibi değilim. yemekli düşünmüyorum açık havada şirin samimi bir yer olsun istiyorum :) yalnız kapasitesi az olmamalı nişanlımın ailesi baya kalabalık :)) bu arada allah kavuştursun canım askerin nerede? :)

Sana inanmıyorumm nişanlım sökedeee :) ahahaahaha :) ayy ne güzelmişş yaa :) Canım izmirin neresine geln geliyorsun ona göre mekan önereyim sana :) Ohh miss izmir gelini ne şanslısın :)

Sana inanmıyorumm nişanlım sökedeee :) ahahaahaha :) ayy ne güzelmişş yaa :) Canım izmirin neresine geln geliyorsun ona göre mekan önereyim sana :) Ohh miss izmir gelini ne şanslısın :)

aaaa tesadüfe bakkk :)) çok şaşırdıım şu an ahahaha :)) sökeli mi nişanlın? nişanlımın ailesi yeşilyurtta oturuyor canım ama benim nerede oturacağım henüz belli değil ev bakıyoruz bi yandan yeni girne olsun istiyorum ben ya da üçyol bahçelievler falan oralarda yoğunuz ev konusunda sen neresinde oturuyosun?

aaaa tesadüfe bakkk :)) çok şaşırdıım şu an ahahaha :)) sökeli mi nişanlın? nişanlımın ailesi yeşilyurtta oturuyor canım ama benim nerede oturacağım henüz belli değil ev bakıyoruz bi yandan yeni girne olsun istiyorum ben ya da üçyol bahçelievler falan oralarda yoğunuz ev konusunda sen neresinde oturuyosun?

Ayy canımm hiç sorma sökeyi su yolu yaptık haftasonları vallahi :) küçücük gezemiyoz edemiyozz anneemm anlatamammm :) Nişanlım kırşehirli Kırşehire gelin gidiyorum ben. Karşıyakada oturuyorum canım bende.. Hımm yeşilyurdu pek bilmiyorum bi elit kesim var birde orta gelirli kısım var yeşilyurtta arkadaşım çok sık derdi bu cümleyi :) Üçyol öneririmm çok hreketli güzeel bak metro falanda yapıldı gezersiniz artık hep :)

Görüştüler canım görüşmez olurlarmı kendileri böyle istemişler miş miş de. Görüştüğü kişi uzman çavuşmuşta görev yeri değişecekmişte bir sürü bahane canım sanki 1 gün sonra olsa düğünü kaçmıyor ya kimse... İnşallah bulur herkez layığını canım.

Atalay prens nilüferin ordaydı cnm heralde bende yanlış hatırlamıyorsam :1: Bizde gold'u tuttuk canım zaten bursada adam gibi organizasyon yapan düğün salonları sınırlı. Hem atalayda herşeyi düşünüyor aynı şekilde goldda :)

tuhaflar gerçekten. Rabbim böyle art niyetli insanların gözünden korusun sizi.
goldu bilmiyorum hiç canım. prense de annemle babam tesadüfen gitmişler. yolda giderken görmüşler bi uğrayıp soralım görelim falan diyerek girmişler beğenmişler. ben hiçbi yerde görmedim böyle ilgilenen, inşallah düğün günümüz de güzel olur :16:

Biz Ankaralıyız canım kuzenımde bende Ankarada oturuyoruz hatta aynı ilçede :) evlerimizde araba ile 15 dk yakınlığında... Benim düğün tarihimi ta 2013 Ağustosundan beri biliyor canım yaa tabi o zamanlar hanfendinin başka bir sevgilisi vardı... Benim kınam 3 Ağustosda Ankarada olacak, düğünümde 7 ağustosda Bursada olucak canım ki düğünüme fazla kişi gelemez tüm akrabalarım Ankarada çünkü . En azından kına gecem düğün gibi olsun burda oturan akrabalarım için öyle hayal kurmuştum tüm hayalimi mahvetti bilmiyorum nasıl olacak çok üzgünüm ve morelim bozuk gerçekten. Beraber büyüdüğüm aynı yatakda uyuduğum koruyup kolladığım insanın böyle bir şey yapması üzücü gerçekten :43:

canım insanlar senin düğününe gidemeyeceklerse zaten ona göre ayarlarlar kendilerini. o neymiş öyle nikhlarını yapsınlar istediği yere tayinini ister öyl saçma şey mi olur. insan şunu diyebilir yer bulamadık salonlarda mecbur kaldık vs anlarsın bi nebze. aman kuzum üzücü bi durum ama herkesi vicdanıyla bırak üzme kendini

HOŞBULDUM CANLARIMMMM :38:

kızlar neşem gelinliğe gittim, paris moda evine gittim, laberia gelinliğe gittim, özkan gelinlik, bursa moda evi, aygün gelinliğe gittim
HEPSİNDE GÜZEL ilgilendiler en pahalısına 2800 dediler satılık ama ben kiralık istiyorum satın almak istemiyorum ama paris moda, laberia, özkan, bursa moda, evi kiralamıyo sadece neşem moda evi kiralıyo oda 1900 tl :27: çok pahalı bence kiralayacagım bişeye o kadar para verdirtmem bide kendi yaşadığım şehirde bakıcam kızlar :16:
aygün gelinlik 1200 dedi modeli tarif ettim geri dönüş yapıcam sağolsun ölçümü bile aldı oraya tesadüfen girdik kasapoğluna gitmiştik kapalıydı orası açıktı. burda bakıp kafamda hiç model belirlemeden gittim ama gezdikçe şekillendi bir sürü gelinlik giydimmm hepsi harikaaaaa :52::52: artık gittigim yerlerde model tarif ettim fiyat aldım :9: satın almak bana hiç mantıklı gelmiyo alırsam çok pişman olacagımdan eminim kiralamak istiyorum diktiripte ama :16:İNŞALLAH HERŞEY GÖNLÜMÜZE GÖRE OLUR KIZLARR KUAFÖRÜM DÜĞÜN SALONUNKİNİ SEÇTİM GELİN BAŞI ZATEN ÜCRETSİZ ARTI OLARAK porselen makyaj ve kirpik boyama olucak sadece 85 tl ödicez :52: başımı nasıl yapacagıma kendim karar vereceğim için korkmuyorum begenmezsem baştan yaptırırım banane on kere evlenmicez yaa :1: düğün davetyemi seçtim çok para vermeye gerek duymuyorum zaten tanıdık ona yaptırıcaz 700-750 tane 250 tlden biraz fazla modelini gösteririm canlarrr birazdan:16: sormak istediginiz bişi varsa sorun zevkle cevaplarım :38:

AYY CANIM SENDEMİ GİDİYON HADİ BOL ŞANS :))

baya ilerleme var harika :16:
davetiyeni de merak ettim :)
ben de pazar bursadayım inşallah :)

Ayy canımm hiç sorma sökeyi su yolu yaptık haftasonları vallahi :) küçücük gezemiyoz edemiyozz anneemm anlatamammm :) Nişanlım kırşehirli Kırşehire gelin gidiyorum ben. Karşıyakada oturuyorum canım bende.. Hımm yeşilyurdu pek bilmiyorum bi elit kesim var birde orta gelirli kısım var yeşilyurtta arkadaşım çok sık derdi bu cümleyi :) Üçyol öneririmm çok hreketli güzeel bak metro falanda yapıldı gezersiniz artık hep :)

yeşilyurt elit kesime rağmen bi karşıyaka değil yine de yaa :) görümcem karşıyakada, benimde gönlüm daha çok o tarafta ama üçyolu da seviyorum artık bakalım kısmetimiz neresiysee :)) aylardır ev araştırmaktan da bi hal oldum :) izmir sonrası kırşehir'de senin için zor olmaz umarım izmir çok güzel çünkü :)

Back