- 5 Haziran 2011
- 129
- 48
- 98
Aynen öyle saçmalamışlar bende Kasım'da bakıp yer bulamayanlardanım hafta içi vardı ama bizim mecburen haftasonu olcak diye anca melodinin terasında yer bulabildik dolaşmadığımız yer kalmadı haftasonları tamamen doluydu. Aslında istasyon mu ne orayı çok beğenmiştim ben ama orda sadece 2 Ağustos boştu biz baktığımızda o tarihte de bi yakınımızın düğünü var çakışmaması lazım diye tutamadık erkenden halletmek en güzeli olmuş
Olsun canım Atalay prensde çok güzeldi ben beğendim. Aslında kimseye aldırış etmiyceksin canım nereyi beğeniyosan tariih felan sorun olmuycak tutucaksın akrabanla çakışsa bile. Şu an benim başıma geldi bu ben 1 yıl önceden hallettim tuttum düğün salonumu ve can ciğer bi kuzenim vardı ama 1 senedir nankör kendisi ve beni acayip kıskanır 19 yaşında neysee.. şu son 1 ay içinde bi çocukla konuşuyo 1 ayda evlilik kararı almışlar bana inat gitmiş düğün tarıhını benım kına gecemin olacağı tarihe almış sinirden çatladım acaba akrabalarımız onun düğününemi gidicek benim kına gecememi gelicekler bilmiyorum. Kendisi bu arada öz ve öz amca kızı olur