- 10 Eylül 2009
- 4.410
- 822
- 363
ben geldim hazırlıklar nasıl gidiyo
hoşgeldin canım :)
Ne acelen var diye olur mu hiç yaa akılsızlar ya güya dalgaya almaya çalışıyolar sinir şeyler...Kasım-aralık ayında yer tutmaya gidenler boş bulamamışlarki. Erkenden tutmak her zaman iyidir hem istediğimiz tarih olması açısından çok iyi oluyo. Atalay prens güzeldi canım bizde gitmiştik oraya bakmak için ben açık hava olmasını istiyordum. O yüzden tutmadık orayı ama çok güzeldi baya övgüler vardı. Goldu tuttuk bizde inşallah hakkımızda hayırlısı olur herşey çok çok güzer olur canım
zaten kendini baskı stres altında hissediyorsun bir de böyle ilginç insanlarla karşılaşınca uyuz oluyor insan. bende açık hava istiyordum arya parka baktım ilk, ilgilenmediler sinir oldum. sonra babam gel buraya bi bak diye götürdü. mırın kırın ederek gittim ağzım kulaklarımda çıktım organizasyonları çok güzel. daha göremedim ama vaad edilenler çok güzel en azından
size bişey anlatayım başınıza gelirse benim gibi kalmayın
biz nikahı yaptık, nüfusa gittik nüfus cüzdanlarını değiştirmek için. ordaki memur ikimize de baktı eşime döndü. sen ilk eşinden neden boşandın dedi. ben aptal aptal baktım eşime ne diyo bu yaa der gibi. öyle bişey olmadığını biliyorum ama zaten aklın bi karış havada oluyor eşim de bu üçüncü abi dedi güldü ben daha bi aptallaştım
memur eğlendi ama baya. damat sağlam çıktı kandıramadık dedi. allahtan hiç sesimi çıkarmadım yoksa iyice rezil olacaktım
genelde yapıyorlarmış böyle tuhaf şakalar, kendilerince.
benim daha almam gereken çok şey var fırın ocak aspiratör yemek takımı tancere takımı nevresim takımı bir sürü şeyler
canım yemek tk, nevresim tk onlar bir günlük iş. cebinde para varsa hepsini bir anda alıp çıkıyorsun.
bursadaysan sen de, yer söyleyim hatta bakabileceğin, mutfak eşyaları için
Son düzenleme: