- 27 Aralık 2013
- 1.038
- 979
- 208
hamilelik yoksa bembeyaz oluyor ikinci çizginin yeri. Hiç şüpheye yer bırakmayacak kadar net anlıyorsun negatif olduğunu. İnşallah hamilesindir. Güzel haberlerini alırız.
bunda çizgi var.süper birşey.hamilesin bence
yok canım ben bakmadım şu an yüzleşmeye hazır değilim gününde yapmaya karar verdim. İnş dua ediyorum sana inş kanda iyi çıkar.Canım bilmiyorum ki çok karışığım bakıp bakıp duruyorum silik bu artık eminim ama korkum var siz baktınız mı ama net deil orda of ya off
Canım niye bu kadar acele ediyorsun az sabretseydin yarın giderdin. Hadi inş iyi sonuçlarla dönersin. Dua ediyorum.İnşallah canım daha önce hiç böyle çıkmadı biliyorum evet hiç çıkmadı ya bakıyorum bakıyorum sürekli bakıyorum sma sapan bi haldeyim ortalığı ayağa kaldırdım kızlar şimdi nupeldaa senin dediğin gibi çok pahalı ben özel Levent hast. Gidiyorum orası 45tl en uygunu ya
acilden giriş yapmadılar mı çok pahalı ya.Canım niye bu kadar acele ediyorsun az sabretseydin yarın giderdin. Hadi inş iyi sonuçlarla dönersin. Dua ediyorum.
Evet canım benim gidiyorum uyuyamam yoksa ama şimdi benim anlayamadığım normalde o çizgi kesinlikle hiç ama hiç olmaması gerek dimi ayyhhhh ben napam nerelere gidem test yaptık o da belirsiz
Kızlar fotoda anlaşılmıyor ama çok silik gibi anlamadım ya sizce bi bakar mısınız?
arkadaşlar herkese iyi akşamlar.birşey sormak isterim müsadeniz var ise.
ben pkoluyum.ancak yumurtalıklarım ilaçlara cevap veriyor.sebepsiz şekilde gebe kalamıyorum.tüm tahliller normal.hsg de çekilmiştim.şimdi netten okuyorum.laparoskopi de yapılması gerektiği yazıyor.sizler laparoskopi oldunuz mu?özellikle sebepsiz olanlar?
hayirlisi cnm insallah hamilesindir hadi hayirlisi olsunCanım şimdi bu salak testte normalde hiç çizgi yeri yok dimi bakıyorum çok ince ip gibi aZ önce de yazdım kızlara da anlamadım
Canım şimdi bu salak testte normalde hiç çizgi yeri yok dimi bakıyorum çok ince ip gibi aZ önce de yazdım kızlara da anlamadım
Nezamn canim bugunmu..Bende eşim işten gelsin kan testine gitcem
Bende eşim işten gelsin kan testine gitcem
Nezamn canim bugunmu..
kacinci gunn cok erknse gitme herkeste cimmayabilio canim.sabirli olun :)
Evet canumudihar, post: 36536870, member: 505821"]Nezamn canim bugunmu..
Evet can
Evet canım benim de 9. Gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?