Kuzum hıçkıra hıçkıra ağlıyorum ikinci çizgi çok silik yani emin deilim şimdi uzaktan bakıyorum da çok çok az daha belirgin gibi ya ben mi öyle görüyorum resmini çektim orda hiç belli deil ki yoksa size göstericektim kızlar şimdi yüklücem belirgin olursa kızlar
benimkide cok cok silikti hayalet cizgi dediklerinden o belirsiz cizgiyi hic gormmestm okadr test yapmistmda varsa cikio o silik cizgi yarin kacnci gunn kan testi yaptr silik cizgi varsa kanda cikar hemen :)
Kızlar fotoda anlaşılmıyor ama çok silik gibi anlamadım ya sizce bi bakar mısınız?
Seninki iyi cikar cnm i insallah.ben negatif cikcak benimki diye sabahtan beri gezmece tozmaca
Kızlar fotoda anlaşılmıyor ama çok silik gibi anlamadım ya sizce bi bakar mısınız?
Gordummmmmmmmmm ayy hadu insallh cnm bnm panik yapma sakinn yrin test yp bklim
kesinlikle silik ikinci cizgi benmkide boyleydi sennkinden daha silkti telfnda belli oluo sennki benm oda olmuodu.hadi insallah hayrlisi yarn sabah erken kan vermye git
Canim ins o ikinci cizgi yarin dahada bir pembelesir. Bence sen hamilesin. Ne guzl darisi hepimize ins
evet yarın 12. günüm12. gün mü yarın ??? inşallah güzel haberlerini alırız...
hem bizlere de umut olursun böylelikle....
Canim çizgi telefonda gayet net görünüyo, gerçekte daha net diyosun. Bence var gibi bişeyler. Hadi güzel haberlerle gel bizeCanım bilmiyorum ki çok karışığım bakıp bakıp duruyorum silik bu artık eminim ama korkum var siz baktınız mı ama net deil orda of ya off
Canim çizgi telefonda gayet net görünüyo, gerçekte daha net diyosun. Bence var gibi bişeyler. Hadi güzel haberlerle gel bize
Ne diyosun net çekemedim yaaaaaaaaaaa var mı bişey kuzum
bunda çizgi var.süper birşey.hamilesin bence
Kızlar ben az önce idrar testi yaptım tok karnına tek çizgi ikinci çizgi çok çok silik anlamadım ya da o ikinci çizginin yeri belli mi en azından şimdiden hazırladım kendimi olmazsa bilicem o gün
arkadaşlar herkese iyi akşamlar.birşey sormak isterim müsadeniz var ise.
ben pkoluyum.ancak yumurtalıklarım ilaçlara cevap veriyor.sebepsiz şekilde gebe kalamıyorum.tüm tahliller normal.hsg de çekilmiştim.şimdi netten okuyorum.laparoskopi de yapılması gerektiği yazıyor.sizler laparoskopi oldunuz mu?özellikle sebepsiz olanlar?
Yemin.ederim.gordum kiz.. insallh vardir ttlimsen simdi hastaneyemi gidiyrsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?