Ayy kuzum yaa desene herseye yeni alisio ne güzel emdikce daha faydali bak bide okadar ûzûldún inatci eymen yenik dústû anne kraliceye haberdar et yavrum insallah agrisiz sizisiz yapar oda rahatlarr cancazim galiba oynuo ara ara hissediorum ara ara tatli tatli sanci oluo belkide ben öyle hissediorumm ama dedigim gibi oynuo galiba acken daha cok sancim oluo bide oturus pozisyonuma göre degisio oynamasi saglikli sihatli olsunlarda baska istegimiz yok aslinda evet normal sancilara dok. Aynisini dedi karin gerildikce de oluomus ama simdilik catlak felan olmadi sükür karnim baya bûyûdû artik bakinca tam bir hamileyimm cinar eymeni öpIyiz kuzum. Hala t.bekliyruz.. 20grm almis 2gunde.. Doktrum emdrmeye dewm.dedi.. Anne sutunu yeni almya basladigi icin.. Tuvaletini 10gune.kadar yapmayabiliurmus..
Bagirsaklari gelisiyrmus dedi.. Doktr. Eger zorlanirsa aglarsa.. Getr.dedi.. Insallh daha iyi olcaz..
Ben harwktlerini 16.haftamda histmistim. Bole.icimde. pir pir.ediyrdu o agrilar normal cnm.. Bnmde oluyrdu rahim baglarin buyyr bebek buyudukce.. Cnm.. Adet agrisi gibi olanilir igne batmasi gibi olabilir..