- 25 Temmuz 2014
- 2.185
- 1.480
Kııızzzzz napıyonnnn??? Özledim seniiiiCok sukur devam ediyr hamileligim allhim herkese nasip.etsin sen nasilsinn..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kııızzzzz napıyonnnn??? Özledim seniiiiCok sukur devam ediyr hamileligim allhim herkese nasip.etsin sen nasilsinn..
Hihihi bende ozledimm. Cnm bnm.. Bir telefon kadar yakinim sana.Kııızzzzz napıyonnnn??? Özledim seniiii
AminnnnnnBen bu güzel duana senide katıyorum kuzum... İnşallah sende al bebeğini:)
İyiyim ben cnm simdilik bi sorun yok sendende hatirli haberleri bekliyoruz insAllah razi olsun kuzum insallah rabbim isteyen herkese nasib etsinn unutmadiginiz icinn saolunn sen nasilsinn
Evet sekerim sadece bir alo:))) bebecik nasıl???Hihihi bende ozledimm. Cnm bnm.. Bir telefon kadar yakinim sana.
Cok sükür atlattim 3 yumurta vardi az olsun kaliteli olsun benim olsun yarin ögrencem insallah hayirlisi olur desteginiz cok cokk tesekkür ederim
Iyi bebik.. Teysesii.. Hop hop hop oynuyr soluma yatiyrum kaburgalarim iflas etcek az kladi :) migdem agridi biraz bugun sut ictim gecti.. Bebis nasil.. Tekmelere basladimi.. :)Evet sekerim sadece bir alo:))) bebecik nasıl???
Aminn canim insallah aman olmasin sorun ciksin bu bölümden insallah hayirlisi neyse veririmmİyiyim ben cnm simdilik bi sorun yok sendende hatirli haberleri bekliyoruz ins
Hic merak etme cnm bnmm 5tane vardi.. 2tanesini attilar.. 1ituttu bnmde yumim az cikti.. Ytrki saglikli olsunlar.. Kalitelidr emin ol.. I.sallh bu son olcak..Cok sükür atlattim 3 yumurta vardi az olsun kaliteli olsun benim olsun yarin ögrencem insallah hayirlisi olur desteginiz cok cokk tesekkür ederim
Aminnnnnn umud yolcusu insallah tek temennim o O BEBEK BU EVE GİRECEK insallah simdi olmasada zamaninda nasibseeeHic merak etme cnm bnmm 5tane vardi.. 2tanesini attilar.. 1ituttu bnmde yumim az cikti.. Ytrki saglikli olsunlar.. Kalitelidr emin ol.. I.sallh bu son olcak..
Aminn canimmmmmmmmAminnnnnn umud yolcusu insallah tek temennim o O BEBEK BU EVE GİRECEK insallah simdi olmasada zamaninda nasibseee
Oyyy yerim onu masallahhh:)) isme karar verdinmi? Evet tatlım bizde 3 gündür hareketlendik çok şükür:)Iyi bebik.. Teysesii.. Hop hop hop oynuyr soluma yatiyrum kaburgalarim iflas etcek az kladi :) migdem agridi biraz bugun sut ictim gecti.. Bebis nasil.. Tekmelere basladimi.. :)
Burada da vazgeçemiyorum ilk göz ağrım...iyi olduğuna sevindim canım ..inşallah 3 yuminde sağlıklı bebişlere dönüşürler..benim opumda güzel geçti 7 yumi oluşmuş ..bundan sonrası iyi olur inşallah..Canim benim icin bu sefer cok kisa sürdü girdim ciktim sanki 3 yumosum vardi kaliteli güzel dedi bakalim yarin haber alcam sen naptin nasildi
MerhabaBen varım canım hemde 2. Gün embriyosu
Aynen canim burasi can yoldas sanki cokkk sevindimm insallah 7 yumosunda güzel güzel döllenir kaliteli embiriyo olur Allah yardimcimiz olsunBurada da vazgeçemiyorum ilk göz ağrım...iyi olduğuna sevindim canım ..inşallah 3 yuminde sağlıklı bebişlere dönüşürler..benim opumda güzel geçti 7 yumi oluşmuş ..bundan sonrası iyi olur inşallah..
İnşallah bu ikisi çok güzel gelişir ve sıkı sıkı tutunurlar:)Kizlar 2 yumurtam döllenmis birini atmislar cöp insallah bu 2 si güzel olurrr pazartesi belli olcak 5. Gün veya 3. Gün die
ben hala hissedmiyorum bebeğimi
her an hissedenilirsin canım:)ben hala hissedmiyorum bebeğimi