- 27 Aralık 2013
- 1.038
- 979
- 208
canim devlette detyli ultrsnla bakmiolar baktiklari ultrsn bie iyi degil.ayni hastnye gelen baska arkdsm vardi onda ikili testnde sorun cikti 100 kisi icinde 7 kisinn cocgu dawn sendrmlu bu 7 kisi icinde olma riski cikti o gitti peritonlji uzmanina ama benmki cok temzdi gitmk istemedm ben dedign gibi riskli gebeliklerde gidilmesi gerikio ama tabi sen bilirsn ben bu konda etkilemk istemm canim.evet kucuk bi yerden acmis dikisi sipa onun icin yatiorum hastnede dr eve bile gindermio sadece tuvalete kalkiorum 4 yada 5 gune bir banyoya kalkiorum azcik kalktim gecen dr a yakalndm kizdi bana asag dogru baski yapip dogum baslrsa nolcak dedi kalkmiorum hic.20 gundr hastnedyim evimi ozledim.canm ben çorludayim burda reyap hastnesi var trakyann en pahali hastnsi ve en iyisi mecburen yatiorum drumz burda ve premtre yogun bakimi sadece burda var devlt hastnesi kadar sacma bi yer yok ya sadece 34 haftalik ve yukarsni aliolarmis kuveze boyle bisey olabilirmi zaten 35ten sonrasni kuveze bile cok koymuolar.canim sezeryan olcak erkn dogum olca icin bebek daha fazla yipranmasn die.hahrlisi olsu hepimz icin.
Canım maşallah tedavin hayırlı olsun :) inşallah bebeğin seninle olacak ..Kızlar günaydın :)
Bu gün kontrolum vardı pazartesi opu günüm :)
Çok mutluyum bugünü de görücez inşallah sağlıklı da olurlarsa değmeyin keyfime artık.
Rahim kalınlığı 10,5 doktorum gayet iyi dedi a_gurur sen ne durumdasın tatlım :)
Canım Allah razi olsun, bende dua ediyorum hem kendim bende sizler için ama sen hamilesin ya seninki benimkinden daha makbul sanirim :) İnşallah seninde bebegin gelişimi tamamen tamamlandıktan sonra sana ben geliyorum anne yapar :)
İnşallah canım inşallah Allah yardımcımız olsun dilerim :)Canım maşallah tedavin hayırlı olsun :) inşallah bebeğin seninle olacak ..
kızlar ya aslında bugün benim moralim çok bozuk kedimi hiç iyi hissetmiyorum bebeğime de yansıtmak istemiyorum ama kendimi çok çaresiz, kimsesiz hissediyorum..
çok teşekkür ederim canım bugün daha iyiyim çok şükür :)
Bu Duyguları hissetmen gayet normal çok hassas oluyoruz bu süreçte ama sana bu Duyguları hissettiren kim ya da kimlerse üzdükleri için bi müddet uzak durman da fayda var unutma Allahın izniyle anne olma güzelliğini tadıyorsun... Gözlerini kapa ve göğsünde Allahın bizlere mucize diye bahşettiği sütünün bebişinin emdiğini ve sana gülümsediğini hayal et o zaman o hissettiklerinin kadrinde hiçbi ehemmiyeti olmadığını anlayacaksın canımben de seninle aynı Duyguları çok yöğün bi şekilde yaşarken hep böyle hayal ettim
canimsin saol kuzum.hepsini yapiorum vallahi.ama en guzeli huzurla uyuyp ruhumu djnlendrmek bebegede i gelio galiba,var canim eşim var 10 gun kulka mdgi yillik iznini kullnmsti o bitti simdide tskda bi kanun varmis refaktci izni die 3 aya kadar ücretli ayrilabiliomus oda 1 ayligna ayrildi canim izne.saol dusundgn icin ttlm benm.Ya canım affına sığınıyorum durumumdan dolayı çok takip edemiyorum ki demek hastanedesin devlet hast. Sorma gitsin bi kere öyle bi gaflete kapılıp gittim kusarken yüzüme bile bakmadılar kusuyorum bayılıyorum öyle bi köşede beklettiler eşim de çok sinirlendi ben eşimi alıyorum dedi ve çıktık çok kalabalık bakımsız ve hijyen deil ama bi bebek senin normal Sürecin dışında Dünya'ya geliyor ve biz hastanede bakmıyoruz demeleri kadar saçma bişey yok durumu hiç olmayan insanların katilleri oluyorlar bana göre özel hastane demek para demek sözde sağlık Sektöründe reform yapıldı deniliyor ya saçmalığın daniZkası Allah yardımcın olsun cnm en azIndan Güvenilir yerdesin hemen önlem alırlar o halde dediğin gibi doktorumu görüşümü söylicem etkilemek deil de aslında canım olması gerekeni söyledin ki ben de aynı kanıdayım peki yanında sürekli kalan biri var mı bol bol kitap oku film seyretme imkanın varsa film seyret miniş için yatıyosun onun iyi olduğunu bilmen gerçi sana yeter de artar da alternatiflerden bi zararı olmaz kuzucuk vaktinde hayırlı sağlıkla sıhhatle gelsin inşallAh
canimsin saol kuzum.hepsini yapiorum vallahi.ama en guzeli huzurla uyuyp ruhumu djnlendrmek bebegede i gelio galiba,var canim eşim var 10 gun kulka mdgi yillik iznini kullnmsti o bitti simdide tskda bi kanun varmis refaktci izni die 3 aya kadar ücretli ayrilabiliomus oda 1 ayligna ayrildi canim izne.saol dusundgn icin ttlm benm.
dogru soyluosun canim benim yine buna şukur ozel sektrde dogru duzgun adamlara dogum izni bile vermiolar.arkdsm dogm yapti kocasna 2 gun izin vermis patrnu diomus karisi dogurdu kendi dogurmadi ya gelsn ise diomus cok sinirlenmstk.yok canim cikarmadilar dogum olmazsa 1 ay bi 1 ay daha yazcklar izin.benim eşim jandarma canim türk silahli kuvvetlernde boyle kanun varms yrrlanioruz.Aaa bu çok iyi eğer işyeri sorun etmiceksse çünkü Türkiye'de kanunları Tanıyan bi kurum pek yok çıkarlarıyla çakışıyorsa sorun çıkarıyolar çünkü gerçi eşin 1 aylığına ayrıldığına göre bi sorun çıkmamış demektir sen iyi ol da
Canimm cok tesekkür ederimmm Allah kabull etsinnnbugun dua ettim sizlere yasin okudum allah kabul etsin insallah. @gyilmaz1982 bebislern tutunsn ve saglikla kucagna al dieyesilinci ve umudihar hayrki bi hamillk gecirip bebsilerne kavussnlar die Allahm kabuk etsin ravza ve haziran sizleride unutmadm
dogru soyluosun canim benim yine buna şukur ozel sektrde dogru duzgun adamlara dogum izni bile vermiolar.arkdsm dogm yapti kocasna 2 gun izin vermis patrnu diomus karisi dogurdu kendi dogurmadi ya gelsn ise diomus cok sinirlenmstk.yok canim cikarmadilar dogum olmazsa 1 ay bi 1 ay daha yazcklar izin.benim eşim jandarma canim türk silahli kuvvetlernde boyle kanun varms yrrlanioruz.
amin canm benimCanimm cok tesekkür ederimmm Allah kabull etsinnn
Bismillah dedik yeni baslangiclar yaptik.... ohhhh birsuru guzel gelismeler olacak insallah kuzummmmm:))
yesilinci
Kizlar slm beni hatirlayanlar bilirler bu yolda beraber baslayip giz yaslarimla kendimi tutamayip arkadaslarimin tessellisi ile rahatliyodum galiba masallah hamilw arkadaslarimiz olmus cok sevindim bende turkiyedeyim adanada bakalim burda turan cetin doktor bulduk nasil biri bilmiyorum yardimci olun kizlar nasil biridir tedavi icun kalacam biraz
Yeniden hoşgeldin topimiğize:) neler yasadığını unuttum ana seni hatırlıyorum:) türkiyede denemen daha iyi olacak memlekette kendini daha güvende hissedeceksin... İnşallah bebeğini alıp dönersin evine:)Kizlar slm beni hatirlayanlar bilirler bu yolda beraber baslayip giz yaslarimla kendimi tutamayip arkadaslarimin tessellisi ile rahatliyodum galiba masallah hamilw arkadaslarimiz olmus cok sevindim bende turkiyedeyim adanada bakalim burda turan cetin doktor bulduk nasil biri bilmiyorum yardimci olun kizlar nasil biridir tedavi icun kalacam biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?