- 28 Ağustos 2013
- 2.452
- 1.907
- 35
Benimde cok rahat gecmisti kuzum hic bisey anlamamistim ama masaya yatinca ic ceke ceke agladim korkudan kis biz nasi dogurcazzz
Ahhh olsadaaa dogursak.. cnmcimmm allhim ozamnda yardim etcek insaalhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde cok rahat gecmisti kuzum hic bisey anlamamistim ama masaya yatinca ic ceke ceke agladim korkudan kis biz nasi dogurcazzz
kanamam derken adet mi olmuştun test günü gelmeden? benim 21 ağustos canım 12.günüm.beklemeyi düşünüyorum.belki 10.günü salı da yapabilirimAynen canim kendimizi kasmaktan oluyor testi ne zaman yapmayi planliyorsun ben pazartesi gibi dusunuyorum tabi kanamam olmazsa cok korkuyorum ilkinde kanamam olmustu
cocuk dusunmeye basladigimiz gunden beri sasti bu adetlerim sagol canimm ne zaman gidiyorsun doktoraTesekkur ederim bebegim.. insallh.. sende olursunda ytsrsin bna birlikte sonuc bekleriz.. sende varmi agri magri bnm kasiklarima hafif hafif bir sicklik vurdu bir bktim glmis.. simdi blim agriyr.. ins olursun cnm bnm bnde keci boynuzu ozu var.. 2.3 gundur.. sabh ac krnina.. 1.tkasigi aldim blki onunda etkisi vardir.. bnm doktr fitlden dedi senn hepmi boleydi cnmm
Canim rahim filminden korkmayin bende cok korkmustum sitede okuduklarmdan cok korkmustm hatta gittik hastnye rahim filmnn cekindgi kapinn onune gelince agladm esime sarildm korkuyorm sende gel nolur die almdilar onu hazldilar kizlar beni masya yattim nasi bi aglma tuttu beni drumda dedi bak bana guven kendini kasmazsan hic bisey olmaz dedi ciddende ne o anlattiklari gibi agrili nede korkulu bisey sikmadm kendimi sadece icine verilen o sivi birazck sizlatti onun disinda hicbisey hissetmedim korkmayin ve kendinizi sikmayin sanki alttan mjayne oluosun gibi dusun o kadr.
Ayyy insallahhhh....Ahhh olsadaaa dogursak.. cnmcimmm allhim ozamnda yardim etcek insaalhh
benim de 6.günüm,ben de kendimi uykuda kaç kez gerinirken buldum ve uyandım ama ilk günden beri var bende bi gerinme isteği.bence bişey olmasın diye vücudumuzu çok kasıyoruz ve vücut gereksinim duyuyo gerinmeye
Evet canim rutin rengli tarihimde adet okdum transferinde 7 ya da 8. Gunuydu o yuzden cok tedirginimkanamam derken adet mi olmuştun test günü gelmeden? benim 21 ağustos canım 12.günüm.beklemeyi düşünüyorum.belki 10.günü salı da yapabilirim
Canim rahim filminden korkmayin bende cok korkmustum sitede okuduklarmdan cok korkmustm hatta gittik hastnye rahim filmnn cekindgi kapinn onune gelince agladm esime sarildm korkuyorm sende gel nolur die almdilar onu hazldilar kizlar beni masya yattim nasi bi aglma tuttu beni drumda dedi bak bana guven kendini kasmazsan hic bisey olmaz dedi ciddende ne o anlattiklari gibi agrili nede korkulu bisey sikmadm kendimi sadece icine verilen o sivi birazck sizlatti onun disinda hicbisey hissetmedim korkmayin ve kendinizi sikmayin sanki alttan mjayne oluosun gibi dusun o kadr.
crinone jeli karşılıyor canım ama estrofem hatırlamıyorum benim önceki tedavimden 2 kutu vardı cünküKızlar bide bu ilaçları devlet karşılamıyo ya hani crinone jel estrofem gibi ilaçları karşılıyo gidip sağlık ocağından yazdırabilirsiniz bosuna para vermeyinn
Valla ne yalan söyliyim bizi ancak birbirimiz anlıyor Allah sizden razı olsun biraz daha rahat hissediyorum kendimi çok teşekkür ederim.
Çok sağol cnm için ferahladı biraz, en çok korktuğum konulardan birisi bu. zeynep kamili hiç hijyenik bulmadım, o yüzden bunu dışarıda yaptıracağım sanırım.
Kuzum nadil dusunuyosun sezeryani epidural miolsunda tek dogurmak kolay iş :) tüpbebekte sezeryan öneriolarmis zaten kiz oda kolay yarim saat surmuo bile :)
amin canım Allah razı olsun. Darisi en kisa zamanda sizlere olsunGözün aydın canım, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah inşallah. Darısı başımıza
amin canım Allah razı olsun. Darisi en kisa zamanda sizlere olsunGözün aydın canım, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah inşallah. Darısı başımıza
Rahim filmi için adet bittikten bir kaç gün sonra dediler bana. aynı zamanda jinekoloji polik. randevu alıp smear, kültür,idrar da adet bittikten sonra yaptırılacakmış.
teşekkür ederim canim öyle görünüyo dediler Allahim hayirlisini versincanım ne güzel bir haber gözünaydın darısı başımıza .galiba ikiz geliyor canım