- 27 Aralık 2013
- 1.038
- 979
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsan adet oldguna bukarmı sevinir dimi hayırlı olsun inşAllah tedavin canımmmm yumurtaları zor gelişen biri olarak incir ceviz yemeni tavsiye ederim güzel yumoşların olsun snra bebiş olsunda 15 gün snra karnına dolsun inşAllahEwet canim fitildenmis.. doktrumu ardim olursun bugun yarin.desi.. rahimi temizliyrmua ya yorgun dusmus ondan ama sujurki oldum yarinda tedaviye basliycam insallh.. sagolasin cnmm
Yolumuz emre beye dustugu icin cok sansliyiz diyiruz esimde bende. Martta ilk tedavimide emre beyle yapmistim negatif sldum ama aklimin ucundan bile gecmedi doktorumu degistirmek, hanile kalirsam gebelik takibimide o yapsin istiyorum. Ekibide cok tatli serap hanimi cok seviyorum. Gecen opum cok kotu gecmisti. Bu opudanda cokkorkuyodum serap hanim usenmedi ustunu degistirip sterilize olup opuya benle girdi. Elimi tuttu ben uyuyana kadar.kendimi muaynede gibi hissediyim diye. Ayyy rezalete bakkkkHahahahaaa süper ya ben doktorumu çok seviyorum hasta doktor ilişkisine diyecek yok son derece dikkatli yani senin ilişkin nasıl bilmiyorum ama kendimi şanslı hissediyorum doktorum konusunda hadi bakalım inşallah güzel sonuçlanır canım ama şunu söyleyim dondurulmuş embriyo transferin başarı oranı çok daha yüksekmiş belki seni dinlendirir
az once okudum yasin falan birsuru dua rabbimden sizide sevindrmesni istedim insallah duyar sesimide canm benim.
KIZLARRRRRRR
NIHAYETTTT BEKLEDIGIMMMMM KIRMIZILARRRR GELDIIIIIIII
ILK TEDAVIMEEEE BASLIYORUMMMMMMM...
DUALARINIZA IHTIYACIM OLCAK
ALLAHIM HEPIMIZE BU YOLDA YARDIM.ETSIN..
Oyyy adini yerim onun bennn evet yaa ysklasik 40 gunn.....iyi ol iyi canim benim simdi 2.adetinimi beklicez transfer gunun icin kuzumm.oğlusumn ismni babasi ruyasnda gormus çınar bende mert diodum çınar mert olck rabbom kismet edersee bagislarsa bize.iyi iyi cok aciktrio beni limon yedirio bana surekli soyup yiyorm valla eşimde dio Allah senin canni almasn nasil yiyon sen onu dio :) dua ettim az once sizde kattim hemen insallah en kisa zamnda yasarsnz bu duygulari.
İnsan adet oldguna bukarmı sevinir dimi hayırlı olsun inşAllah tedavin canımmmm yumurtaları zor gelişen biri olarak incir ceviz yemeni tavsiye ederim güzel yumoşların olsun snra bebiş olsunda 15 gün snra karnına dolsun inşAllah
haydi hayırlı olsun canım, gözün aydın :)
canım benim de bugün 7. günüm. dediğin gibi ben de çok geriniyorum. eşim yapma diyor ama ben istemsiz yapıyorum. inşallah bişey olmaz ya. bu kadarcık şeylerden etkileneceğini düşünmüyorum....Kizlar benim transferimin 6 gunu son iki gundur istemsiz uykuda gernesiyorum ben ya kuzularimun tutunmasini etkiliyor mudur
Ins olmaz saglikla tutunurlar ablam vucudun gerinmek istiyor icten geliyor yarari bile olabilir diyo ama ben tedirginimcanım benim de bugün 7. günüm. dediğin gibi ben de çok geriniyorum. eşim yapma diyor ama ben istemsiz yapıyorum. inşallah bişey olmaz ya. bu kadarcık şeylerden etkileneceğini düşünmüyorum....
inşallah öyledir.... Allah hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah....Ins olmaz saglikla tutunurlar ablam vucudun gerinmek istiyor icten geliyor yarari bile olabilir diyo ama ben tedirginim
bende dün ilk defa başvurdum çok çok yeniyiz daha Allah hepimize hayırlısıyla nasip eder inşallah ultrason ve kan tamam diğer testler kaldı adımları çok iyi bilmiyorum ptesi kan sonuçları çıkacak rahim filmini bile çektiremedik alet bozukmuş. dosya nasıl açtıracağım tüm testler bittikten sonra evraklarla nereuye başvuracağım zeynep kamilde. bilen bir kardeşim bana cevap yazabilir mi
Benim de 7. Günum ben en bastan beri oyleyim.ve cok hapsuruyom. Alerjik olarak.ama bisey olmazmis korkmayin.benim eltim hamile oldugunu ogrenince saatlerce ip atladi basket oynadu koltuklarin tepesinden atladi. Ama o bebek 3 yasina girdi. Rahat olun. Ben pazartesi yaptircam kan testi pozitif cikarsa idrar alip sirf 2 cizgiyi gormek icin yapcam evde. Negatif çıkarsa da drnizliye anneme gitcem.canım benim de bugün 7. günüm. dediğin gibi ben de çok geriniyorum. eşim yapma diyor ama ben istemsiz yapıyorum. inşallah bişey olmaz ya. bu kadarcık şeylerden etkileneceğini düşünmüyorum....
arkadşlar bende yarın tedaviye başlamakiçingidiyorum.. Dualarınızı bekliyorummhaydi hayırlı olsun canım, gözün aydın :)
Kuzum yaa biz hepimiz aynıyız aynı rüyaları görüp aynı üzüntülerle uyanırız bizi bizde başka kimse anlamaz eşlemiz bile eğer tedavilerimizde aksaklık olmazsa trabsferlerimiz yakın olcak nasipse canım inşAllah inşAllahEwet yaa.. 1sendir adetim geviksede hamileolsam diye dua ederdim simdi ise olduguma sevindim insan oglu iste ne oldum demiycekmissin ne olcam diycekmissin.. bizimkide o hesap tamm canim insallh yerim havuc suyuda yrrli deeler ama incir receli yaptydim o olurmu pekde sewmiyrum inciri.. insallh cnmm yaa insallhh.. olsunda.. gelsinartik.. onun kokusunu duyyorum hergece ryamda kollarimda bir uyniyrum.. kollrim bombis.. allhim herkese nasip etsin.can tasimayi..amin
bende dün ilk defa başvurdum çok çok yeniyiz daha Allah hepimize hayırlısıyla nasip eder inşallah ultrason ve kan tamam diğer testler kaldı adımları çok iyi bilmiyorum ptesi kan sonuçları çıkacak rahim filmini bile çektiremedik alet bozukmuş. dosya nasıl açtıracağım tüm testler bittikten sonra evraklarla nereuye başvuracağım zeynep kamilde. bilen bir kardeşim bana cevap yazabilir mi
O ikinci cizgiyi gormeyi bende cok istiyorummmmm..... transferden sonra 11. Gun yaptiricam testimi esime soylemeden eger pozitif cikarsa hemen bi idrar testi yapip esime cift cizgiyle supriz yapicam hep boyle hayal ediyorummmmBenim de 7. Günum ben en bastan beri oyleyim.ve cok hapsuruyom. Alerjik olarak.ama bisey olmazmis korkmayin.benim eltim hamile oldugunu ogrenince saatlerce ip atladi basket oynadu koltuklarin tepesinden atladi. Ama o bebek 3 yasina girdi. Rahat olun. Ben pazartesi yaptircam kan testi pozitif cikarsa idrar alip sirf 2 cizgiyi gormek icin yapcam evde. Negatif çıkarsa da drnizliye anneme gitcem.
arkadşlar bende yarın tedaviye başlamakiçingidiyorum.. Dualarınızı bekliyorumm