Anladim canim insallah bunlara gerek kalmaz kendiliginden olur Allah im maddi acidan da manevi acidanda yardimcin olsun cok sik olmus tedavilerin vücudun kendine gelir hem:)ben biraz ara vereceğim maddi anlamda sıkıntılarım var birde nerdeyse 1 yıldır tedaviyle uğraşıyorum ilk öce normal iğne kullandım kendimiz denedik sonra aşılama yapıldı sonra tüp bebek ocak ayından beri ilaç kullanıyorum biraz ara vereceğim vücudumun da dinlenmesi için hayırlısı bakalım inşallah
Canımm çok sevindim.. Hayırlıı olsunnn... Darısı isteyen herkese olsun inşallahh...Kızlarrrrrr şükürler olsun Rabbime 10. Gun sonucum 304 çıktı hamileyimmmmmmmmmmm
Hayirli olsun canim kucaginada almak nasip olsunKızlarrrrrr şükürler olsun Rabbime 10. Gun sonucum 304 çıktı hamileyimmmmmmmmmmm
Kızlarrrrrr şükürler olsun Rabbime 10. Gun sonucum 304 çıktı hamileyimmmmmmmmmmm
Kızlarrrrrr şükürler olsun Rabbime 10. Gun sonucum 304 çıktı hamileyimmmmmmmmmmm
Gözün aydin canim kac embriyo transfer olmustikiKızlarrrrrr şükürler olsun Rabbime 10. Gun sonucum 304 çıktı hamileyimmmmmmmmmmm
Tebrik ederim ikizz bebisler gelio galiba degerun yuksek 10.gune goreKızlarrrrrr şükürler olsun Rabbime 10. Gun sonucum 304 çıktı hamileyimmmmmmmmmmm
Canim kani ne icin verdin betahcg miKizlar ya az önce esim aradi hastaneden aramislar termin persembeydi doktorum sali gelsin demis anlamadim bugûn degerimin cok güzel oldugunu hatta keseyi de gördûkten sonra hersey yolunda dedi anlamadim bugünde iki tüp kan almislardi acaba kanda mi bisey cikti ki yani sorum su keseyi görsemde kanda düsüs baslayinca kimyasal olurmu ama kesemi bugün gördûn belkide bisey yoktur insallah dua edin neolur ben simdi hafta sonunu binbir merakla geciririm ama sonuc ne olursa olsun sükürler olsun dicem
Tesekkur ederim canim,2 embriyo transfer edildiGözün aydin canim kac embriyo transfer olmustiki
Sağol canım valla bilmiyorum ki olabilir mi acaba ikiz. Allah sağlıklı sıhhatli versin de bir de olur iki deTebrik ederim ikizz bebisler gelio galiba degerun yuksek 10.gune gore
Onemli olan sagligi tabiki ama iki tane olsa fena olmaz haniSağol canım valla bilmiyorum ki olabilir mi acaba ikiz. Allah sağlıklı sıhhatli versin de bir de olur iki de
canim bisey demediler ki valla sadece kann alcaz dediler esimde sormadi ben cok dil bilmedigim icin soramadim öglenden sonrada aramislar sali gelsin demisler onu anlamadim ya zatenCanim kani ne icin verdin betahcg mi
canim insallah ikiside tutmustur degerine görede ikiz galiba:)Tesekkur ederim canim,2 embriyo transfer edildi
İnternetten bi bak gittigin hastaneye online sonuclar varsa ordan bakarsin en azindan rahatlarsin kotu bisey yoktur merak etme kese olunca kimyasal olmuyocanim bisey demediler ki valla sadece kann alcaz dediler esimde sormadi ben cok dil bilmedigim icin soramadim öglenden sonrada aramislar sali gelsin demisler onu anlamadim ya zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?