canım yapma böyle idrara daha yeni karışıyor olabilir test bozuk olabir lütfen moralini bozmacanım günaydın bugün sabah kalktım idrar testi yaptım eski yaptıklarım silik çıkmıştı ya bugün hiçbirşey çıkmadı ve benim moral yerlebir oldu üzüldüm. sence tutmamış olabilir mi
canım bak ne güzel bir haber bu gözünaydın inşallah bundan sonra her şey güzel gider ve sonuç pozitif mutlu sonGunaydin sekeriiimmmmmembriyolog aradi. Dun cok gec saatte olmus dondurma islemi oyuzden bu sabah aramis. 7. Tane 1. Kalite embtiyomuz dondurulmus. Digerlerini 5. Gune kadar bekliceklermis onlar 6 ve 7 hucreliymis ama gec gelisiyomus. Dediki aslinda normal sartlarda 22 embriyodan 7 tane 1. Kalite olmasi az ama senin gecen tedavini dusundugumuzde bu sayi cok iyi. Gecen tedavimde 9 embriyonun 7si gelisememisti 4 hucrede kalmisti kalan ikiside 2. Kaliteydi. 7 bana az geldi uzuldum biraz ama 7 rakamini cok severim ben Allah katinda onemli bi rakamdir 7. Onu dusunerek ferahliyorum. Sabah namazina uyanamamisim. Simdi guzel gi abdest alip namazimi kilip kuran okuycam insallah. Ne gelirse Rabbimden basimin ustune...
artık yarını bekliyorum biraz moralim bozuldu ama artık yarın belli olur herşey. veren de Rabbim alanda inşallah hayırlısıyla bizlere de anne olmayı nasip eder.canım yapma böyle idrara daha yeni karışıyor olabilir test bozuk olabir lütfen moralini bozma
Amin canimm... cok istiyorum mutlu son... simdi transferi beklicem cok sabirsizimcanım bak ne güzel bir haber bu gözünaydın inşallah bundan sonra her şey güzel gider ve sonuç pozitif mutlu son
canım az kaldı bugünü saymazsak kaldı 2 gün heyecan doruktaÖyle ama işte ne gerek vardı ki üzüyorlar bak tadınını heyecanını bile yaşayamadım ki nasılsın bugün canım
1 gun kala yarini beklemeye karar verdin kuzum harikasin vallaartık yarını bekliyorum biraz moralim bozuldu ama artık yarın belli olur herşey. veren de Rabbim alanda inşallah hayırlısıyla bizlere de anne olmayı nasip eder.
biraz geril yani bütün eziyeti ceken biz verdikleri bir sprem testi ona laf söyleye söyle valla çocuk gibilerDün aynısı benimde başıma geldi.Birde bana demesin sen böyle yapınca ben de geriliyorum. Bak sennnn.... Ben ne yapayım ameliyathaneye girecek olan benim. Girdiğimde hemşireler neden ağlıyorsun diye sordular. ben de eşim kızdırdı dedim. Şimdi sakin olma zamanı böyle şeyleri kafana takıpta sakın kendinizi üzmeyin dediler ama nerde.......
canım ne güzel bir haber gözünaydın darısı başımıza .galiba ikiz geliyor canımKizlar haber vermek istedim.kan sonucum pozitif 306 cikti degerim.Allahim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah
Herşeyin bir zamanı var hemen toparla kendini canım inşallah ikincisinde tutsun dualarımız seninle Takdiri İlahi mutlak zamanı vardır ben de cuma 8 Ağustos yani transferim oldu bekliyoruz heyecan dorukta Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah yanındayız üzülme lütfen
canım neden acaba belkide kırmızılar gelmedi ya onumu stres yaptın kuzumYok be uyndim baktimda yazilari da okudum ama hic bugun bir mutsuuzum.nedense..
aminnnnnnnn canımartık yarını bekliyorum biraz moralim bozuldu ama artık yarın belli olur herşey. veren de Rabbim alanda inşallah hayırlısıyla bizlere de anne olmayı nasip eder.
1 gun kala yarini beklemeye karar verdin kuzum harikasin vallabak bu beyaz bayrak yarinki zafer icin.... ama dikkatli bakinca bayrak diilmis
Tesekkur ederim canim seninde donmus embriydu dimi hatta yanois hatirlamiyosam merkezimizde ayn7ydi
Aaaa doktorumuzda ayniymis... benimde 22 embriyodan 7 tane 1. Kalite dondurdular dun. Kalanlarida 2 gun daha gozlemliceklermisCanım benim evet dondurulmuş embriyo 32 adet yumurta elde edildi 21 döllendi 7 tane birinci kalite var olduğunu söylediler unutuyorum ya çok unutkanım ben bana transfer ettikleri hariç tabi istanbul tüp bebek miydi seninkisi ben Emre doktorla görüyorum tedavimi hadi bakalım inşallah embriyolarına
ay bi rahat duramıyorum ki 2 kez yaptım çok açık renkte silik çıkmıştı bende eğer varsa cuma günü koyulaşır dedim hiç çıkmadı ama nasıl moralim bozuldu ilk defa transferden bu yana umutsuzluğa düştüm
yarın dananın uyruğu kopacakta ben bi rahat duramıyorum ki
Hahahhaa sutyen valla....sabırsızlık işte neyse 1 gün beklemekte birşeydir hahahah kııızzz o sütyenmiş ya bende baktıp duruyorum o neymiş diye koptum koptum valla hahhaaaahahaha
Bak bak yaxi rengide kirmizi kirmizi:) hayirli olsun kuzuummm....KIZLARRRRRRR
NIHAYETTTT BEKLEDIGIMMMMM KIRMIZILARRRR GELDIIIIIIII
ILK TEDAVIMEEEE BASLIYORUMMMMMMM...
DUALARINIZA IHTIYACIM OLCAK
ALLAHIM HEPIMIZE BU YOLDA YARDIM.ETSIN..
Cnm yaa ne çok şansın var işte bende 2 tane donduruldu senin gözün doysun tamammı şaka biyana gercekten iyi bi sayı Rabbim inşAllah onlara can versin transferin ne zaman niye bu ay değilYaa nebilim iste... ama cok sukur rabbim aralarindan onlari secti demekki....
Bak bak yaxi rengide kirmizi kirmizihayirli olsun kuzuummm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?