20 Ağustos canım Eee tabi kullandığımız ilaçlar hormonlarımız sarsıyor sonuçtA kolay deil ya ben yarı diyorum acaba öylesine test yapsam mı evde oooffff bilmiyorum ki
canım benim üzülme benimkide beni opu oldugum gün ağlatmıştı .bütün hemşireler benim stresten ağladığımı zannetmişlerdi 10 gün konuşmadık .ben artık takmıyorum 11 yıl bitti canım alıştım artık o kunuşmuyorsa ben hiç konuşmuyorum daha önce küsdüğümüz zaman ben hem barışmaz isterdim ama şimdi yok öyle yağma unutma tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanı yani bizim yanımız
Şimdi birde bebişin olur herşey çok daha güzel olur inşallahOnlar gelince istanbul guzellesti benim icin... yanlizken cok zordu devamli ozledim diye agliyodum aklim hep onlardaydi
maşallah gözün aydın canım hayırlı olsun zaten idrar testinde çok belliydi ama sonuç sanki ikizmiş gibi geldi bana inşallah sağlıcakla kucağına alırsın çok sevindim darısı başımızaaaa inşallahKizlar haber vermek istedim.kan sonucum pozitif 306 cikti degerim.Allahim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah
teşekkürler arkadaşım benim hikayem bayağı uzun 2005 yılına kadar 7 ameliyat geçirdim.Fakat en sonunda 2004 yılında kendiliğinden 1 dış gebelik geçirdim. Sonrası tüp bebek ilk denemede tuttu çok şükür.Oğlum 2 yaşındayken 2008 de tekrar 1 dış gebelik geçirdim. Ama dedimki şükür allahıma bir oğlum var. Artık tüplerim yoktu. 18 yıllık evliyim. Erken evlenmem buna çok avantaj sağladı. Benim gibi sizde mücadelenizi asla ama asla bırakmayın. Rabbim herşeyin hayırlını verir inşallah.....Şimdi ise 2. için mücadeleye devammmmmm
Kizlar haber vermek istedim.kan sonucum pozitif 306 cikti degerim.Allahim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah
Oohhh tadindan yenmez istanbul ozamanŞimdi birde bebişin olur herşey çok daha güzel olur inşallah
Kizlar haber vermek istedim.kan sonucum pozitif 306 cikti degerim.Allahim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah
Kuzuuuuu sesin cikmayinca bugun oglene kadar uyuyacak heralde dedimAlh fazi olsun arkadasim.. hepimizin yasadiklari,, roman olur.. okunur.. insallah.. bebklerimize kavusuruz.. allhim yolunu acik tuttusun.bizleri haberai birakma.. guzel hbeeleeini duymk isterim..
Oohhh tadindan yenmez istanbul ozaman
Kuzuuuuu sesin cikmayinca bugun oglene kadar uyuyacak heralde dedim
Hayirli olsuunnnKizlar haber vermek istedim.kan sonucum pozitif 306 cikti degerim.Allahim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah
cok teşekkür ederim. Bugün 10. Günü hastanedede ikiz olabilir dediler.Allahim sizlerede versin.inanin dua ederken hepimize ediyorummaşallah gözün aydın canım hayırlı olsun zaten idrar testinde çok belliydi ama sonuç sanki ikizmiş gibi geldi bana inşallah sağlıcakla kucağına alırsın çok sevindim darısı başımızaaaa inşallahtransferin kaçıncı günü bugün
amin canım inşallah. Aynen adet agrisi gibi kasiklarimda agrilar oldu bacaklarima vuruyodu canim onlar tutunma agrilari dedilerYaaa cook sevindim hayırlı olsunn darısı bana ve bekleyen herkese inşallah. Canım seninde adet ağrısı gibi oluyor ama muydu
saol canim.galiba öyle.Allahim tamamina erdirsin sizlerede cok bekletmeden versin inşallahHadi gozunaydin.cnm demistim.sana.ikiz diye.. ikiside trmus masallh dikkt et kndine.. allhim bjzleerede nasip etsin bu duyguyu..amin
cok tesekkurlerHayirli olsuunnn
benimde dün gece sağ kasığımda bi batma,bi uyuşukluk oldu.tutunuyolar galiba dedim eşime,güya belirti aramayacaktımEvet canım ya 7. Güne uyandım dün biraz ayakta dolandım yani ama çok yormadan kendimi gece bi kasık ağrısı şimdi hala var öyle uyandım şey diyorum son Dakika'ya bırakırsam hani eğer deilsem sanki daha çok yıkılacakmışım gibi o zmn 9.gün yaparım gerçi doktorum da idrar testi yanıltıcı benim güvendiğim tasvip ettiğim bişey deil orada çıkmaz ama kanda çıkar ve o iki yaşadığın stres ve üzüldüğünle kalırsın dedi.... Dedi de ben Ztn moral olarak çok da iyi sayılman eşimin yaptıkları beni son derece üzdü ki daha ne kadar üzülenimizi
Son güne kdr yanımda olmaya çalıştı heyecan vardı üstümü bile değiştiriyodu tartıştık daha doğrusu beni sinirlendirdi sonra da ehhh çekti gitti bu mu yani ya ben eşim kanser tedavisi gördüğümde o kdr çok yanındaydım ki ellerim yediriyor kusmuğunu temizliyo üstünü değiştiriyordum beni çok üzdü çok haksızlık bu diyorum aslında çok ilgici biri bilmiyorum cnm benim daha çok eşime ihtiyacım vardı
Yaa nebilim iste... ama cok sukur rabbim aralarindan onlari secti demekki....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?