Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:)
Aaa olur mu yaaa lutfen pozitif dusun. Ya bebeklerin senleyse ve sen onlari negatif enerjinle kusturuyosan ne olacak... bak annesi lutfen iyi dusun ki iyi olsun :)
Valla canim ben sadece düzenli saatte doktorumun verdigi ilaci kullanmistim etkiler die baska bisey kullanmadim hayirlisi Allah tan ben herseyi denedim tedaviden önce sogan kürü denedim kistm vardi gitti doktorum bile sasirdi ama doktoruna sormadan bisey yapma derim boll boll sans
Aynen canim haklisin herseyden umut arioz elimizden geleni yapmaya calisioz insallah güzel gecer tedavin bol bol saglikli kaliteli yumurtalarin olur insallah herkese nasib etsin rabbimYa bende kist falan yok.bi sikinti yok diyorlar da iste insan yine de tedaviye baslamadan elinden gelen herseyi yapmak istiyor. Cenabi Hak yuzumuzu guldursun insallahhhhh
Canim cok üzüldüm kacinci gün dü senin0.62 negatif
0.62 negatif
Canim oyle yaniyoki bogazim düğüm düğüm bagirasim hickira hickira aglayasim var.allahim hic kimseye yasatmasin bu aciyi.bugun 11.gunumdu ilk tup bebek denememdi.ne kadar olumsuz dusunsemde belirtileri hissettikce belki benimledir bebegim diyodum ama olmadi.allahim sabir verr
Canim benim evet cok uzgunsun seni inan o kadar iyi anliyorum ki... hakkaten kelimeler cok cok anlamsiz kaliyor. Mevlam icine huzur versin. Insallah ikinci denemende tutar. Hem belki de kendiliginden olur ha ne dersin... ne derler bilirsin gun dogmadan neler dogar dua edelim ki iyi olsuuunnnn ve iyi de olacakkm emin ol
Canim oyle yaniyoki bogazim düğüm düğüm bagirasim hickira hickira aglayasim var.allahim hic kimseye yasatmasin bu aciyi.bugun 11.gunumdu ilk tup bebek denememdi.ne kadar olumsuz dusunsemde belirtileri hissettikce belki benimledir bebegim diyodum ama olmadi.allahim sabir verr
hayırlısı olsun canım.rabbim kucağına almayı nasip etsin.arkadaslar herkese gunaydın :) dun transferimin 10.gunuydu tahlil sonucum 52.85 sizce nasıl?
süperrrr bir değer allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.kaç tane embriyo transferi yapılmıştı sana değerin çok güzel :) rabbim bizlerede bu güzel haberi almayı nasip eder inşallah.Kızlar 795.72 ağlıyoruRabbim sağlıkla isteyen herkese nasip etsin
hayırlısı olsun canım.miniklerin sana sıkı sıkı tutunsunlar.heyecanlı 12 gün serüvenin başladı.dualarım seninle rabbiminde izniyle pozitifi görücez inşallah.:)Kızlar 2 tane minik oyuncumu transfer ettim geldim. Şimdi benimleler ve inşallah hep benimle kalırlar. 12 günlük hamilelik seruvenim başlamış bulunmakta. Allah sonunu hayreylesin :)Dua eden herkesten Allah razi olsun
Çok değil 2 ay önce aynı acıyı ben de yaşadım ilk denememde. Çok umutluydum ama kısmet degilmis. Acini yasa ama kendini bırakma. Evlatlarimiza kavusuncaya kadar bize rahat yok. Allah sabır ni veriyor canım. Dualarim seninle Allah yardımcın olsunCanim oyle yaniyoki bogazim düğüm düğüm bagirasim hickira hickira aglayasim var.allahim hic kimseye yasatmasin bu aciyi.bugun 11.gunumdu ilk tup bebek denememdi.ne kadar olumsuz dusunsemde belirtileri hissettikce belki benimledir bebegim diyodum ama olmadi.allahim sabir verr
Canim benim Allah hayirli ugurlu etsin insallahh... gozunuz aydinnn Insallah sag slaim kucaginiza da almak nasip olur.Kızlar 795.72 ağlıyoruRabbim sağlıkla isteyen herkese nasip etsin
Canimcim hayirli ugurlu olsun.insallah 12.gun pozitif haberini alicazz... :)Kızlar 2 tane minik oyuncumu transfer ettim geldim. Şimdi benimleler ve inşallah hep benimle kalırlar. 12 günlük hamilelik seruvenim başlamış bulunmakta. Allah sonunu hayreylesin :)Dua eden herkesten Allah razi olsun