- 12 Eylül 2014
- 1.584
- 2.884
- 35
canım verdin demi kanı ne zaman çıkıyomuş soylediler miCanım benim Allah razı olsun)umarım inşallah güzel haber vericem size))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım verdin demi kanı ne zaman çıkıyomuş soylediler miCanım benim Allah razı olsun)umarım inşallah güzel haber vericem size))
))bizde uyuyamadık canım))R RUYA38 hadi canımm güzel haberle gel inşallaaahhhh.. bende bugün 3. testi yaptırcam inşallah benmde kat kat kat artmış olurda içimiz biraz rahatlar artık... ama benim kocacık kış uykusunda mübarek kahvaltıyı filan hazırladım kaaç keree seslendim banamısın demiyo.. günlerdir çalışıyordu yorulmuş demekki baya.. uyanamadı. uyanınca gideriz artık...
12 gibi tatlım)canım verdin demi kanı ne zaman çıkıyomuş soylediler mi
Inşallah canım inşallah))Güzel haberlerle umut olucak sin inş.
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canımKızzzlllaaaarrrr kanımı verdim)saat 12 gibi alıcam sonucumu))
Canım benim Allah razı olsun)umarım inşallah güzel haber vericem size))
Allah razı olsun canım)Hadi hayirlisi bakalim.dualarimiz seninle
Inşallah)Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
Amiiiiinnnnn canım)
Canım yaaa senin totemini yerim)Hadi bakalım inşallah))
Merhaba benim sümüklü güzel arkadaşım çok geçmiş olsun ekstra dikkat etmen gerek kendine,kendin için olmasada bebiş için biliyorsun.Bayram güzel geçiyor tatlım ziyaretler falan daha kimse ile paylaşmadık keseyi bir görelim ondan sonra inşaallah asıl tam bayram ozaman ama o kadar zorlanıyorum ki söylememek ağır geliyor neyse az daha sabır Hemşire ile görüştüm değeri beğendi "çok güzel ilerlemiş" dedi sanki ikinci testten sonra daha iyi anladım hamile olduğumu 10 gün sonra kese görmeye sonraki 10.gün ise kese görmek için çağırdılar,dün araştırdım en net 8. haftada kalp atışı duyuluyormuş ben şimdi 4. haftanın içindeyim canım.hayırlısı ile sağlıkla ilerlesin süreçler,stres bitmiyor .sen ne zaman gideceksin doktora canım?Selam güzelim nasılsın? Bayram güzel geçiyordur kesin :) Değerin gayet iyi çıkmış. Doktor on gün sonra kese görmeye mi çağırdı, kalp atışı duymaya mı? Tam anlamadım.
Ben şaşkınlıkla üşütmüşüm, önce bademciklerim şişti, şimdi burun akıntım var Çok saçma oldu ama neyse...
RUYACIM aynı gun oldu trnsfermz Bnm carsamba test gunüm bugun yapmaya
Üçümüzünde ayni gunmus transferi hadi hayirlisi :)
Hadi güzelim sevinç gözyaşları ile şükür ederek müjdeyi ver teyzelerine :) Heyecanına o kadar ortağım ki dizlerim titredi BekliyoruzzzGünaydııınnnnn bebişlerimin ABLALARI ve TEYZELERI )Biz birazdan hastaneye gidicez))Allah'ıma şükürler olsun bu günlere gelebildik inşallah Allah'ın izniyle benim bayramım bugün olucak))