- 27 Aralık 2013
- 1.038
- 979
- 208
Aksam arayacaklarmis kuzum. Ya ikitane transfer edilecek 3denemelikte dondursak guzel olacak.. ben bu tedavi surecinde cok zorlondim kuzum yaaa tekrar yasamak istemiyorum
Kızlarrrrrrrrrrr ben test yapmak istiyorum merakım hat safhalarda acep öylesine yapsam mı ya etkilenir miyim sabır ya sabır cuma günüydü transferim ya acep yapsam mı???
Ben hala 4 gozle embriyologun aramasini bekliyorum ama7tane cok guzel bence canim sevindim vallahi hadi bakalim gozun aydin zaten onlar biliolar islerini
Canimsin benimmm yyaaaa duygulandim bakCanım dualarım seninle biliyosun dimi Rabbim sana senin kalbi yüreği sağlam temiz duyarlı bi evlat nasip etsin inşallah senin de güzel haberlerini burada paylaşıcaz inşallah
Canim.senn daha 6.gunun 3.4gun daha sabret 9ila 10.gununde yaptrrsinda.net olur hic degilse..
Ya kuzum sonra ayıldım evet yazışmıştık transferden sonraki 3 gün çok önemli bol bol dinleneceksin günde 2 litre su ilk şartın olucak tabi üzülmek yok gel bide bana sor üzdüm üzdüler biraz beni neyse incir ve kayısı yemelisin doktorumun söyledikleri daha sıralıyorum probiyotik yoğurt tüketiyorum daha eğilme kolunu bi yere uzatmaya çalışma ama ev içinde o 3 gün boyunca sırtüstü de yatma kuzum arada otur hafif tempoda yürü ara ara rahimdeki kan akışını hızlandırıyor 3 gün sonra işe başlamanda hbi sakınca yok kesinlikle normal hayatına dönebilir çok olmamak şartıyla merdiven inip çıkabilir yüzüstü yan yatılabilir düzenli beslen ben tüm bunları yaptım dediğim gibi doktorumun tavsiyesi ve ona çok güveniyorum harika bi doktor... Tek eksiğim moraldi o da saolsun buradaki arkadaşlar ailem ve sevdiklerimle bugün toparladım kendimi senin de güzel haberlerini bekliyorum mutlaka tamam cnm gelsin bebişler inşallah
Ay ama merakım ara ara gelip beni dürtüyo salak şey yaPeki sabredicem
ben normalde çok su içerim ama transfer sonrası pek içemedim,en azından 2 litre içmemişimdir.bana kabız olmamak için su için dediler,ben daha çok kayısı yedim.suyun tutunmayı kolaylaştırdığını bilmiyodum.aferin banaBen de bardak hesabı yapıyorum güne yayıyorum özellikle sabah kahvaltıdan sonra 1 litremi bitirmeyi çalışıyorum bitiyo ama ay 7 gündür heladan yana muhabbetimiz baya gelişti 15 dk da bir
Ben de bardak hesabı yapıyorum güne yayıyorum özellikle sabah kahvaltıdan sonra 1 litremi bitirmeyi çalışıyorum bitiyo ama ay 7 gündür heladan yana muhabbetimiz baya gelişti 15 dk da bir
canım hoşgeldin aramıza inşallah her şey yolunda gider bir an önce kavuşursunuz bebeğinize
sakın ama sakın bak ben dayanamadım dün gittim hastanenin kapısına dilim yandı şimdi birde sen yapma ama çok iyi anlıyorum seni canımKızlarrrrrrrrrrr ben test yapmak istiyorum merakım hat safhalarda acep öylesine yapsam mı ya etkilenir miyim sabır ya sabır cuma günüydü transferim ya acep yapsam mı???
bende bi tane topikte okudum da gene burda paylaşmakta yarar var diye düşündüm çünkü şu an hepimiz aynı yoldan geciyoruz bol c vitamni de almak gerekiyorben normalde çok su içerim ama transfer sonrası pek içemedim,en azından 2 litre içmemişimdir.bana kabız olmamak için su için dediler,ben daha çok kayısı yedim.suyun tutunmayı kolaylaştırdığını bilmiyodum.aferin bana
canım yapma bence bekle derim daha erken sonra kendini strese sokarsınKızlarrrrrrrrrrr ben test yapmak istiyorum merakım hat safhalarda acep öylesine yapsam mı ya etkilenir miyim sabır ya sabır cuma günüydü transferim ya acep yapsam mı???
canıminşallah güzel haberler gelicek merkezden dua ediyorum senin içinBen hala 4 gozle embriyologun aramasini bekliyorum ama
Canimsin benimmm yyaaaa duygulandim bak
canım inşallah güzel haberler gelicek merkezden dua ediyorum senin içinBen hala 4 gozle embriyologun aramasini bekliyorum ama
Canimsin benimmm yyaaaa duygulandim bak
canım benim 3 lt de fazla değil mi zararlı mı değil mi bilmiyorum ama çok gibi geldi sanki banakızlar yaaa ben çokmu apartıyorum 3 lt ye yakın su içiyorum .artık tuvaletle akraba olduk
hemşire bana transferimin oldugu gün 2.5 lt hatta 3 bile içsen olur dedi cünkü yaz oldugu için terlemeyle daha çok vucut suyu dışarı atıyorcanım benim 3 lt de fazla değil mi zararlı mı değil mi bilmiyorum ama çok gibi geldi sanki bana
Allah razi olsun canimmm:) 3 litre cok diilde b8yle tuvalete git gel zor:)canım inşallah güzel haberler gelicek merkezden dua ediyorum senin için
aslında doğru söylüyosun bende yarından itibaren 3 e çıkarayım o zaman sağol canımhemşire bana transferimin oldugu gün 2.5 lt hatta 3 bile içsen olur dedi cünkü yaz oldugu için terlemeyle daha çok vucut suyu dışarı atıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?