Merhabalar herkese,
Ben de aranıza yeni katıldım ve forumdan çok şey öğrendim. Vee artık yazmaya karar verdim
6 yıllık evliyiz ve 5. yıl sonunda bebiş için kararımızı verdik. 5 ay denemeden sonra doktora gittik ve eşimin 1 ml.deki sperm sayısı 2 milyon olduğunu öğrendik. 6 aylık Proxeed verdi doktorumuz ve bu ay yeni test yapıldı fakat sayımız sadece 3 milyona çıktı. Benim yaş 31, eşimin de 37. Doktorumuz başka ilaca gerek yok, yüzde yüz bile etki etse yine de normal yolla bebek şansınız çok çok zor deyince direk
tüp bebek tedavisine başlayınız dedi ve ben de kendimi burada buldum. sayı 5 milyon altında old. için aşılama şansımız da çok düşükmüş.
Zeynep Kamil tüp bebek bölümünden yarın sabah için randevu aldım. Rapor çıkartıp özelde yaptırmayı düşünüyoruz. ( çapa ya da cerrahpaşa işime çok yakın fakat randevu almak mümkün değil, her gece 12 de bilgisayar başındayım ama alamıyorum malesef.)
Üniversite hastanelerinki doktorların muayanahanelerine gidip, rapor konusunda yardımcı olan doktor var mı? Araştırdım ama tanıdık olmayınca, ve çevremde hiç tüp bebek deneyimi yaşayan yok, eşim ve benim ailelerimiz de şehir dışında yaşıyorlar, o yüzden araştırmalarım pek sonuç vermedi.
Raporu ay sonu çıkarabilirsek Eylül de Allah kısmet ederse biz de başlıyoruz.
Sizlerden öğreneceğim çok şey var, ben de deneyimlerimi paylaşacağım. Hepimizin duaları ve dilekleri hayırlısı ile kabul olsun inşallah, bebişlerimize kavuşalım