- 26 Mart 2014
- 245
- 141
- 53
Masallh cnm neguzel allhim ikiz ikiz.. beesin hayrli ewlatlar nasip etsin.. nezamn sonuc
Insallh canimmm yaaa vallhi allhom.seni bebsine hayrli gunlerde kavustrsun bnbile burdan bakiyrum.kac aylik ne nasil yapiyr diye okuyrum cok sirin ya.. ama.sen.ikitane sanirim olmiydi yanlismi hatiyrliyrum.. yarina gelirse ii olur.. cumayada baslarim.insallh...
Saolun canlarımmm yaa ben istanbula gidip gelince bi lala oluyorum bütün gündür yat kalk anca kendime geldimm estrofem başladım tabi doğal olarak haftaya çarşamba bidaha kontrol dedi eğer istenilen boyuta gelirsede 25-26 gibi transfer nasipsee inşAllah böyle yaniii
insallah cnm allahin izniyle olurya allah buyukInsallah pozitif sonucunu aliriz canim
aaaa ben kişileri karıştırdım kusura bakma cnm.... sonuç ayın 20sinde 1 hafta kaldı yani ama geçmiyor günler...
inşallah senin tedavinde hayırlısıyla sonuçlanır.... inan tedavi süreci daha hızlı geçiyor....
Slm kizlar bugün transferimin 4. Günü adet olacam diye çok korkuyorum ya ilk demem de öyle olmustu .
kizlarrr teklifiniz karsisinda kayitsiz kalamadim ve geldimmm. aslinda eylul ayinda ilk denememiz uzerunden iki ay gecmis olacak ama eylulreglimde transfer yapilursa 12 gunluk bekleme kurban bayramina denk gelio ve ilk denemede ramazan bayramina denk gelmus ve ben arefe gunu negatifi gorup bayrami kotu gecirmistim. yine ayni psikolojide bi bayram yasanamak icin ekim reglimde denemeyi dusunuyoruz insallah ama nasib diyelim. RABBİM(CC)'den hepimize anne baba olmayi hayirli kilmasi yakarisinda bulunuyorum. amin.
ayy kuzum darisi sana insallah ikitane transfer etmislerdide bitanesi tutundu cok sukur canim iste oda erkekmişduan icinde cok cok amin.insallah tez vakitte sendende guzel haber alcaz.
kizlarrr teklifiniz karsisinda kayitsiz kalamadim ve geldimmm. aslinda eylul ayinda ilk denememiz uzerunden iki ay gecmis olacak ama eylulreglimde transfer yapilursa 12 gunluk bekleme kurban bayramina denk gelio ve ilk denemede ramazan bayramina denk gelmus ve ben arefe gunu negatifi gorup bayrami kotu gecirmistim. yine ayni psikolojide bi bayram yasanamak icin ekim reglimde denemeyi dusunuyoruz insallah ama nasib diyelim. RABBİM(CC)'den hepimize anne baba olmayi hayirli kilmasi yakarisinda bulunuyorum. amin.
H.g volessss tedavin hayrli olsunn cnm bnm rabbim insallh bebisinin hberini verii sana simsiki tutunsun insallh..[/QUOTE
Hb canim insH.g volessss tedavin hayrli olsunn cnm bnm rabbim insallh bebisinin hberini verii sana simsiki tutunsun insallh..
Hb canim ins bekleyen ve isteyen herkes hayirli olumlu sonuclar alirizH.g volessss tedavin hayrli olsunn cnm bnm rabbim insallh bebisinin hberini verii sana simsiki tutunsun insallh..
Hb canim ins
Hb canim ins bekleyen ve isteyen herkes hayirli olumlu sonuclar aliriz
Haydi bakalim zamanlama olarak bu topic banada uygun) benimde reglimin 4. Gunu haftaya ignelere basliyorum. Allah hepimizin bebeklerini bu tedavilerimizle kucagimiza almayi nasip etsin insalĺaahhh
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende geldim anne adaylarının en güzelleri
merhaba bende araniza yeni katildim regl olmayi bekliyorum pazartesi insallah tedaviye basliycam allah hepimizin yuzunu guldursun insallah
Taşınmışız 👻👻👻👻hayırlı olsun ☕️☕️kahveler bnden iyi sohbetler💕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cnm bişe demedi ama gördüm 4.53 fln ölçtü daha tam sökülememişsin inşAllah haftaya kadar iyi olur yoksa bidahaki aya kalır dedi bakalım hayırlısı orda biyerde yumoşlar varya en iyi zaman gelsinler inşAllahinsallah canim simdi baktignda kac mm olmus soyledimi sana.
Cnm bişe demedi ama gördüm 4.53 fln ölçtü daha tam sökülememişsin inşAllah haftaya kadar iyi olur yoksa bidahaki aya kalır dedi bakalım hayırlısı orda biyerde yumoşlar varya en iyi zaman gelsinler inşAllah
Allh razi olsun bitanemmmmm insallhh.. oy bnm.pasammmmmmm insallh bnde.2tane.istiyrum blki biri tutar sansim yuksek olur.. ama konusmam.lazim prosedurler yasal nlkide tek koyar 2olur allh hayrli ewlt veeainde.saglikli sihhatli olsunda.. ne olirsa.olsun..
Canim beniim kusura bakma bugun daha yeni bakabildim msjlara. Yavasca okuyp cevapliyorum. Bn 9.gun idrarda silik 2.cizgiyi gormustum. Ama cok aldanmamak gerek idrar testlerine. Bnm kasiklarimda cok agri olmamisti karnim cok agrimisti gece uykudan uyandiricak seviyede. Surekli idrar durumu bndede vardi.Bnm kasik agrim simdilerde basladi. Stres yapma hayatim bn transferden hemen sonra anneme yerlestim 9gun kardeslerimle oyle guzel vakit gecirdim ki gulmekten karnim kasiklarim kaskati olmustu. Bu gulmeyle heralde bnden gittiler die de cok dusundum ama gulmekten gene de kendimi alamadm. Yani anlicaginiz moraliniz yerinde olsuuunnn. Şen şakrak oluun. Bakin goruceksiniz bebisleriniz sizlerle olucakk
Aglamk yok desekte bizi utandiran gozlerimiz var merhametten allhin verdigi o guzel duygudan aglamk guzeldir esinle aranda problmmi var ttlim takma kafana.. bebegim biz variz allhin.izniyle hersey yoluna girecek o gozyaslari mutluktan.aksin bak elazigdanda haber yok ne ypti agliurmu ona takildi kafam ya nebilim.allh jepimizin yuzunu gukdursun elimizden sadece semaya el acmaktan baska birsey gelmiyr.. dua zinciri olustrduk artik allhim hepimize yeticek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?