2014 Agustos&Eylül ayında tüp bebek yaptıracaklar..Birbirimize umut olalimm..

Anladim canim sen gittiginde doktora 5+5 olcaksin.. Bnde gittim ama kalbini duymm icin cok kucuk oldugunu soledi doktrum.. Simdi kalbini duymk icin bekliyrum.. Haftaya sali yada carsamba.. Gitcez insallh.. Guzel dusun guzel olsun cnmm rabbim saglikli sihhetli kucagina almyi nasip etsin..
Âmin seninde insallah Allah razı olsub
 
Canım aşılama için anestezi yapılmıyor, gayet basit bir işlem. Vajinanı açtıktan sonra hiçbir şey hissetmiyorsun zaten. Transferde bile anestezi yok. Sadece yumurta toplama işleminde var anestezi. Korkma. Ama rahim filmi istedilerse işte o anestezi ile yapılıyor. Anestezi almayanlar çok acı çektiklerini söylüyorlar.

Ben geçen hafta cerrahpaşa da aneztezisiz çektirdim rahim filmini, rapor için; ilk o aleti yerleştirirken biraz canım yandı, o da dayanılmayacak kadar değil, sonra hiç bişey hissetmedim. Hatta dedim ki ben bu sancının 10 katını her ay adet döneminde yaşıyorum, boşa korkmuşum. Kişiye ve doktora göre değişiyor sanırım, tüplerin durumuna göre özellikle.
 
Rahim filmi çektirmiştim hiç de korkulacak bir şey değildi. Adet sancısı gibi bir sancıydı. Bir sıvı veriyorlar rahme, sonra film çekiliyor. Anestezi de olmamıştı. Ben özelde yaptırmıştım. Devleti bilmiyorum.
ya inşallah benimde kolay geçer korkuyorum yinede ama .bakalım birde bişi daha sormak istiyprum.eşime neofortil verdi doktor takviye acaba gerçekten faydası olurmu bunun kullanana varmı aranızda arkadaşlar
 
Kızlar benim aqrilarim tamamen bitti sadece goyusde acı hissi var 1 aylik hamile olup böyle olan varmi lütfen yazin
 
kızlar ben yavaştan yatışa geçiyorum.. hepinize iyi geceler. hacet namazımı kıldım duamı ettim. gerçi duasını tlfna bakarak okudum ama inşallah yerini bulur. önemli olan niyet demi. hepinizz duamdasınız. şimdide uyuyana kadar Ayetel Kürsi okuycam bakalım Rabbim duyar inşallah sesimi.. yarın bebişim bana sımsıkı tutunur inşallah.. bana dua etmeyi unutmayın nolur :KK19:
Canııımmmmm bol şanslar arkadaşım,Yüce Rabbim yanında olsun.Al bebişlerini gel :KK66:))
 
Kızlar Günaydın nasılsınız bakalım biz bugün ağırlıyız gaz sancısı fenaymış ama olsun kuzucuğum, için değer Rabbim hayırlısı ile kucağımıza alıp sağlıkla sıhhatle bbüyümeyi nasip etsin hepimize inş
Günaydın canım:KK66:)bişey sormak istiyorum sana.Transfer olduğunda Tayfun Hoca bebişlerin ultrason resmini vermiş miydi?
 
X