2014 Agustos&Eylül ayında tüp bebek yaptıracaklar..Birbirimize umut olalimm..

Güvenç bey değil mi? Doktorumun söylediğine göre yasal olarak 35 yaş altı ilk denemede bir embriyo transfer ediliyor. Ben 41 yaşındayım. Benim yedi embriyom dondurulmuştu. Çözdürüp dediğin gibi gelişimi izleniyor. Gidebilirse 5. güne gitmeyi hedefliyorlar. Benim dört embriyom iyi kalitede 5. güne ulaştı. İkisi transfer oldu. İkisini tekrar dondurdular. Kalan üçünü bugün gözleyip karar vereceklermiş.
Demek bana 1 adet transfer edecek bu durumda. hayırlısı olsun hepimiz için. İnşallah güzel haberini alırız.
 
ben bebeleri aldım canım 3 gün sonra test günüm 3 tanede dondurulmusum var sükür :) evdeyim yatıyorum kalkıyorum rabbime dua ediyorum:KK68:
Heyyyy masaaallh subhanallh.. Bak simdi gunde bir avuc ceviz findik ye kayisiyi eksik etme kuzum hergun 1bardak sut iciyrsun.. Ayaginin altina yastik koyrsun.. Tammi.. Iyi ol insallh pozitif haberlerini duyarizz canimm
 
Heyyyy masaaallh subhanallh.. Bak simdi gunde bir avuc ceviz findik ye kayisiyi eksik etme kuzum hergun 1bardak sut iciyrsun.. Ayaginin altina yastik koyrsun.. Tammi.. Iyi ol insallh pozitif haberlerini duyarizz canimm
insallah bitanemmm yemeye dikkat ediyorum sukur hic kabız olmadım bugunde burda su kesintisi var aksam 6 da gelecekmis :KK12:
 
su 3 gün gecsede gidip testimi yapsam benle mi degil mi merak ediyorum kasıgımda bi sancı olunca yaramazlik yapma bakim diyorum :) oyle boyle bugunlere geldik sukur kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz rabbim hepimize güzel hayırlı alınyazısı nasip etsin:KK74:
Amin annesi seninledir küçük yaramaz sıkma canını hayırlı haberlerini bekliyoruz..
 
Canım normal böyle şeyler yapılan müdahaleden dolayıda ağrılar olabiliyor. Kendini dinlemeyi bırak sen hamilesin bunun tadını çıkar :)
:KK45::KK45::KK23:Ay guldurdun beni ben daha toplatmadim yumurtalari yarin toplanicak dun aksam catlatma ignem yapildi sanki adet olucakmis gibi agrim bu normal mi diye sorduydum sen cok yasa emi :KK70:
 
kizlar bnde kan tahlili werdim ikinci tahlil bu degerin artip artmadigi saat 3 de belli olacak kizlar[/QUO
Canlarimmmm
Sizi cok ozledimmm.. Yazilarinizi okumaya calistim ama sonunu getiremedim.. Netim birden bitti.. bni merak edenler icin.. Tesekkur ederimm can dostlarim topigimin guzel anne adylari.. Ben dun keseyi gordum.. Haftaya sali kalbini duycam insallh..

Buarada.. Bebgini kaybeden arkadaslar gercektwn cok uzuldum rabbim hepimize guc kuvvet versin rabbim kimsenn basini yere egdirmesin.. Insalllh...

Pozitif sonuc alan arkadaslara.. Allhim kucaginiza almayi nasip eylesinnn hepimizin insaaaalllhhh..

Negatif alan arkadaslarim yola dewam sloganimiz belli..(O BEBEK BU EWE GIRECEK)

Aramiza yeni katilan arkadaslarimiza hosgeldiniz diyrummm..
Hepinizi cok ozlemisimm

hoş geldin canım, durumunu çok merak ettik, şükür keseyi görmüşsün darısı pıt pıtları duymana....Ben de cuma günü gidicem kontrole, inşallah hem keseyi hem kalp atışını duyarım, allahım hamişlerimizi ve bebişlerini korusun.....
 
Hamiş olanlar özellikle yardım. Genital bölgeme doğru sancılarım oluyo ara ara. Transferin 4. Günü bugün. Genelde adet öncesinyaşardım bunu. Çok moralim bozuk. :KK43: böyle bi durum yaşayan var mı??
 
X