- 31 Temmuz 2014
- 966
- 666
- 108
Sagol canim Allah razi olsun
Insallah canim 8. Gunum bugun belki dusuk cikar ama varsa biraz belli olur diye attim kendimi hastaneye birde sabah esimde cok israr etti bende dayanamadim zaten aynen kaldirimda oturdum agladim agliycam insallah sonuc hayirli olur nolur dua edin benim icin kimse bilmiyo tup bebek olayini kimseyi arayip dertlesemiyorum bi siz varsiniz her animda su an da bile bi tarafim heyecanli bi tarafim duygusal cok garibim su an
Canlar sonucu aldim 3.60 sonuc ne simdi bu seviniyim mi uzuleyim miayyy canm benm dualrm sennle kuzum ayni durumlrdN gectik bizdede kimse bilmiyodu insallh hayrli haberler alirsin insallh.
sağol aycencim,inşallah siz önden buyrun ben arkadan gelirim.senin de hayırlı haberlerini bekliyoruz.canım hayırlı olsun güzel pozitif sonucların olsun inşallah
Ayyyy ben buraya girip yazilanlari okuyunca daha çok heyecanlaniyorum sankiii
Canlar sonucu aldim 3.60 sonuc ne simdi bu seviniyim mi uzuleyim mi
Kadin dogum doktoruna soracaktim o da doguma girmis acil doktoruda en azindan 0 cikmamis ama yukselir mi tup bebek bilgim yok dedicanim 8.gun zaten cok erken kanda bile cok erken ben soyle dusunuorum 0.1 falan cikmamis bthcgn yeni yeni yukselio anlasılan bence uzulme umutsuzlga kapilma sakin ben yazmstm burda bthcg genellikle 10.gun kana karisiomus 2 gun sonra bidaha yap sen en iyisi.
inşallah güzel,pozitif sonuç alırsın canım.doktor mu söyledi hormon testi yaptırmanı?benden bişey istemediler.merhaba cnm benim de bugün transferimin 6.günü. ben de çok fazla yatmıyorum....
ayrıca bugün hormon testi yaptırdım e2= 299 progesteron= 12.13 çıktı.
sen de yaptırdın mı bu testleri?
ayrıca bende hiç bi değişiklik belirti falan yok sende durumlar nasıl???
Daha once gecen yil yaptirdigim kan testi 0Eskiden bktiginda kac cikiyrfu.. hep.. bnm hep 1.20ydi. Hic degismez.. referanslari ne canim kac yaziyr.. daha yeni yanimi yukseliyr acaba..
Kadin dogum doktoruna soracaktim o da doguma girmis acil doktoruda en azindan 0 cikmamis ama yukselir mi tup bebek bilgim yok dedi
guzel heyecanlar bunlar tabi :)Heyecanlaniyruz hepimiz canim hayrlisi allhtan
Bugunude atlattik az kaldi az sabret canim geriye kaldi 5 9.gunu baktr istersen
guzel heyecanlar bunlar tabi :)Heyecanlaniyruz hepimiz canim hayrlisi allhtan
Canım ya teşekkür ederim evet az kaldı şükürler olsun İnşallah güzel haberle taçlandırırız yuvalarımızı dualarımdasınız seni de unutmadım
Sonucun negatif sayilmaz canim.insallah yukselir. Erken yapptirmanin boyle bir kafa karistirici yanı var. Sabirli ol kendini ferah tut. Ve bolca dua et. Unutma allah ol derse olacak o bebek. Yoksa hersey bos.Canlar sonucu aldim 3.60 sonuc ne simdi bu seviniyim mi uzuleyim mi
Kuzum niye uzulesin uzulecek hic bisey yokki... doktorum benim 9. Gunden once yapmam izin vermemisti 9. Gund en az 10 felan cikmasi lazimmis. Yani en erken yarin ogrenebilirsin ki o bile kesin sonuc vermez. Test gunune daha 4 gun var. Evet bazi arkadaslarimizin erken cikiyo ama istisna o. Hic kendini uzme kuzummm 3l gun embriyosu kendini okdar cabuk belli etmez. Beloi olsa test gunu 12. Gun olmaz. Bozma moralini nolurrrr...Kizlar bi cvp verin nolurrr 3.60 sonuc ne diyosunuzuzuleyim mi
Ya niye bole oldu anlamiyrumki sans iste.. ya annmde.merk ediyr oldunmu eaim bir yandan oldunmu diyr yok iste gelmdi ayar oldum en sonunda picakliycam hahahahah annemde diyrki kizim yoksa muciEmi oldu diyr.. esimde garibim diurki askim gebelik testi alda baklim diyr hahah ay bnm pskolojimi boZuyrlar bn iyim gezdim dolatim simdi geldim ama migdeme vurdu stres migdem bulniyr.. bogazimda sanki heesey..
UMUDİHARIM benimde böle olmuştu kuzum hatırlasın iki gün gecikmişti stresten,İNŞALLAHHH mucizemiz gelir herşey rabbimin elinde ol derse olur bi test al içimiz rahat etsinKizlar bi cvp verin nolurrr 3.60 sonuc ne diyosunuzuzuleyim mi
Allh razi olsun cnmm bnmmm insaalhh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?