Ben folik asit progestan tablet kan sulandirici igne kullaniyorum.kanitlanmis kan pihtilasmasi var bende. Estrojen hic kullanmadim tedavi boyunca cunku zaten yuksek bende.dun dinledigim bahceci grubun videosunda bu belirtilerin tamami ilaclardan kaynaklaniyormus.hadi bakalım nasıl gecer bu günler. Yatiyor musun calisiyormusun fiziksel aktiviten nasil?[/QUOTE
İş olarak yaz tatili olduğu için çalışmıyorum,ev işi de yapmıyorum henüz.ama evin içinde kıpır kıpır kıpırdıyorum.yatmış olmak için değil ama işim olmadığı için yatıyorum,ben zaten normalde de yatarım hep,oturuşum bile yatma pozisyonundadır
ilk 3 gün hamileymişim gibi karnımı tuta tuta yürüdüm evin içinde,sanki karnımdan ameliyat olmuşum gibi.bugün 4.gün maşallah tazı gibi oldum.jeli kullandıktan sonra yürüyüş dediler,bugünden itibaren sabah akşam 45 dk yürücem.yarından itibaren de temizlik dışında günlük aktivitelerime devam edicem,gezme,alışveriş gibi..moral lazım sonuçta.evde zaman geçmiyo,bol bol dizi izliyorum.benim de ne anlatasım varmış
sen neler yapıyosun?