- 14 Haziran 2014
- 274
- 59
bende cnm aynenAyyy cok ttlisin cnmm bnmmm allh razi olsun.. amin cumlemizin ne mutlu oluyrum bole.seyler duyunca..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende cnm aynenAyyy cok ttlisin cnmm bnmmm allh razi olsun.. amin cumlemizin ne mutlu oluyrum bole.seyler duyunca..
haklısın canım benim sende iyi ki varsın hepinizde iyiki varsınız iyiki bu topiki bulduğum için ve sizi tanıdığım için çok mutluyum
İncelemelerim ve araştırmalarım sonucu ortaya çıktı hahaha :) :)[/QUOTE]kiz sen nasil farkettin onu:)
Canim hayirli olsunnnn cook sevindim rabbim saglicakla kucagina nasip etsin
:)))) cok merak ettim ilk adetimdre gozlerimi incelicem:):):)[/QUOTE]İncelemelerim ve araştırmalarım sonucu ortaya çıktı hahaha :) :)
Canım benim gözün aydin, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, bende yarin 13. Günüm son kez yaptircam bakalım kaç olmuş:)
amiiinn canım inşallahCaniim cok tesekkr ederiim darisi basiniza ins. Rabbim gobuslerini bos birakmasin.
Evet bende merak ettim degerlerini lutfen yazar misin? Birde trannnsfer edilen embiryon kac tane ve kac hucreli? Transfer gününü sifir mi bir mi sayiyoruz. Ctesi transfer oldum benim kacinci günüm? ?????Cok tesekkr ederiim 9.ve 11.gunlerde yaptirmistim dr.um ameliyttaymis buyuk ihtimal bnden de 13.gun isticek bakalin degerlerimiz yukselcek mi
amiiinn canım inşallah
rica etsem kaçıncı gün değerin kaç çıktı yazar mısın
Yok be yavrucugum olmadım bekleyiverayoom halaaa :) :)
Transfer gununu 0 sayarsak 9.gun 44.5 11.gun 103. Rabbim ins bu degerleri sizede gostersiinn. Heey tum topikteki arkadaslarDun gece namaza kalkip hepimiz icin dua ettim tedavide olucaklar bebis bebisleri olanlar icinse saglikla kucaklarina alsinlar dieee
Bilgilendirdigin icin tesekkurler. Insallah allah tamamina erdirir.dualarin icin de allah razi olsun....dikkat et kenndine. Tedavi surecinde yattin mi nasil gecirdin?Transfer gununu 0 sayarsak 9.gun 44.5 11.gun 103. Rabbim ins bu degerleri sizede gostersiinn. Heey tum topikteki arkadaslarDun gece namaza kalkip hepimiz icin dua ettim tedavide olucaklar bebis bebisleri olanlar icinse saglikla kucaklarina alsinlar dieee
Evet bende merak ettim degerlerini lutfen yazar misin? Birde trannnsfer edilen embiryon kac tane ve kac hucreli? Transfer gününü sifir mi bir mi sayiyoruz. Ctesi transfer oldum benim kacinci günüm? ?????
Tekrar Teşekkürler cnnnnmmmm. HOSBULDUUUUUUUM.Transfer gununu 0 kabul ediyomusuz. Yani 4.gunun oluyo. 8hucreli 2embriyo transfer edildi. 9.gun 44.5 11.gun 103 degerlerim. Bu arada hosgeldiin:)
hücrelerini bilmiyorum ama 5.gün transferi yapıldı.genellikle hamilelik varsa 9.,10.günde çıkabiliyormuş ama ben dedikleri tarihe kadar beklemeyi düşünüyorum.transfer gününü saymıyoruz canım bugün 4.günümüz.ilaç olarak da estrofem,coraspin,crinone jel ve folik asit kullanıyorum.benim de belim ağrıyor,kasıklarım ara ara ağrıyor.ben de aksine bugün kendimi daha az ağrılı hissediorum.inşallah kasıklarındaki ağrı bebeğinin tutunduğunun habercisidir.Ayni gun transfer olmusuz cnmmmm.dr 10 gün sonra test yaptir dedi.koyulan emburyonun hucre sayisiyla da ilgili test zamani. Benimkiler 8 hucreli.seninki kac? Bu arada 4 veya 5. Günümüz di mi bugun.ilac ne kullaniyorsun.agri nasill bisey. Benim ki ozellikle sol kasigimda sık sik giriyor.ve bugun basladi. Ne cok soru sordum dimi
Yok olmadım =)Heee bnde sandim adet oldun
Canım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun hayırlısıyla sağlıcakla kucağına al inşallah bebişini,Transfer gununu 0 sayarsak 9.gun 44.5 11.gun 103. Rabbim ins bu degerleri sizede gostersiinn. Heey tum topikteki arkadaslarDun gece namaza kalkip hepimiz icin dua ettim tedavide olucaklar bebis bebisleri olanlar icinse saglikla kucaklarina alsinlar dieee
Sekerim kacinci gun embriyosuydu seninki?Canım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun hayırlısıyla sağlıcakla kucağına al inşallah bebişini,
benimde transfer gününü sayarsak 9. gün bugün akşam kan testi yaptırmayı düşünüyorum da onun için sordum canım çok sağol
canım benim 18 de ama belim çatlıyacak ve sırtıma doğru ağrı devam ediyorarkadaslar baska test gunu yakin arkadaslarim varmi beli agriyan arkadaslarim kim cok kotu agrim var