- 6 Ekim 2010
- 1.690
- 1.175
- 42
Ben seni hamile olarak goruyorum valla:) yarin sadece belgelemek kaldi:))
yesilinci
İste siz goruyosunuzda ben inanamıyorum:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben seni hamile olarak goruyorum valla:) yarin sadece belgelemek kaldi:))
yesilinci
Yok yok ben.iyim ttlimmm doktr bana fitil verdi aksamlari at diye.. onu kullncam regli olana kadar birde folio diye folik asit verdi.. ona basliycam.. sen bnm dedimi anladin.dimi..
Anladim anladim:) sakinlestirici istiyim opu gunu doktordan:))
yesilinci
Sana yapmadilarmi, ben ameliysthaneye indim anestezi Dr bana çok gergin gözüküyorsun dedi ben seni rahatlatacak bir ilaç yspariyim dedi yaptı offfffff kafam bi güzel oldu ki sorma tavandaki ışıklar akmaya başladı,buda yapsa keşke:) sonra beni pozisyon olarak falan hazırladılar sonrada Dr un uyutabiliriz dedegini hatırlıyorum:)
İste siz goruyosunuzda ben inanamıyorum:)
Tesekkur ederim hepimize hayirli olur insallah birsey soracagim sen reglin kacinci gunu igné vurunmustun ben 12 sinden sinra baslayacagim gec degilmi 9. gun oluyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gecen sefer hiç boyle biseye ihtiyac duymamıstımki tüp bebekten once 2 defa ameliyat olmustum onlardada hıc korkmamıstım. Hatta narkoz alıcam dıye baya keyıfli oluyodum. Narkoz bana cok iyi gelir normalde. Onlar ameliyat ederken ben derin uykularda dünyayı gezerşm resmen:)) ama gecen opudan sonra siddetli kanamam ve agrım olmustu simdi oyuzden opudan korkuyorum ben
Bugün inanıcan insallah canımmmmm:))
İnşallah canım verdim kani haber bekliyorum suan
1 saate cıkarmı sonuc? Ayyyyy zaman gecmez simdi:))
merhaba bende araniza yeni katildim regl olmayi bekliyorum pazartesi insallah tedaviye basliycam allah hepimizin yuzunu guldursun insallah
yeni topiğin hayırlı uğurlu olsun canım ben de sonucunun yükselmesini bekleyenlerdenim diyeyim bariiiiiiiii
Valla biliyoeumki en hizlisindan kani çalışacaklar kardeşim de merak içinde çünkü, ben 8.30 diye bekliyordum ama geçti bakalım ne zaman ararlar
Sonuc beklemiyorumm ben sonucumu 2 ay once aldim cok sukur ama sizlerii takip etmek icin tabiki burdayimmmmm.... Bol hamisli bir topik olsun insallahhhh...
İnşallah hayatım ya:)
Heran arayabilirler yani:) offf cok heycanlandım valla:))
İnşallah hayatım ya:)
Bende folio iciyorum:) hayret sen daha yenimi başlı yosun nuri bey ilk görüşmede başla demişti bana
Insaalllhhh cnm bnmm haberi al 1saat kaldi buralari inletekk. Hihihihi
Aynen hearn arana bilirim de offff offfff sonucun artmasını beklemek de hic bilmemek gibiymis ha
Senin topigindede ilk benim sonuç yazicam simdi:) inşallah canım inletiriz:) aglamayalimda:)