2014 Agustos&Eylül ayında tüp bebek yaptıracaklar..Birbirimize umut olalimm..

5.gün blast embriyoda tutunmanun ilk kaç gün olacağı hakkında bilginiz varmı arkadaşlar.bu öksürük dadandı bana.korkuyorum valla.acaba tutunma şimdiye kadar oluyomu.yani ilk kaç gün içinde olabiliyormuş.biliyormusunuz acaba.
yumurta toplanmasından sonra 6-7 gün arasında tutunma gerçekleşirmiş.beşinci gün embriyosu transfer edildiğinde 5 günlük olduğuna göre 2-3 gün içinde tutunması lazım teorik olarak.senin kaç gün olmuştu.
 
Evet canım uzak biraz baya yurumem gerekiyor kaldı bi gün sabredip beklicm 10 gündür bekliyorum 1 gün daha beklerim sen bişey hissediyor musun benim hiç bir belirtim yok malesef inşallah benim ki de pozitif olur

Ben de senin gibi strese girdim belirti yok diye. Oyuzden idrar testi yaptim. Cikmasaydi kendimi disari atacaktim valla. Ama cift cizgiyi gorunce yataga girdim yeniden :)
 
Ben de senin gibi strese girdim belirti yok diye. Oyuzden idrar testi yaptim. Cikmasaydi kendimi disari atacaktim valla. Ama cift cizgiyi gorunce yataga girdim yeniden :)
Sevindim canım senin adına inşallah benim bebegimde tutunmustur bana eczanede uzak hastanenin yanında oooff bugünde bi gecseydi ya :KK43:
 
Ama canım hiç mi belirti olmaz ya hiç yok yarın test günüm aslında bende bugün yaptırmak istiyorum yoksa daha fazla umitlenmemek için ama hastane biraz uzak yurumem gerekiyor esimde kızıyor varsa yürüyüp yorulursun bişey olur diyo acaba gitsem bişey olur mu :KK43:
Cnm eşin dogru diyo transferden beri evden cıkmıyom uzun yürümüyorum mesela ozaman sen yarın eşinle yaptır vardır bebişin üzülme sen annecik❤️❤️
 
senin transferin ne zaman canım ya da ne aşamadasın merak ettim.olur tabi inş. neden olmasın.dr.una güvenmek en önemlisi.
adetin ikinci günü climera fort adlı bir bant kullanmaya başladım. Rahmi hazırlıyormuş. 17 Eylül de kontrolüm var. Eğer her şey yolundaysa 19 Eylül transfer olacak. Yedi dondurulmuş beni bekliyor :)
 
Amin canım inşallah oyledir.sonuç iyi olacaksa ağrılara raziyim.çok emek verdik hepimizde.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasına.abimize kardeş yada kardeşleri gelecek.10 yaşında.bebekleri özledik.opmeyi koklamayi sevmeyi çok özledik.
Rabbim herkesin gonlune gore versin canim bizim ilk bakalim insallah ikiz olur cok istiyorum yani olumsuz hic dusunmuyorum hep diyorum Allahim beni birakmalarina izin verme insallah hayirlisiyla olur bugun 4 gun oldu 12 nasil olur bilmiyorum cok heycanli :)
 
Canim benimde bugun 4 gunum transferle birlikte hala agrim var kasiklarim fikir fikir :) insallah bebislerimiz yapiyodur bunlari Allahim nasip etsin onlari bizlere insallah hepinizin yuzunu guldursun Rabbim
Sende kabızlık oldu mu canım.doktorum kabız olma dedi.ama 3. Olmasına rağmen biraz önce çıkabildi zor oldu biraz ikinma dediler ister istemez oluyor biraz çok korkuyorum ya sanada öyle oldumu .Kuzularima birşey oldu diye korkuyorum.sende de crinone jel sonradan geliyor mu yoksa içinde mi kalıyor
 
Kızlar ne dicem yaa bu ayın 18 inde tatile gitcektik ucakla sizce napsam dr sorcamda daha kalp atısını duymamıs oluyoruz ozamanda hem diyom yat asagı ne tatili biyandan diyom gez bebişinle kafan dagılsın bilemedim bitürlü
 
X