Kac gel huraya kuzum sen:))Kissss okadar embrioyu bile tek tek dondurtmus kari
Bnmle bir sorunu mu vardir nedir istios yaaa birini sama birini bagdata yine yollar bu
Dusundukce daha da emin olmaya basladim evet evet benle ugrasior bu madam
Amin cnm insallahInsallah bu defa sana simsiki tutunur... ama fusuklerin icin genetik testi felan istemesi gerekmiyomu ki
Valla alicamm bebilermi tr ye gelicem o olicakKac gel huraya kuzum sen:))
Aa tamam bakıp yaparım. Hep telefondan girdiğim için siteye pek alışkın değilim ama bu gidişle bakım uzun sürecek ve mecburan öğreneceğim sanırım. Hastalandın mı bu arada? Bugün diye hatırlıyorum tarihini...
beklemen su gibi akıp geçsin inşallah transfer zamanın gelsin bir an önce canımBakalim agustos savascilari neler yapiomussssz :):)
Selam hanimlarr nasil gidior tedaviler transferleri olan bekleyenlere hayirli ugurlu olsun insallah hepinizin bebisleri sImSIki tutunmustur
Ve bizler gibi transfer tarihini bekleyenlerre de kolayliklar diliorum rabbim yar ve yardimcimiz olsun insallah
Ve seneye bizlerde buraya bebislerimizle umut olalim
insallah cnm cok sagol cnm yarin verecem iki gun sonrada gelir sonuc allahim yardim et
Aminnnnnbeklemen su gibi akıp geçsin inşallah transfer zamanın gelsin bir an önce canım
:)) neyse canim onlarda doktor vardir bi hildikleri muhakkak.... ama sen su tr ye kacma isini ciddi ciddi dusun:))Valla alicamm bebilermi tr ye gelicem o olicak
Hehhhee onlar bile anlamislar kuzum:)) bunlar yakinda seniyonetimede davet etmesinler....Kk beni site bagimlisi ilan etmis hahahahahaa
kızlar içim patlıycak içimde bir sıkıntı o kadar daraldım kiağlamak istiyorum
Hehhhee onlar bile anlamislar kuzum:)) bunlar yakinda seniyonetimede davet etmesinler....
canım tebrikler darısı başımıza inşallah hiç belirtin varmıydı? canım lekelenme oldun mu? kaç tane embriyo kaçıncı gündü transfer edildi? çok soru sordum
Eveetttt okadar igne ve opudan sonra sadece ilacla buz bebek dogal gebelik gibi gelir insana heralde:)) tek embriyomuydu donan?
inşallah canım bilmiyorum anlamadım günler yaklaştıkca sanki olumsuz olacak gibi geliyo banaBismillahirahmanirahim neyin var.. pskolojini duzelt aglamkk yokk.. aglancaksa mutluktan aglancak insallh..
Nerde yaptırıyosn kuzum sen? Eminim bu sefer bebişlerin seninle olacakAynen ôle gelio
Dile kolay ilk tedavide 18 yumis topladilar
Simdi sanki hic tedavide diilmisim gibi hissediorum
Aslinda donan tek embrio diil ama yas sinirina takildigim icin doktorumu iki tanede ikna edemiorum bi turlu
6tane 3u 5.gûn 3 û 6.gun dondurulmus blastokist savascilarim var
Ama gicik doktorum hepsini bir bir deneme heycaninda bulunuo :)
Bende ona inat bebisim bu sefer beni birakmiycak ve kardeslerini de o buyudukten sonra birer birer alicam diorum
Aminn cnm insallahhh
Her seyden vazgecebioiorum bole bir yapim var ama soz konusu bebek olunca iste o umut hic bitmio bende
Tek kaybim o diilki ondan once iki kardesini daha kaybettim toplamda 3 dusugum var
Ama israrla doktorlar erken kaybettigim icin arastirmiolar
Caniim ins darisi basiniza gerci hala inanamiyorum bakalim birazdan ogrences benimle mi. Bnm transferin ilk gununden beri karnim agridi son 5gundur gece karin agrisi okadar coktu ki uykumdan kaldiriyodu beni. Adet belirtilerimin hepsi vardi hersabah adet oldum heralde die kalkiyodm. Lekelenmem transferimin ilk gunu oldu ama cok acik bi pembe varla yok arasindaydi. Belki trabsfer esnasinda kanama olmustur die dusunuyorm. 3gunlk 2embriyo verdiler bana. Ins 2de tutunmustur. Tabi bu belirtilaer herkeste olmuyo bunu belirtmemde fayda var
Yok bitanmmm olmadim hala beklemedeyimyapta gorelim bebekini canimm bnmmmm
Seninde tedavin hayirli ugurlu olsun insallah cnm
Masallah senin de busuru yumosun olmus
Insallah ikiside sImsIki tutunur nasil isterdim bi bilsen ikizlerimin olmasini
Ama ben yurt disinda yasiorum birdaki doktorumu ne yaptiysam ikna edemedim 3 dusugum var dedim yok yasim gecio dedim yok yok ikna olmuo
Ona hore gencmisim (25 yasindayim bende )
Ama 5koca tili devirdim onu goz onunde bulundurmuo
Bende boyun egmek zorunda kaliorum napayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?