Bitoss uzme bni alma sunu agzina.. bak o gun orda kaldi simdi hersey yeni... tammi kasigin tabikide siser.. bebgim yumurtalarin doldu tasiyr.. biz nrmal bir kadin.. 2tane yumurta buytrkwn biz ignelerle.. yapiyruz 10 15 hatta 20... ondan olabilir..
:)) evet temiz sayfa:))
yesilinci
Ama sorun orda iste sisen kasigim degilki sadece koca gobekli oldum bennnn:)) allahtan yarin kontrolum var. Gecen tedavi 7 gunde bitmisti. Bu uzun surdu yaa
yesilinci
Canim gaz yapmistir igneler sislik yapiyr diyrlar.. bnce ondandir emin ol.. bn innmiyrum hasta olcagina.. bnce 7gun gun surmesi daha anormal demkki sana dozajini fazladan fazladan verdiler.. hasta oldun uzun olmasi daha iyidir.. cnmm bakarlar dozajin az olur anladinmi.. kontrllerine gidersin seni dewamli kontrl.ederler..
Tatlim sende kafani adete takmaki stresten gecikmesin
yesilinci
Yok yok ben.iyim ttlimmm doktr bana fitil verdi aksamlari at diye.. onu kullncam regli olana kadar birde folio diye folik asit verdi.. ona basliycam.. sen bnm dedimi anladin.dimi..
Haydi bakalim zamanlama olarak bu topic banada uygun:)) benimde reglimin 4. Gunu haftaya ignelere basliyorum. Allah hepimizin bebeklerini bu tedavilerimizle kucagimiza almayi nasip etsin insalĺaahhh
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Haydi bakalim zamanlama olarak bu topic banada uygun:)) benimde reglimin 4. Gunu haftaya ignelere basliyorum. Allah hepimizin bebeklerini bu tedavilerimizle kucagimiza almayi nasip etsin insalĺaahhh
Anladim anladim:) sakinlestirici istiyim opu gunu doktordan:))
yesilinci
Hihihihihi sakinlestiriciye ne gerek var gozlerini kapat bn yaninda olcam soz...
Soz verdin ama bak:))
yesilinci
Biz karadeniz kiziyikkk soz verildimi gelinir.. nerdesin sen.. semt sehir..
Oooo unuttum senin gresunlu oldugunu... fizan da olsam gelirsin sen :))
yesilinci
Hayirli olsun ozamannnn:)
yesilinci
Bende geldim anne adaylarının en güzelleri
Bendee geldimmmm👯✌️ bir bir bebişlerimiz göbüşlerimize girer 😃
Tesekkur ederim hepimize hayirli olur insallah birsey soracagim sen reglin kacinci gunu igné vurunmustun ben 12 sinden sinra baslayacagim gec degilmi 9. gun oluyor
Bendee geldimmmm👯✌️ bir bir bebişlerimiz göbüşlerimize girer 😃