yok 2 tane transfer edildi canım. gel bi de benim herife sor çatladıçıkmaz daha diyorum biliyorumda olsun ne olur yapsan sanki diyo bende çıkmaz diye yaptım ama silik çizgiyi görünce şaşırdık hayırlısı artık ben umut bağlamıyorum genede
düşük çıkarsa test günü gelene kadar kendi kendimi yer bitiririm diye diye onu da ben yaptırmak istemiyorum en azından bir kaç gün daha geçsin isityorum hayırlısı artık bakalım sen ne yaptın regl oldun mu canım forumda da kimse yok herkes bıraktı gitti kimse yazmıyorBukadar merak ediyrsa bir kan testi yapteda gel cnmm he.. 2tane ise betahvg daha yuksektr.. Ondan dedim.. İkiz gbelerde yuksek cikiyr ya..
düşük çıkarsa test günü gelene kadar kendi kendimi yer bitiririm diye diye onu da ben yaptırmak istemiyorum en azından bir kaç gün daha geçsin isityorum hayırlısı artık bakalım sen ne yaptın regl oldun mu canım forumda da kimse yok herkes bıraktı gitti kimse yazmıyor
düşük çıkarsa test günü gelene kadar kendi kendimi yer bitiririm diye diye onu da ben yaptırmak istemiyorum en azından bir kaç gün daha geçsin isityorum hayırlısı artık bakalım sen ne yaptın regl oldun mu canım forumda da kimse yok herkes bıraktı gitti kimse yazmıyor
Vallhi ole bu halini goren girmk istemiyr.. Gyilmazla telden gorusuyrum tel numarasini verdiydi.. Calisiyr..İse basladi.. Artik hberleei telden aliyrum haha bn daha olmadim ttlimm beklmedeuim bugun ayin 12si.. Bugun diye dusunuyrum ama insallh.. Olurum stresvyapmiyrum ama icim sijildi beklmekten ne olcaksa olsun artik diyrumm
Ama sonucta icinde bir canli oldugunu bilceksin birde o var merkyen olcegine gerci sen bilirsin cnm bnmm esim cok merek ediyr ya oyuzden dedim.. Bu kacinci denemendi cnm
sen tedaviye başla da gün gün takip etcem seni :) gyilmaz kalp atışını duydu mu ne yaptı merak ettim, benim ilk denemem 2 aşılama yaptırdım tutmadı aşılamalaradn umudumuz kesilince tüp e karar verdik
Ayy canım inşallah Rabbim inşallah nasip ederde kavuşuruz bebişlerimize. Sen başla da tedaviye moralini yüksek tutmak içn takla bile atarız burda sen bize ço destek olsun sağol canım beniiimm. kalp atışı ne zaman duyuluyo kese ne zaman görülüyo hiç bilmediğim için soruverdim :) bilgisizlik başa belaİnsallh cnm bnm insallh ogunlere bir gelebilsek :)) takiplesiriz.. Ben hissediyrum sen gebesin dersin bana.. Gyilmazada demitim sende nde umutluyum..
Biz hic asilama falan yapmadik direk tup bebk.. Oda ilk zaten biliyrsun.. Kalp atisi icin erken degilmi can..
Daha 1aylik.. Bebisi.. Doktru aramista.. Hafya yaada bu hafta kontrle gider.. İnsallh nezamn duyar bilmiyrum :) ya insallh artik bizlerde ollim ya..
Ay sinir oldum siteye. Toptan iletişimim kesildi sizlerle. Kimlerin test günü? Kimler hamile? Umudiharcım yalnız olur musun aşkolsun. Elde olmayan sebepler malesef. Ben bu arada dün doktora gittimsimdiden. Bebiş büyümüş kocaman olmuş hatta 1 hafta da önden büyümüş. Ense kalınlığı ufakcık çıktı :) 1-2 güne de ikili test sonucu gelecek hayırlısıyla. Yüksek ihtimal erkek dedi doktor. Onu gördüm güzel haberler aldım ya dünyalar benim oldu.
Ayy canım inşallah Rabbim inşallah nasip ederde kavuşuruz bebişlerimize. Sen başla da tedaviye moralini yüksek tutmak içn takla bile atarız burda sen bize ço destek olsun sağol canım beniiimm. kalp atışı ne zaman duyuluyo kese ne zaman görülüyo hiç bilmediğim için soruverdim :) bilgisizlik başa belahamile kalayımda inşallah öğrenirim o zaman herşeyi zamanına göre sorarım
Ozledim siziiiiiiiii:)He ya bnde net bilmiyrum ama bnm bildigim kalp atisi 1.5ay sanirim sonra duyrsun.. Allh razi olsun bitanemmmmmmmmmmm yanimda olun baska birsey istemm.. ah bir regli olsam hahah
Günaydın kızlaaaaaaaaaaarrrrrr
Şimdi size birşey söyleyeceğim eşimin zorlamasıyla sabah idrar testi yaptım çooook silik çizgi göründü şimdi bende diyorum ki ovitrlle çatlatma iğnesi vuruluyoruz( ben vurulalı bugün 12 gün oldu) ya o da beta hcg içeriyor vucuttan atılmadıysa henüz daha ondan dolayı silik çıkıyor olabilir mi? Transferin 7. günü
Ozledim siziiiiiiiii:)
canım bendede var o bel ağrıları gögüslerim dün daha şişti ağrı vardı bugün şişlikleri duruyo ama ağrı kesildi anlamadımBugün transfern 5. Günü sanki adet olacak gibi Karnım ağrıyor normal mi acaba cok endişeleniyorum
Ozledim siziiiiiiiii:)
He ya bnde net bilmiyrum ama bnm bildigim kalp atisi 1.5ay sanirim sonra duyrsun.. Allh razi olsun bitanemmmmmmmmmmm yanimda olun baska birsey istemm.. ah bir regli olsam hahah
neler yaptın canım giden gelmiyorOzledim siziiiiiiiii:)
canım benim seninle test günümüz aynı sencede erken deil mi kan testi için düşük çıkcak ben kendimi bitircem zaten c.tesiye kadar bekleyemiycez bu gidişle de bir iki gün daha geçsin diyorum ben. sen neler yaptın nasılsın test normal test hassas değilcanım bence gidip bir test yaptırsana eşinde isitiyorsa .birde yaptırdıgın test erken gebelik testimi
yok 2 tane transfer edildi canım. gel bi de benim herife sor çatladıçıkmaz daha diyorum biliyorumda olsun ne olur yapsan sanki diyo bende çıkmaz diye yaptım ama silik çizgiyi görünce şaşırdık hayırlısı artık ben umut bağlamıyorum genede
canım sen beni şimdi çok iyi anlarsın işteerkkler bizden daha heycanli oluolar bence benmkide sabah ben uyurken gitms almis gelmis 9.gunu nolur yapsan yani die :) kiramadm yaptim varla yok arasnda cizgyi gorunce adam şokk yasadi kan testnden sinrada inanamadi cok komikti onun o halleri bence ilaclrdan degil olmasa cikmaz zaten tutundu bebisin sana bence :)
Ayy canım inşallah Rabbim inşallah nasip ederde kavuşuruz bebişlerimize. Sen başla da tedaviye moralini yüksek tutmak içn takla bile atarız burda sen bize ço destek olsun sağol canım beniiimm. kalp atışı ne zaman duyuluyo kese ne zaman görülüyo hiç bilmediğim için soruverdim :) bilgisizlik başa belahamile kalayımda inşallah öğrenirim o zaman herşeyi zamanına göre sorarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?