canım aramızda 1 gün var bende ayın 18 de test yaptıracagım inşallah ardarda güzel haberler veririz inşallah
İnsallah cnm...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım aramızda 1 gün var bende ayın 18 de test yaptıracagım inşallah ardarda güzel haberler veririz inşallah
Ben geçen ay 10 unda olmuştum ama benim her ay bi kaç gün ileri atıyor bu ayda 12 13 olurum herhalde hayırlısı canım bekleyelim ve görelim
Saol cnm yaa rahatlattın teşekkür ederimmm Tutundumu seninn inşAllah tutunur başka ne isterim Rabbimdennn beni 3. Gün çağırdı ama bakalım nasip olsun inşAllah yaa çok heyecanlıyım 15 gün snra bebeklencembende dondurlmusla transferm oldu.adetinin ikinci gunu gidiosun canm estrofem verio doktr rahim duvarni kalnlastrmk icin 7mm uzerinde olucak en az rahim kalnligiki transfern olsn canm sonra rahim duvari istenilen seviyeye gelince transfer icin gun veriolar canm kolay yani endiselnme :) insallh tutunur sana.
Saol cnm yaa rahatlattın teşekkür ederimmm Tutundumu seninn inşAllah tutunur başka ne isterim Rabbimdennn beni 3. Gün çağırdı ama bakalım nasip olsun inşAllah yaa çok heyecanlıyım 15 gün snra bebeklencem
ufff benim de belimde kasiklarimda agrilar var umarim adet olmayiz.canım evet aynı gündü transferimiz canım benim belimde ve ve kasıklarımda adet sancısı gibi ağrılar başladı hafifde gögüs uclarım sızlıyor .yani benim pek umudum kalmadıBu arada benim sabah akşam 45 dk yürüyüş yapıyorum jeli koyduktan sonra.benim eşimde tam tersi ben cumartesi yapalım diyorum yarın tuturdu pazartesi yapıcaz diyo
günaydın canım bu kk yenileme işinden dolayı pek giresim gelmiyor.. Yok olmadım daha benim hep uzar aynı gün olmuyorum.. Sen oldun mu ? Geçen tüp bebeğe başladığımızda 1 hafta geçti anca oldum beklersen gelmiyor inadı tutuyor :)Canim neeeleedesin regli oldunmuu ..
Bilemeyeceğim olada bilir olmayada bilir :) inşallah olur canım hassas test alsaydın keşkeGünaydın kızlaaaaaaaaaaarrrrrr
Şimdi size birşey söyleyeceğim eşimin zorlamasıyla sabah idrar testi yaptım çooook silik çizgi göründü şimdi bende diyorum ki ovitrlle çatlatma iğnesi vuruluyoruz( ben vurulalı bugün 12 gün oldu) ya o da beta hcg içeriyor vucuttan atılmadıysa henüz daha ondan dolayı silik çıkıyor olabilir mi? Transferin 7. günü
Günaydın kızlaaaaaaaaaaarrrrrr
Şimdi size birşey söyleyeceğim eşimin zorlamasıyla sabah idrar testi yaptım çooook silik çizgi göründü şimdi bende diyorum ki ovitrlle çatlatma iğnesi vuruluyoruz( ben vurulalı bugün 12 gün oldu) ya o da beta hcg içeriyor vucuttan atılmadıysa henüz daha ondan dolayı silik çıkıyor olabilir mi? Transferin 7. günü
Tesekkur eederim canimmm. Allah hepimize saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin insallah en kisa zamandaHayırlı uğurlu olsun kuzum inşallahh tek tek gelir bebişlerimiz:):)
günaydın canım bu kk yenileme işinden dolayı pek giresim gelmiyor.. Yok olmadım daha benim hep uzar aynı gün olmuyorum.. Sen oldun mu ? Geçen tüp bebeğe başladığımızda 1 hafta geçdti anca oldum beklersen gelmiyor inadı tutuyor :)
Bugün transfern 5. Günü sanki adet olacak gibi Karnım ağrıyor normal mi acaba cok endişelendiriyorum
Hayırlısı inşallah olursun biran önce canım... Cepten giriyoruz böyle çok yavaş ilerliyor yaaYa bnmde hevesim kacti burasi cok degisince ama ne yapyim merek ediyeum hepinizi bkide sanssiizlik artik kimse girmk istemiyr gyilmazda calisiyr yesilinciyi merek ediyrum oda yokkk pazartesi opu varsi ne oldu haberim yok yalniz kaldim bnde olmadim bugun olcam diye hesapladim bakalim aksama kadar ne olcak ..
Hayırlısı inşallah olursun biran önce canım... Cepten giriyoruz böyle çok yavaş ilerliyor yaa
tüp bebeğe başlarken iğneleri aldığımız yerden 4 tane normal test aldık onla yaptım olmazsa yarın bi daha tekrarlıyım bakalımBilemeyeceğim olada bilir olmayada bilir :) inşallah olur canım hassas test alsaydın keşke
Abbuwww catltma ignesimi kldi kiz ustunden 7gun gecmis 2gun daha bkle bklim birde kn testuni gorelim.. Ama biz idrr testlerine guvenmiyruz.. Bn adet okcm 2cizgi cikrdigini bikiyrum nefret ediyrum oyuzden.. Meger bozukmus
tüp bebeğe başlarken iğneleri aldığımız yerden 4 tane normal test aldık onla yaptım olmazsa yarın bi daha tekrarlıyım bakalım
haklısın umudiharım bende yaşadım aynısını pozitifi görünce koşarak kan testi yaptırmaya gittim ve kocaman sıfırı elime almıştım. benim bu meraklı kocişim yok mu yap yap zorladı ondan yaptım
tatlım bence kendini dinlemeyi bırak çoğu yerden okuduğum kadarıyla belirti olmuyormuş ilaçların etkilerini yaşayabiliyoruz stres yapmıyoruz ve hep moralimizi yüksek tutuyoruzBugün transfern 5. Günü sanki adet olacak gibi Karnım ağrıyor normal mi acaba cok endişeleniyorum
yok 2 tane transfer edildi canım. gel bi de benim herife sor çatladı çıkmaz daha diyorum biliyorumda olsun ne olur yapsan sanki diyo bende çıkmaz diye yaptım ama silik çizgiyi görünce şaşırdık hayırlısı artık ben umut bağlamıyorum genedeSurda 2gun sonra.. A daha bekliycek ozammda varsa cikar insallh senn tek embriyomuydu.. Cnmm