Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet öyle oluyor kalçaların üstüne oturamıyorsun bile progesteron iğnesi yağlı olduğu için sürekli masaj yapman lazım dağılması içinarkadaşlar dün yumurtalar alındı çok ağrı çektim.iğne verdi ayrıca doktor kalçadan yapılıyor iğne vurulurken acımıyor ama bugun dayınlmaz acıyor kalçam ve bacağıma vuruyor.neden böyle oluyor acaba hergün vurulacam
Ya vücutlarımız bi yerden sonra artık tepki vermeye. Başlıyor canım benimde kaç gündür karnım ağrıyordu yumurtalara alındıktan sonra bide ondan sonra verdikleri bi iğne var yine göbekten çok acıtıyo bugün resmen ağladım vurunca demek iyice hassaslaştı napalım ama artık her nimetin bir külfeti var..dayanıp güzel sonuçlar alacağız inşarkadaşlar dün yumurtalar alındı çok ağrı çektim.iğne verdi ayrıca doktor kalçadan yapılıyor iğne vurulurken acımıyor ama bugun dayınlmaz acıyor kalçam ve bacağıma vuruyor.neden böyle oluyor acaba hergün vurulacam
İnş canım.Canım bebişin yerleşmeye çalışıyordur belki :)
Kalbini ferah tut başka birşey olduğunu düşünmüyorum ben.
haklısın canım.ilaçlar ağır geliyor ne de olsa.aslında ben de ilaçlar olabileceğini düşünüyorum ama bazen şiddeti artınca endişeleniyorum ister istemez.Merhaba canim bende 4.:gunumdeyim bende de oyle ara ara agri gaz oluyo sanirim kullandigimiz ilaclardan
doğru söylüyorsun canım.belirti aramak için acele etmemek lazım.ilaçların etkisi büyük ihtimalle.Kızlar belirti aramayın benim ilk tedavide bel ağrılarım kasık ağrılayım göğüslerimde şişme karıncalanma üstüne yatınca acıyordu hamileyim sanıyordum meğer ilaçlar yapıyormuş sonuç negatifti
bu progesteron iğnesi gerçekten çok zormuş ya.aynen ben de oturamıyorum.dağıtmak çok zor.baya masaj yapmak gerekiyor.Evet öyle oluyor kalçaların üstüne oturamıyorsun bile progesteron iğnesi yağlı olduğu için sürekli masaj yapman lazım dağılması için
Canimm hayirli olsun hic birakmasinlar insallah seniiEwettttttttt cnlarimmmmmm bebklerimi aldim.. ytiyruz.. allhim hpimize yrdim etsin.. insallh.. dualrinizi esirgemeyin bnden allhim hpimize mujdeli hberler verdirmeyi nasip etsin..
Ayy hadi bakalım inş sıkı sıkı tutunurlar bebişlerin canım..bu arada benden sonra başladın tedaviye benden öne geçtin hızlısın Valla:))benimde yarın transfer olabilir haber bekliyorum bakalım..Ewettttttttt cnlarimmmmmm bebklerimi aldim.. ytiyruz.. allhim hpimize yrdim etsin.. insallh.. dualrinizi esirgemeyin bnden allhim hpimize mujdeli hberler verdirmeyi nasip etsin..
Amin canm inş.Allah cümlemizin yardımcısı olsun.Sana da iyi istirahatler:))Ewettttttttt cnlarimmmmmm bebklerimi aldim.. ytiyruz.. allhim hpimize yrdim etsin.. insallh.. dualrinizi esirgemeyin bnden allhim hpimize mujdeli hberler verdirmeyi nasip etsin..
Ewettttttttt cnlarimmmmmm bebklerimi aldim.. ytiyruz.. allhim hpimize yrdim etsin.. insallh.. dualrinizi esirgemeyin bnden allhim hpimize mujdeli hberler verdirmeyi nasip etsin..
Aminnn cnmm aminnnn :)Canimm hayirli olsun hic birakmasinlar insallah senii
Ayy hadi bakalım inş sıkı sıkı tutunurlar bebişlerin canım..bu arada benden sonra başladın tedaviye benden öne geçtin hızlısın Valla:))benimde yarın transfer olabilir haber bekliyorum bakalım..
Aminnn cnmmm hyrlisi allhtannn allhim yar ve yrdimcimiz olsun..Amin canm inş.Allah cümlemizin yardımcısı olsun.Sana da iyi istirahatler:))
İnşallahhhhh:)) beni hala aramadılar gerçi..inşallah sıkıntı yoktur..Aminnnn ayazim armizda 1gun olck insallh guzel hberler verriz.. su cuna gununun hurmetine insallh..
Ewettttttttt cnlarimmmmmm bebklerimi aldim.. ytiyruz.. allhim hpimize yrdim etsin.. insallh.. dualrinizi esirgemeyin bnden allhim hpimize mujdeli hberler verdirmeyi nasip etsin..
ben bel ağrısı yaşıyorum 4 gün oldu benimde transfer olalı ama bence belirti aramak için çok erken kendimizi çok dinliyoruz dinlememek lazımSELAM arkadaşlar,
aranızda transfer sonrasında karın ağrısı çeken var mı?
Bazen yaygın bir ağrı gibi ,bazen batma gibi sadece kasıklarda.
transferin 4. günündeyim ama 2 gündür arttı gibi.
biraz gaz sıkıştırması gibi.ne bileyim tuhaf bi rahatsızlık veriyor.
aklıma başka komplikasyonlar olabileceği geliyor.
gerçi işlem basit bir işlem ama ne bileyim.
adet sancısına da benziyor biraz.
sziler benzeri ağrılar vs. yaşıyormusunuz.
hadi hayırlısı herşey güzel olacak iyice dinlen canımEwettttttttt cnlarimmmmmm bebklerimi aldim.. ytiyruz.. allhim hpimize yrdim etsin.. insallh.. dualrinizi esirgemeyin bnden allhim hpimize mujdeli hberler verdirmeyi nasip etsin..
Insallhhh be canimm insallhh allhim herkese nasip etain..Hayırlı olsun canımm, sımsıkı tutunup 9 ay boyunca bırakmasınlar seni inşallahhhh
Yok yok skinti yoktr cnm.. imsallh sende al gel.. bebisleriniİnşallahhhhh:)) beni hala aramadılar gerçi..inşallah sıkıntı yoktur..
SELAM arkadaşlar,
aranızda transfer sonrasında karın ağrısı çeken var mı?
Bazen yaygın bir ağrı gibi ,bazen batma gibi sadece kasıklarda.
transferin 4. günündeyim ama 2 gündür arttı gibi.
biraz gaz sıkıştırması gibi.ne bileyim tuhaf bi rahatsızlık veriyor.
aklıma başka komplikasyonlar olabileceği geliyor.
gerçi işlem basit bir işlem ama ne bileyim.
adet sancısına da benziyor biraz.
sziler benzeri ağrılar vs. yaşıyormusunuz.