Tesekkur ederim ttlim bnmm olcakk inss herseyi yaratan rabbimm iyi olcakk uzulmee ..senin pozitifliğine bayılıyorum inşaallah iyi olur
selam arkadaşlar ben 7 senelik evli 2 aşı bi tüp sahibiyim
birde essah bi bebek olsun diyoz artık hayırlısıyla
zekai tahire gideceğim inşALLAH
elimdeki sonuçlarla gittim regl olunca gel dediler
elimdekiler göre pgt yede gerek yokmuş
ha bide eşim için bi dna hasar testi daha yaptırın diyolar
Canim bir arkadasinda oleymiss yurdisinda otruryr.. O arastrdik.. Doktr onada vermis bu k.d ilaci rahimi yeniliyr.. Yumurtaliklari tazeliyrmusbole yaziyrdu.. İnsallh hayrlisi olur cnmmKizlarr bir sey sorucam doktra gitik tup bebek icin doktr bana dogum hapi verdi 1 ay kulan kel sonra dedii sizda oyle oldumu ajaba.
Ya varya zatrn zordu iyive karistrmislar.. Amabbildirim falan gelemsi iyi olmus.. Da kim ne yazmis tambanlaymiyrum.. Cozeriz ins.. İnternetten gir.. CanimKızlar yaa sizi takip edemiyorummobil uygulamadan giremiyorum sizdede aynı sorun devam ediyor mu
banada vermişlerdi canım adet düzenleyici ve kistleri eritiyorKizlarr bir sey sorucam doktra gitik tup bebek icin doktr bana dogum hapi verdi 1 ay kulan kel sonra dedii sizda oyle oldumu ajaba.
Canim tedavin insallh hayrli sonuclanir guzel haberler verrsin bizr insaallhh.. Bnde regli olmayi bekleyenlerdenimm
hadi inşALLAH gülsün yüzümüz nerede yaptıracaksın
bana bi arkadaş argüüinmax yolayacak onu kullanalım öyle başlayım diyorum
aslında bu ay başlayacaktık
Tsk ederib cavab icinn...merak etim benda yarinda tahlil sonuclarimiz cikijak hayerlisi olsunn ...tum isteyenn anislara Alllah annne olmaya nasib etsinnn...Canim bir arkadasinda oleymiss yurdisinda otruryr.. O arastrdik.. Doktr onada vermis bu k.d ilaci rahimi yeniliyr.. Yumurtaliklari tazeliyrmusbole yaziyrdu.. İnsallh hayrlisi olur cnmm
Tsk edirim cavabladin icinn yeni sorularim olursa sorarimm...banada vermişlerdi canım adet düzenleyici ve kistleri eritiyor
Tsk ederib cavab icinn...merak etim benda yarinda tahlil sonuclarimiz cikijak hayerlisi olsunn ...tum isteyenn anislara Alllah annne olmaya nasib etsinnn...
Oofff artık düzelsin sıkıcı olmaya başladıYa varya zatrn zordu iyive karistrmislar.. Amabbildirim falan gelemsi iyi olmus.. Da kim ne yazmis tambanlaymiyrum.. Cozeriz ins.. İnternetten gir.. Canim
huuuuuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuuu sesimi duyan var mı lütfen bana yardım eder misiniz 11.gün 34 13.gün 52.52 bugün yani 15.gün 53.80 kahroldum ya sizce ne yaşıyorum
sağol canım inşaallah yükselir yarın belli olacak artıkcokkk uzuldum canimm kimyasal gebelik gibi duruo ama insallah yukselir degerlerin en kisa zamnda bebisini kucagna alirsin ins. uzulmemk aglammk elde degil biliorum o yuzden bisey diyemiorum
Bu ruyalara inaniyorum ben yaa ☺️ ben de ilk testimi yaptim 2 gun sonr artan degerimi gordum ruyamda aynisi cikti.. Birebir.. 1192...Keseyi gorecegimiz zaman trk mi cift mi diye dusunuyorduk cunku bnm degerim cok yuksekti. Herkes ikiz mi acaba diyordu. Ben o gece tek ve kiz oldugunu gordum. Teki tutturdum kizi daha gorucez bakalim. Herkes bana oglun olacak diyor ama ben ruyama guvenerek kiz olacak diye iddalasiyorum. Tabii hic fatketmez saglikli olsun yeter ki ama heyecan ve merak iste... Senin de biri kiz biri erkek ikiz gibi yorumladim ruyanii 😉
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Oofff artık düzelsin sıkıcı olmaya başladı
sağol canım inşaallah yükselir yarın belli olacak artık
canım ne güzel yaşmışsın bu güzel günde hayırlı haberler alalım inşallahGunaydin canlarriiimmm
Bugunngunesin dogmasiyla yeni yeni umutlarimiz yeserdi.. Gununnz gunes gibi oolsunnn
Bugun guzel hbeeler aliriz insaalhh..