Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım biraz düşük ama böle olupta her gün ikiye katlanan çok arkadaş duydum kalbini ferah tut sıkma kendini inşallah rabim hayırlı sonuçlar versinkızlar benim bugün 12,günümdü beta hcg m 26,9 çıktı düşükmü ya çok üzüldüm ya
forumda betahcg si 11 ile başlayıp her gün ikiye katlananlar var. Bence şu an sadece hamile olduğuna sevin. stres yapma. İnşallah yükselecektir. bebeğin tutunmuş sana. sen de onu bırakma stresle üzüntüyle..kızlar benim bugün 12,günümdü beta hcg m 26,9 çıktı düşükmü ya çok üzüldüm ya
kuzum sen dünden beri nerdesin yaaa şükür içimi rahatlattın bende kaydılar diye öyle korktumki iki ev işi yaptım ödüm patladı ağla ağlaaa:) inşALLAH tutunsn meleklerimiz ayırmasın Rabbim bizdenHaklisin cnm aynen ôle
Sahsen kisi kendini nasil hissediosa ôle davranmali bence
Yatmak beni strese sokuo annem yanimda olsa 15 gun yataktan cikamiycaktim
Ustelik uzaktà uzaktà her gun arayip kontrol edio evdemiyim diilmiyim die :)
Evde durmak istemiorum sabahtan atiorum kendimi disari taa esim aksam gelene kadar
Ilkinde 12 gun boyunca yattim test gunu 17 iu deger aldim sonta yukseldi ama dustu
Demem o ki embrion ole rahimden pirt die dusmuomus tutunmayinca adetle atiliomus ben nasil iyiysem ole davranicam
Kizlarrrrrr
Yarin trnsfer gunum..
2.gun embriyosu olcakmis.. bnm 5tane idi 2si dollnmis.. riske atmak istemediler.. dogal ortaminda buyumesine karar vermisler dollnmis. 2tane umudum var.. insallh rabbim ne verrse hayrlisni versin.. bugun 2hucreli yarin 4hucreli olcak sonrada annesine gelcekler dewam etcekler.. insallh bni birakmazlar.. dualariniza cok ihtiyacim var.. ne gelirse allhtan hayrlisi gelsin..
Varmi bildiginiz 2.gun embryosu ile hamile kalan sansim nedir bilmiyrum ama insallh guzel olur nediyim..
Bendede tık yok kuzum emin ol,hiçbir belirti yok canım benim ve benim moralim alt üst yaa çok fenayım sürekli ağlamaklıyım ya sende de varmı böle şeylerTransferimin 5.gunu bitti.cok rahat olan ben butun bi gun boyunca vucudumda hamilelik belirtisi aradim.neden rahmim kasilmiyor, goguslerimde kararma var mi, o var mi bu var mi?test gunum carsamba ama ctesi gece veya pazartesi sabah yaptircam galiba...offffff
Hayırlı olsun benim de salı günüydü transferim.3,gün transferiydi.İnşallah herkes bebeğine kavuşur. Allah düşmanımdan bile esirgemesin bebeği..
Transfer kolay bir işlem rahat olmanız çok etkili demişti doktorum. Kolayca geçsin bebeklerinizle gelin inşallah
Canim insallah hayirli olur senin icin hic birakmasinlar seni Allah ol desin olsun dua et bol bol transferin olurken. Allah yardimcin olsunKizlarrrrrr
Yarin trnsfer gunum..
2.gun embriyosu olcakmis.. bnm 5tane idi 2si dollnmis.. riske atmak istemediler.. dogal ortaminda buyumesine karar vermisler dollnmis. 2tane umudum var.. insallh rabbim ne verrse hayrlisni versin.. bugun 2hucreli yarin 4hucreli olcak sonrada annesine gelcekler dewam etcekler.. insallh bni birakmazlar.. dualariniza cok ihtiyacim var.. ne gelirse allhtan hayrlisi gelsin..
Varmi bildiginiz 2.gun embryosu ile hamile kalan sansim nedir bilmiyrum ama insallh guzel olur nediyim..
Canim insallah hayirli olur senin icin hic birakmasinlar seni Allah ol desin olsun dua et bol bol transferin olurken. Allah yardimcin olsun
Hadi hayirli olsun canim insallah guzel sonuclar aliriz hep birliktetransferim oldu kızlar 7 eylül test günüm bekleyişe başladık bakalım ne olacak hakkımızda hayırlı olanı versin rabbim inş
yaaa jelden dolayı gögüslerim şişmişti bendede yok belirti bi belim ağrıyo gerci daha erken benimki nasip kuzum aglama uzme bebegını bende cok agladım dun ama bugün daha iyiym :)Bendede tık yok kuzum emin ol,hiçbir belirti yok canım benim ve benim moralim alt üst yaa çok fenayım sürekli ağlamaklıyım ya sende de varmı böle şeyler
benimde 7 eylül cnm hakkımızda hayırlısı pozitif sonuclar alırız inşAllahhtransferim oldu kızlar 7 eylül test günüm bekleyişe başladık bakalım ne olacak hakkımızda hayırlı olanı versin rabbim inş
inş canım benimCanım biraz düşük ama böle olupta her gün ikiye katlanan çok arkadaş duydum kalbini ferah tut sıkma kendini inşallah rabim hayırlı sonuçlar versin
inş canım benim rabbim kim istiyorsa nasip etsinforumda betahcg si 11 ile başlayıp her gün ikiye katlananlar var. Bence şu an sadece hamile olduğuna sevin. stres yapma. İnşallah yükselecektir. bebeğin tutunmuş sana. sen de onu bırakma stresle üzüntüyle..