- 25 Temmuz 2014
- 2.185
- 1.480
Sonuc almana 5 gun kalmis insallah guzel haberlerini aliriz ilk tedavimde doktorumun transferi iptak tmek istemesine ragmen ben israrla transferi yaptirdim cunku cok sartlanmistim dojtor biranda bir ay bekleyelim deyince allak bullak oldum goctum resmen transferimin oldugu gece resmen komalik oldum o gece bebislerimin beni birakip gittigini anladim hatta. Cok zor bi geceydi 10 gun surdu karnimdan 5 ltre su cekildi. Gergun hastaneye gidiyodum. Dojtorlara hemsirelere ohss den olen varmi bana dogru soyleyin diyodum. Ciddi ciddi soruyodum bunu olucem saniyodum valla simdi 2. Tedavimdeyim bebuklerim buz oldu. Doktorum daha tedaviye baslamadan dondurulacaklar hazirla kendini dedi oyle istee..... simdi transfer icingun sayiyorumm...Canim senin surecte benimkine benziyo.yumiler toplndiktan sonra transfere bigun kala iptal etti doktorum.2 regl sonrasi yapalim dedi.yumurtaliklarim asiri uyarilmis ve karin icine su salmis.5 aylik gibiydi karnim ve surekli gaz agrisina benzer agrim ve rahatsizligim vardi.o yuzden ertelemistik haziranda.simdi transfer sonrasi 7. Gunumdeyim.seninki niye iki regl sonrasina kaldi?