Umutsuz olmak icin erken daha 10. Gunun bi de . dr ulasmaya calis10. Gün. Doktoru aradım ameliyatta herhalde bakmıyor. Ama çok düşük yaa :-(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umutsuz olmak icin erken daha 10. Gunun bi de . dr ulasmaya calis10. Gün. Doktoru aradım ameliyatta herhalde bakmıyor. Ama çok düşük yaa :-(
Destin ya doktorumuz ayni biliyorum. Bana erken dedi. Normal degerin kac biliyor musun? Dur bakalim. Moralini bozma. Hic umitsiz degil. Sakin ol. 2 gun sonra tekrarla ve ilacini birakma. Dr a sor kacinci gun embiryosu diye.10. Gün. Doktoru aradım ameliyatta herhalde bakmıyor. Ama çok düşük yaa :-(
aaaa aynıymış canım benim de 8 hücreli ve 2 tane embriyo transferi yapıldı kardeşim birazdan kimliğimi getiriyor işten çıkış saatimde gidiyorum yaptırmaya inşallah
Hadi bakalım canım senden de güzel haberler bekliyoruz. ...
aaaa aynıymış canım benim de 8 hücreli ve 2 tane embriyo transferi yapıldı kardeşim birazdan kimliğimi getiriyor işten çıkış saatimde gidiyorum yaptırmaya inşallah
Ya canım benim koca kafalı kardeşim yook ben getiremem dedi aaa herkes bana inat sanki yaa bir türlü yaptıramadım valla ya bu ne biçim iş sinir ettiler beni bigün daha bekle diyolar eve gidicem alıcam tekrar gidicem ya eve gittiğimde kafasını kırıcam nüfus kağıdım olmadan sonuç göstermiyolar ya
Hadi bakalım canım senden de güzel haberler bekliyoruz. ...
canim sadece tc kimlik numarasi yeterli olmuyor mu
hayır canım vermiyolar sinir ettiler beni sordum hastane bikaç yere sordum verirsiniz bigün sonra çıkar dediler Allahım ya günümden öncesi kısmet değil gibi gerçekten artık sinirlenmeye başladım bende man kafa kimliğine sahip çıksana sen
Oyle deme canım boşver uzme kendini. .. yarina ne kaldı. Sinirlenme de insallah cok güzel bi değer alacaksın yarın. ....
Oyle mi canim. Olabilir ben de bilmiyorum. . Perşembe günü degerim artar inşallah. Sürekli bir seyleri bekliyoruz...... ne zormuş bu iş
Sen nerde yaşıyor sun kuzum?hayır canım vermiyolar sinir ettiler beni sordum hastane bikaç yere sordum verirsiniz bigün sonra çıkar dediler Allahım ya günümden öncesi kısmet değil gibi gerçekten artık sinirlenmeye başladım bende man kafa kimliğine sahip çıksana sen
Benim 5. Gun dondurulmus 2 tane transfer edildi hucre sayisini bilmiyotum transfer 9 agus oldu bugun 10. Gun kan deger sonucu 593.90
Ya bakalim hayirlisi dr sordum ikiz mi diye utrasyonda belli olur dedi amayaa sennki ikizmi acep degerin muthiss :))) 5.gun embrysnn tutunma sansi daha cok bence ikisde tutundu senin.
çok sağol canım ya hala inanamıyrumhatrliorum ben cok sevindm canim benim Allah saglikla kucagnada almyi nasip etsen degerlern guzel bak ikiye katlamis uzuluodun 34 az die 11.gune gore die bak korktgn gibi olmamis :) hayrli olsun canm.
tabi ultrasnda keseyi veya keseleri gormeden bisey soylenemez olmayadabilir ama degerin yuksek boyle yuksek olanlarn cognn ikiz oluo :)Ya bakalim hayirlisi dr sordum ikiz mi diye utrasyonda belli olur dedi ama
süper yaaaa tebrik ederim allah daim etsin inşKizlarrrrrrrrrrrrrr bi guzrl haber de benden kan sonucumu aldim 593.90 devlet hastanesinde yaptirdim acil dr gebelik var dedi sonra malatya daki dr aradim olmus hayirli olsun dedi alllahim isteyen hrrkese nasip etsin bu mutlugu forumdaki herkes yasasin daha esimin haberi yok nasil bi dostlugumuz varsa ilk sizlere soyldim dua edelim bizi bizden başkası anlamaz. Sukurler olsun yarabbimmmmm
hayırlı uğurlu olsun tebrik ederimKızlar sonucumu aldım. 564 çıkmış. ... galiba hamileyim