Amin canim hepimizinkiniHayırlısı olsun. Tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim hepimizinkiniHayırlısı olsun. Tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin :)
Cok tsk senindr kuzucugun hayirli olsun senden cesaret alip yatip testi bunun icinde sagol yarina daha cok ve gzel sonuclar aliriz ins bende coook opuyorummmCanım ya inanamıyorım mutluluğum ikiye katlandı allahım seni çok mutlu etsin inşallah ay ne güzel bi haber ne güzel bigün ya ne güzel bi akşaammmm kocamannnnnnnnnnm öpüyorum mutlu ol hep hayırlı olsun ya
Hicbirseyi kafaniza takmayin uzulmeyin sakin sadece bebeginizi dusunun hamileliginiz boyunca allah sag salim kucagniza almayi nasp etsin bizlerede yasatsin insaallahCok tsk senindr kuzucughamileliginsun senden cesaret alip yatip testi bunun icinde sagol yarina daha cok ve gzel sonuclar aliriz ins bende coook opuyorummm
Tsk canim evet dogu fertilde aptiriyorumDiyece
Yok yok yüksek dozda mutçokuk yüklemesi oldu sadece delilik değil)neyse sen bilirsin artık rahatladın bira beklersin daha tabi)
Hayırlı olsun canım sen malatya Doğu fertilde yaptırıyordun değil mi??
evet canım 5.gün embriyosu.galiba hazır değilim yüzleşmeye.çünkü herkesin hemen çıkmıyomuş idrarda,benim kesin varsa bile çıkmaz eminim,ondan sonra 2 gün daha acaba kanda çıkar mı diye ümitlenip onda da olmazsa 2 kere hayal kırıklığı.en iyisi biriktirip bir kerede yaşamak.5.gün embriyosu tuttuysa kesin çıkıyor mudur acaba yaa,offff durduk durdukta son günler geçmiyo hiçBizim ayni gundu tranferlerim7z bende testi saat 1 aldim aksam 6 da anca cesaret edebildim 5. Gun emiryosuysa yap bence
Canım benim daha yeni gördüm çooook sevindim. ..... darısı bizlere inşallah. Ben hala yapamadım test.... ama senin adına cok mutlu oldum[/QUOTE]OTE="voles4, post: 36549059, member: 313075"]Cok tsk bi de kanda gorsem o zaman tadini cikarcam allahim isteye herkese nasip eder ins
Cikiyor canim benimde 5. Gun embriosudu 7.gun belli oldu canim insallah tutmusturevet canım 5.gün embriyosu.galiba hazır değilim yüzleşmeye.çünkü herkesin hemen çıkmıyomuş idrarda,benim kesin varsa bile çıkmaz eminim,ondan sonra 2 gün daha acaba kanda çıkar mı diye ümitlenip onda da olmazsa 2 kere hayal kırıklığı.en iyisi biriktirip bir kerede yaşamak.5.gün embriyosu tuttuysa kesin çıkıyor mudur acaba yaa,offff durduk durdukta son günler geçmiyo hiç
Canim bence yap daha once yazistim kanam oldu azicik diye o kadar kotu oldumki sonra haziranin sonucunu gorunce cesareimi topladim en zoru son gunler zatenevet canım 5.gün embriyosu.galiba hazır değilim yüzleşmeye.çünkü herkesin hemen çıkmıyomuş idrarda,benim kesin varsa bile çıkmaz eminim,ondan sonra 2 gün daha acaba kanda çıkar mı diye ümitlenip onda da olmazsa 2 kere hayal kırıklığı.en iyisi biriktirip bir kerede yaşamak.5.gün embriyosu tuttuysa kesin çıkıyor mudur acaba yaa,offff durduk durdukta son günler geçmiyo hiç
Amin ya bugun sabah olmaýacak gibi esime soylemedim yarinki teste gore soyleyecem uyuyamiyorum yaHicbirseyi kafaniza takmayin uzulmeyin sakin sadece bebeginizi dusunun hamileliginiz boyunca allah sag salim kucagniza almayi nasp etsin bizlerede yasatsin insaallah
Evet canim ozel de yaptirdimCa
Canim siz ozelde mi yaptirdiniz
Bnde onu diycektim sana unutmusum yazarken senn varya kesinn ikizzz canimm senn ilk.denemendi degilmi..
Cok tesekkur ederim,okuyunca gozlerim doldu.dedigin gibi gercekten zor gunlerdi.su anda tedavi gormem bile bir mucize gibi geliyor))gelismelerden mutlaka haber veririm)siz de dualarinizda bana yer verin lutfen.Allah hamile olanlarin dualarini Kabul edermis))
Hiç tereddüt olmasın artık. Allahın izni ile hayırlısı ile kanda da göreceksin çok güzel bir değer :) Evde yaptığın testi kaçıncı gün yaptın ? Çok erkense evet gönlünden geçtiği gibi ikiz olma ihtimali var. Erkenden yüksek bhcg genelde ikiz gebeliğe yorulurmuş ama ultrasonda görmeden de kesin bilemezsin :)
canım var gibi ama iki gün sonra bir daha yapmalısın bu yaptığın testte göre daha belirginleşirse tebrikler
Canim benim kesin allahin izni ile hatta ikiz gibi benim de oyle olmustu 9 .gun belli oldu benim test te seninde test gununden once idrarda belli oldusa ya ikiz yada kiz bebeklerde deger yuksek cikiyormus canim ben de tup bebekle ikizlerime hamile kalmistim sen insqqlh sqg salim kucagina alirsin canim...
Cok tsk senindr kuzucugun hayirli olsun senden cesaret alip yatip testi bunun icinde sagol yarina daha cok ve gzel sonuclar aliriz ins bende coook opuyorummm
Sağolasın canım benim
Canim eger adet olup olmadigimi soruyorsan,olmadim .Daha 2. ignemi vurdurcam haftaya.Beraberiz yani adet oldunmu ben
Hadi bakalım senin sonuç pozitif çıkarsa bana daha büyük bir umut olur bende oraya diyorum çünkü..güzel haberlerini bekliyorum:))Tsk canim evet dogu fertilde aptiriyorum