Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bu iyiye işaret endişe etme yumurtaların geliştiğini gösteriyo birazda şişlik hissedersen hani böyle nefesin yarıda kalır ya şişlikten oldu bu iş sayılır hayırlısıyla hiç korma:))herkese merhaba,
iğne tedavisinin 5. günündeyim ve çok yoğun şekilde yumurtalıklarımda ağrı var. Benzer durumla karşılaşan oldu mu?
Saol canım her ilacı kullanamıyoruz ya yoksa içmiştim şimdiye aferini sizde içmeyin yumurtaların kalıtesi açısından bilginiz olsun sadece minoset veriyo dr larPastil kulln canim.uada nanali seker em.. bogazinda mikrop var sanirim
Hosgeldinn canimm bnde 2.gunumdeyim.. ewet bitazcik var ama geciyr.. cok degil.. insallh tedavin hayrli olur.
Aynen o durumdayım :) Teşekkür ederim içimi rahatlattın :)Canım bu iyiye işaret endişe etme yumurtaların geliştiğini gösteriyo birazda şişlik hissedersen hani böyle nefesin yarıda kalır ya şişlikten oldu bu iş sayılır hayırlısıyla hiç korma:))
Ne demk cnmm:)Aynen o durumdayım :) Teşekkür ederim içimi rahatlattın :)
Sizin güzelliğiniz bana yansıyo canlarr cok güzel yazmışsın bu bebekler sayesinde ya şair olcaz ya yazar:)
:)Canim anliyorum seni bende ayni duyguları yasiyorum herşeyden bir belirti aramaya basladim allah yar ve YARDIMCImiZ olsun sen neler yasiyorsun belirtiler olarak
E
Evet kuzum ne kaldı ama içim rahatladı biliyorum ki baktım önceden hazırlıklıyım
herkese merhaba,
iğne tedavisinin 5. günündeyim ve çok yoğun şekilde yumurtalıklarımda ağrı var. Benzer durumla karşılaşan oldu mu?
Evet haklisin canim yordu zaten beni dinlememeye calisiyorum artik her gun baska belirtiler oldugu icin hersey ilactan deyip gecmeye xalisiyorumcanım kasıklarımda 3.gün akşamdan itibaren batmalar yaşadım 5.gün de belimde ağrılar vardı ama şöyle söyleyebilirim adet öncesi sendrom neyse ona benzer şeyler gibi geldi bana mesela göğüslerimde hassasiyet vardı dün de sabah kalktığımda adet ağrılarıma benzer ağrı hissettim sonra sağ kasığıma bi ağrı saplandı yürüyüş yaptım bi müddet geçti mesela hiç belirti arama çok yoruluyosun çünkü
Heyecanlandirdin beni ikinci cizgi bosu bosuna cikmazzz oleeeyyyyyyyy
benim de ilk günler çok az ağrım vardı ama dün geceden beri çok fazla ağrım ve şişliğim var. Rahatsız ediyor. inşallah geçici bir durumdur.
Evet haklisin canim yordu zaten beni dinlememeye calisiyorum artik her gun baska belirtiler oldugu icin hersey ilactan deyip gecmeye xalisiyorum
merhaba kızlar iğnelere devam ediyoruz bakalım hepimizin hakkında hayırlısı olsun yüce rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın
Aynen nefes alamıyordum, doğru düzgün hareket edemiyordum. O kadar kötü şişmiştim ki. Ama normal buldu doktorum hepsini yine de şkayetlerini doktoruna mutlaka söyle bu şikayetler bir yere kadar normal kabul edilse de bir yerden sonrası ohss tehlikesinin habercisi de oluyor. Doktor bakıp anlıyor onu. Bana normal dedi. Çektim yumurta toplamaya kadar. Yumurta toplamadan transfere kadar ne kadar huzurlu 4 gün geçirdim anlatamam :)
amin inş benim beşinci denemem ama gene de belirsizlik insanı hem heyecanlandırıyor hem de korkutuyorAminnn canim bnmde.ignemin 2.gunu allhim bu yolda hepimize yaedim etsin cocuklarimiza kavusalimm
yok lütfen ben kendimi tanıyamıyorum artık dün o kdr saçmaladım ki o belirsiz çizgiyi görünce kafayı yer gibi oldum en güzeli herşey olacağına varıcak deyip sakin davranmak bide etrafındakilerin senin bu durumunu anlamaması hepten sinir ediyo insanı kaçıncı gündü canım kusuruma bakma lütfen unutuyorum
yok lütfen ben kendimi tanıyamıyorum artık dün o kdr saçmaladım ki o belirsiz çizgiyi görünce kafayı yer gibi oldum en güzeli herşey olacağına varıcak deyip sakin davranmak bide etrafındakilerin senin bu durumunu anlamaması hepten sinir ediyo insanı kaçıncı gündü canım kusuruma bakma lütfen unutuyorum