Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de oluyodu canım aynen evet
İnşallah cnm inşallahh...
Nası yapabildin mi iğneleri?? Artık bol bol doktora gidip kan vereceksin :) Benim damarlarımı normalde zor bulurlar. Artık iğne yeri geçmiyordu direk buluyorlardı :) Geçen yine kan verdim ikili test için hala yeri duruyordu. Bu arada mesajını aldım olur da senden çok uzun süre ses çıkmassa whatsapptan yazarım veya sms...
daha oyle gozle gormeniz imaknsz bebegn kakbnn atisni cunki ultrasnda bile 6.hafta da duyabiliosnz en erken canlarm benim o sizin kendi damsrlrnz atisi ☺ insallah o gunleride gorursnz 5.ayima gircem daha harektni hissdemiorum mesela .saglikla jucagmza alalm insallah.
Canim anliyorum seni ayni seyleri bende yasiyorum benim 10 cu gunum sag kasigim belim hep agiriyor goguslerim asiri sisti bu ilaclar bize hep zarar veriyor gibime geliyor rabbim yar ve yardimcimiz olsun sen neler yasiyorsun6. Gün bugün. Gün gün sayıp azaltmaya çalışıyorum :) Bu hafta izin aldım işten ama hata ettim galiba. Evde durdukca daha çok kuruyorum sanki. Tedavinin en sinir bozucu kısmı bu doktorlar buna bir çözüm bulmadılar :) test gününü bekleyenleri bir araya toplayıp kampa falan alsınlar :) güler eğleniriz beraber :) Akşam yine rüyama girdi. Daha çok erken olmasına rağmen sürekli hastaneye gidip kan testi yaptırasım var :)
Transfer günü embiroyolog bilgi vermek için geldiğinde benzer bir şey dedi gülüştük :) inşallah ikiz tutunur bir daha uğraşmazsınız domates olsa yemezsiniz hormonlu diye ama vücuda alıyorsunuz dedi. İlaçların kesin zararı vardır elbette. Evlat için verdiğimiz emekleri Allahım görüyor, inşallah hakkımızda hayırlısını versin.Canim anliyorum seni ayni seyleri bende yasiyorum benim 10 cu gunum sag kasigim belim hep agiriyor goguslerim asiri sisti bu ilaclar bize hep zarar veriyor gibime geliyor rabbim yar ve yardimcimiz olsun sen neler yasiyorsun
Sizin güzelliğiniz bana yansıyo canlarr cok güzel yazmışsın bu bebekler sayesinde ya şair olcaz ya yazar:)Allah razı olsun canım ne güzel insansın Rabbim hepimize istediklerimizi hayırlısıysa vermeyi nasip etsin biz anne olmayı çok istiyoruz Mevlam da hepimize nasip eder inşallah
Gayet güzel cnmm bende 14 toplandı 11 olgun çıktı 8 i döllendi ama 5.güne 2 tanesi geldi donduruldu bu çarşamba transfer tarihi almaya gitcez nasipse seninde durum gayet iyi hakkında hayırlısı olsunarkadaşlar merhaba,
bahçecide tedavimize başladık bizde 21 tane yumurta toplandı 17 tanesi olgundu 14 tanesi döllendi. 3 günde 12 tanesi donduruldu önümüzdeki ay transfer olucak sizde nasıl sayılar bizim ilk denememiz pek anlamıyoruz
arkadaşlar merhaba,
bahçecide tedavimize başladık bizde 21 tane yumurta toplandı 17 tanesi olgundu 14 tanesi döllendi. 3 günde 12 tanesi donduruldu önümüzdeki ay transfer olucak sizde nasıl sayılar bizim ilk denememiz pek anlamıyoruz
Tedavin hayırlı olsun arkadaşım,arkadaşlar merhaba,
Ya kızlarr bi insan bişeyi 40 kere derse oluyo varya deli olcam adet oldugumdan beri ben şimdi kesin grip olurum diyee diyeee oldum sayılır yaniii nolur bişe önerin nasıl engellerim genzimde yanma var offffff
Bende de Ne ararsan var hayirli saatlere denk gelelim bol bol duaTransfer günü embiroyolog bilgi vermek için geldiğinde benzer bir şey dedi gülüştük :) inşallah ikiz tutunur bir daha uğraşmazsınız domates olsa yemezsiniz hormonlu diye ama vücuda alıyorsunuz dedi. İlaçların kesin zararı vardır elbette. Evlat için verdiğimiz emekleri Allahım görüyor, inşallah hakkımızda hayırlısını versin.
Belirti namına hiçbir şey yok desem. Azıcık göğüs hassasiyeti o da ellersem. Ne şişlik, ne karın ağrısı, ne uyku hali hiçbir şey yok.
herkese merhaba,
iğne tedavisinin 5. günündeyim ve çok yoğun şekilde yumurtalıklarımda ağrı var. Benzer durumla karşılaşan oldu mu?