evet cnm çok sukur darısı salıncagım ve sepet besıgıme gerısı sınıde 6.aya kadar bıtırıcem allah ızın verırse...
zor be hayat ne pahalı:18:
evet canım herşey ateş pahası bi bebek ucuz gelmiyor dünyaya valla
bide buna bizim heveslerimiz eklenince :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet cnm çok sukur darısı salıncagım ve sepet besıgıme gerısı sınıde 6.aya kadar bıtırıcem allah ızın verırse...
al al koy bacım kenara hangı bırıne yetıscez sonra :26:ay ne güzel bende çok hevesliyim bişeyler almaya ama çok erken gibi geliyo 3 -3,5 ay olsun başlıcam bende sorması ayıp ne kadar aldın bebek arabasını bide yanındaki ana kucağıda dahilmi
al al koy bacım kenara hangı bırıne yetıscez sonra :26:
hımm 1000tl etiket fiyatı ıdı pazarlıkla 850 tl ye aldım anakucagıda bırkıkte ılk zamanlar arabanın ustune onu monte edıcem sonrasında o oturmalı buyuk parcayı
E-bebekten aldık canım 129. Liraya aldık
kızlar haftasonu mınıgıme en oncelıklı olan bebek arabasını aldım :)))
sızlerlede paylaşayım kraft twist rxl gökkuşağı
Eki Görüntüle 930479
cnm benım travel sistem diyolar bır dıger adıda seyahat sıstemı arabalar bunlar anne ıcın muthıs kolaylık kesınlıkle ılk arabamı sattım bosa gıttı verdıgım para kı oda bole cıkıyodu yanı ama zorgüzel kullanışlı bişeye benziyo bide sen daha önceden tecrübeli olunca bildiğin bişey vardır:)) korkuyorum cnm ya allah ım inşallah dert sıkıntı vermez bebeklerimizede ondan bekliyorum ilk 3 ay önemli ya geçsin bakalım bide markası varmı bu arabaların
var tatlım dıkkatle sor bı gorevlıye yardımcı olurlar...vallahi bende e bebekte gezdim durdum ama görmemişim demekki çok saol canım
hayırlı olsun canım arabanız bende eşimi sürükledim hafta sonu ama daha erken deyip durdu karar veremedim bide acaba bu şekilde çıkmalımı olsun yoksa eski tip ana kucaksız mı bilemedim
cnm benım travel sistem diyolar bır dıger adıda seyahat sıstemı arabalar bunlar anne ıcın muthıs kolaylık kesınlıkle ılk arabamı sattım bosa gıttı verdıgım para kı oda bole cıkıyodu yanı ama zor
var tatlım dıkkatle sor bı gorevlıye yardımcı olurlar...
Kesınlıkle eskı tıpe bulasma benım gıbı cok pısman olursun demedı deme kullanımları kolay oluyo belkı ama cok konforsuz ılk ay bebekler uyudumu ıkı tıngırtıda avazı cıktıgı kadar bagrıyolar uyudumu alsan kucagına bı dert ama bu benım aldıgımda ufacık bı dugmeye basıyosun puset elınde canta gıbı tası arabaya bınınce al sana araba koltugu yanı kesınlıkle tekerlerı tek tek cıkıyo arabada yer tutmuyo ozellıkle uzun yolculuklarda cok onemlı ben bunların sorunu cok yasadım o yuzden onerım bu tabı maddı acıdan bıraz zorluyor ınsanı ama sonunda o verdıgın paranın karsılıgını alman guzel
hemde gönlüne göre yaparsın :) benim bulunduğum şehirde malzeme yok. olsa yapmak isterdim hem el emeğim olurdu.2.ye cemre yazana aşık oldum keceden yapılmıs sanırım su kece satan hanı bulursam kendım yapabılırım çok cıcııı
allahım hep ıcım kız şeylerıne gıdıooo elımde degıl
mutlaka edinilesi duruyo dimi içeriği çok duygusal olacak eminiminsanbul defterler müthişş bayıldımm
sen bana keçe yolla bacım şaka bi yana face yok ama blog felan var mı kuzum? ben niyetliyim anı defteri edinicem kesin.Kızlar ben keçeden bebek şekeri,anı defteri, kapı süsü ve lohusa tacı yapıyorum. Zaten keççe tasarım benim sayfam. Yaptıklarım genelde özel tasarım yani istediğinizi söylüyorsunuz bende ona göre bir iki model çıkartıp fotoğrafları gönderiyorum. Facebook'ta bu isimle bulup aratabilirsiniz. Her şehire kargo yapıyorum. Yeni modellerimi daha ekleyemedim bir türlü fırsat olmadı :))
ay bu çok güzelmişkızlar haftasonu mınıgıme en oncelıklı olan bebek arabasını aldım :)))
Eki Görüntüle 930479
Eki Görüntüle 930479
sen bana keçe yolla bacım şaka bi yana face yok ama blog felan var mı kuzum? ben niyetliyim anı defteri edinicem kesin.
yapışkanlı değil A4 boyutunda istediğin gibi kesip yapıştırıcı ile yapıştırabilirsin yaparsın canım çok beceri isteyen bişey değil bence
cnm benım dedıgın modele baktım normal araba sanırım dedıgın cok mu farklı derken kullanım alanına ve aradıgın konfora baglı benım eskı arabam buydu sattım cok zor kullandık kı en ufak sarsıntıda uyandı falan fılan o kadar agır degıl guselım tum aparatlarının kg agırlıgını yazmıslar
Eki Görüntüle 930479
evet araba cok kullanıslı gercekten sağol tatlım dedenızde tez zamanda alır ınsallah :))tatlım güle güle kullanın miniğinle. Benim beğendim ve almayı düşündüğüm modelde bu
çok yakın bir arkadaşım bir alt modelini kullanıyor çok memnun ondan da fikir aldık.Bizim arabamızı dedemiz alacak bekliyoruz artık
evet araba cok kullanıslı gercekten sağol tatlım dedenızde tez zamanda alır ınsallah :))
sızde smdıden gule gule kullanın begenmene sevındım
cnm benım travel sistem diyolar bır dıger adıda seyahat sıstemı arabalar bunlar anne ıcın muthıs kolaylık kesınlıkle ılk arabamı sattım bosa gıttı verdıgım para kı oda bole cıkıyodu yanı ama zor
var tatlım dıkkatle sor bı gorevlıye yardımcı olurlar...
Kesınlıkle eskı tıpe bulasma benım gıbı cok pısman olursun demedı deme kullanımları kolay oluyo belkı ama cok konforsuz ılk ay bebekler uyudumu ıkı tıngırtıda avazı cıktıgı kadar bagrıyolar uyudumu alsan kucagına bı dert ama bu benım aldıgımda ufacık bı dugmeye basıyosun puset elınde canta gıbı tası arabaya bınınce al sana araba koltugu yanı kesınlıkle tekerlerı tek tek cıkıyo arabada yer tutmuyo ozellıkle uzun yolculuklarda cok onemlı ben bunların sorunu cok yasadım o yuzden onerım bu tabı maddı acıdan bıraz zorluyor ınsanı ama sonunda o verdıgın paranın karsılıgını alman guzel
elıne koluna saglık cnm el emegı gıbısı varmı yaa cok guselyelekleri geçen yıllarda örmüştüm çoraplarda teyzesinden :)
Eki Görüntüle 936555
Eki Görüntüle 936556
Eki Görüntüle 936557
Eki Görüntüle 936559
Eki Görüntüle 936564
elıne koluna saglık cnm el emegı gıbısı varmı yaa cok gusel
teyzesınınde zevkıne saglık mınnacık ayaklar olcak o corapları gıycek