topık hayırlı olsun kımse bısı almamıs anlasılan ılkler benden mı gelcek ne
hafta ıcı kuzenımın bebege bısıler alcam belkı benım kzuuyada bısıler bakarım...
şampuan bakım kremlerı fılan alınabılır bıberonlar ıslak mendıller bezler stoklanabılır...
marka onerısı olsarak bebek urunlerınde mustela derım baska da konusmam kokusu ıpeksılıgı ıle pıyasadakı en ıyı dermokozmatık bebek urunudur...
bez konusunda oglumu molfıx le buyuttum yenı dogdudunda prıma almıstım gereksız pahalı oldugunu dusunuyorum...
molfıxle 1 kere bıle pısık olmadı masallah cok memnundum bundada molfıx kullancam
bebek arabası kraft twist anakucagı ve salıncagı graco dusunuyorum
sepet besık alcam ılk zamanlar yanımda yatsın dıe cıcısleride ilk zamanlar için bol bol tulum iç zıbın almayı planlıyorum gerısı kullanılmıyor 1 polar battanıye 1 pelus battanıyede 2 de hastane çıkısı tamamdır...
anneler ıcın gogus bakım kremı olan lansınoh almalarını ve mutlaka sut sagma pompası almalarını onercem her daım lazım oluyo hastanede bıle zaman zaman gogusler yara olunca kanamayla beraber bebegın emmemesı ıcın sagmamız gerekıyor ben kraftın bı elektrıklı pompasını almıstım ama cok memnun degılım lansınoh ve aventın ıkılı gogus pompalarını onerırım dıycegım bu arkadaşlar aldıklrınızı paylasmanız dılegıyle rabbım hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasıp etsın