- 5 Şubat 2008
- 10.690
- 880
- 448
- 43
baya sağlammış desene yürütec
vallahi chıcco nun yürüteçiydi ,acayip sağlam bişey 5 çocuk daha büyütür yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baya sağlammış desene yürütec
heves ediyorsan oda yaparsın balım ,ama dersenki ohhoo odaya çok var daha ( ben 3 yaşında yaptım ) o zaman park yatak en ideali ,şimdi beni kesselerde ben park yatak alıcam ..kayınvalidem pek hevesliydi oda alıcam torunuma diye ,güç bela vazgeçirip bi beşikle bi şifonyer aldırmıştım ..
çünkü ben kızımın büyüdükçe isteklerine göre ve kendi zevkime göre odasını dekore etmek istiyordum ,öylede yaptım şu an ..
Kızlar valla sizi takip etmekte zorlanıyorum 2 gün foruma girmesem hooop gündem değişiyor :)
ama Bunu baştan yakalamam iyi oldu.Bence de çok iyi oldu hep beraber markaları araştırır fiyat sorarız böylece en uyguna en kalitelisini nasıl alırız onu planlarız.Bende daha alışverişe başlamadım ama battaniyeleri örgü ceketleri şimdiden hazır babanne ve annanenimiz sağolsun :)Ama eşimle bebek arabalarına falan bakmaya başladık.Hatta haftasonu şöyle bir olay oldu.Önceden alışverişmerkezlerinde olsun caddelerde olsun bebek mağazaları hiç dikkatimi çekmezken şimdi eşime aa bak burada şu varmış,şurada bu varmış diye gösteriri hale geldim.Algılarımız nasılda değişiyor.Bu arada bulunduğumuz illeri de yazarsak sanki daha faydalı olur.Ben antalyadayım.
ben de Antalyadayım canım, Konyaaltı.. ve dediğin gibi devamlı gözüm bebek dükkanlarında.. hakikaten antalya da ne çok mağaza var bebekler üzerine, sadece Konyaaltı caddesinde bile onun üzerinde
evet canım bende jonhons baby bady time almayı düşünüyorum seri olarak..
prima alırım bende en iyisi o,
dalin yumuşatıcı , hacı şakir granül şabun var bebekler için ondan kullanırım sabun daha az zararlı diye düşünüyorum.
benim de aklıma almak için ilk gelen şey unibaby ıslak mendilleri oluyor :) subliminal msj mı verdiler ne acaba adını bile hatırlıyorum her defasında.. reklamlarında görmüştüm sadece su ve pamukmuşş
slm kızlar bende bu gün itibariyle allah nasip ederse 5+3 günlük hamileyim salı gün keseyi gördük ama düzensiz dedi doktor biraz tedirginim o yüzden pek bişey almak istemiyorum! şimdilik sadece oyuncak aldık "winnie the pooh" karekterlerinden 4 tanesi bir gün odasını hazırlayabilirsem süsleme de kullanıcam
evet ya granül sabunda güzel ,ben bi ara iç çamaşırlarımı yıkıyordum onunla sonra bıraktım ,bebek içinde uygun zaten ..
evet sadece su ve pamuk diyor ama ne kadar güvenli bilmiyorum tabi ,alkol vardır neticede içinde yada başka maddeler ne bileyim ben yine klasik yöntem olan hakiki su ve pamuğu kullamayı düşünüyorum ..
ama insanda almadan duramıyor dimi ya
yaaa ben de deliriyorum bir şeyler almak için ama sadece bakıyorum. internetteki bloggerların deneyimlerini okuyorum, onların alışveriş yaptıkları siteleri sık kullanılanlara ekliyorum, zamanı gelince neydi diye aramayayım diye :) annem deliler gibi örgüye verdi kendini, zaten o da örmese örgü bir şeyi olmaz bebişimin :2: domuz kaynanam bebek haberine sevinmedi bile, bir şeyler hazırlamasını hiiiiiç beklemiyorum.
sağ sağlim sağlıcakla alabiliriz inşallah kucağımıza kızlar.. bu arada ben de bebek battaniyesi modeli arıyorum haberinize :) malum bizim bebişler yazın doğacak ama hemen sonrası lazım olacak ki zaten ben ancak örerim :)