son aylar yaz sıcaklarına geliyor, ben cesaret edemiyorum o sıcaklarda alışverişe çıkmaya, hem de o kadar ağırlaşmışken. Henüz ben de bir şey almadım ama bu ay Eminönü'ne gidip tüm eksiklerini tamamlamayı planlıyorum..
arkadaşlar bebeğinize ilk beşik mi alacaksınız park yatak mı? bu benim en büyük kararsızlığım şuan..ahşap beşik istiyorum çok kullanamaz diyorlar ama park yataklar da sevimsiz görünüyor siz ne düşünüyosunuz?
dün alışverişe gittim hastane çıkışı kendime gecelik battaniye ve kafama en çok takılan bebek arabası ve oto koltuğunu aldım bebek arabasının resmini ekliyorumEki Görüntüle 1044758 Eki Görüntüle 1044759
Bursada ayşen bebe isminde bir mağaza var oradan 600 liraya aldım ikisini canımcanım çok beğendim güle güle sağlklı günlerde kullansın bebişin ....
arabanı nereden ve ne kadara aldın ?
canım çok beğendim güle güle sağlklı günlerde kullansın bebişin ....
arabanı nereden ve ne kadara aldın ?
Arkadasim ben aldığım bu arabayı degistirmeye karar verdim arkadaşımin çocuğunu oturttum pek kullanışlı ve rahat olmadı özellikle büyük çocuklar için hiç kullanışlı. değilmiş.üzüldüm ama değiştiririz dedi aldığımız yer
Haftasonu kuzenimin kızına hediye almaya gitmiştim,gene dayanamadım oğluşuma aldım hemen bişilerr :)))
Giydirmek nasip olsuninş..
dün alışverişe gittim hastane çıkışı kendime gecelik battaniye ve kafama en çok takılan bebek arabası ve oto koltuğunu aldım bebek arabasının resmini ekliyorumEki Görüntüle 1044758 Eki Görüntüle 1044759
Ben bu arabayı geri verdim bizim bagajda küçük çok iri ve ağır geldi başka küçük bir araba aldımkizlar hepinizin cicileri hayirli olsun..
bebek arabasinin kapali hali nasil acaba..bizim arabanin bagaji biraz kycuk o yuzden kapaninca cok yer kapkamayan bi model ariyorumda..
Ben bu arabayı geri verdim bizim bagajda küçük çok iri ve ağır geldi başka küçük bir araba aldım
simdi aldiginizin markasi ne acaba..fotografi war mi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?