Bu da cicişler
Eki Görüntüle 1031714
Görünce bayıldım bu bikiniye 1-2 yaş için aldım artık doğduktan sonra baya bir bekliycez galiba giymek için ama çok tatlıııı:)
Merhaba anne adayları, beşiklere bakıp araştırdınız mı? Ben ahşap beşik almayı düşünüyorum, odam küçük olduğundan çok büyük beşik alamam, 60*120 boyutu ideal benim için, hem de sağlam ve uzun süreli kullanabileceğim bişe olsun istiyorum, bikaç yere baktım, çilek odasından istediğim ölçüde beşik buldum, hem asansörlü hem de altında 2 çekmecei var, 5 yıl da garantisi varmış, herşeyi dahil 1000 tl ye geliyor, bana biraz pahalı geldi. Sizin önerebileceğiniz beşik satan yer var mı, benim istediğim özelliklere sahip olan?
canım aileler orda ama bizimkiler yaşlı. ankaranın bi ucundalar. çokta iyi olurmuş.
benim gönlümden geçen şu üçlü takımlar canım. bi de sen gözat, aynı şeyden mi bahsediyoruz.
Eki Görüntüle 1024399 Eki Görüntüle 1024400 Eki Görüntüle 1024401
cok begendm :) bnde böyle birsey arıyrm arkadaşlar hangi markanın urunleri bunlr
merhaba arkadaşlar bebeklerinize oda yapacak mısınız? benm boş bir odam ve içinde yeni yaptırdğım tek bir dolap var bir beşik ile bi gardrop alsam yeterli mi? ilk zamanlar için ufak beşik alıp kendi yatak odamda mı tutmalıyım? yoksa park yatak heryere taşınır o mu çok kararsıızım siz nasıl yapacaksınız?
ben hemen oda yapmayı düşünmüyorum canım.
park yatakta kararlıyım.. 3 yaşına kadar bunu kullanır sonra odasına bakarız inşallah.
mobilya beşiklerle hiç uğraşamam. park yatağı istediğim yere taşırım diye düşünüyorum.
Siz benim oğluşumun flarlı zıbınına bakınnn:):)
Eki Görüntüle 1026311
Yok canım ya rizedeyim ben burda bi mağazadan aldım.bn buna bayildimmmm gùle gùle giysin oğluşun cnm :) nettenmi aldin bunu varsa bnde aliyim paşamaa :)
hamişler bebeklerınıze almayı dusundugunuz bebek arabaları hangı markalar sımdıden bu konuyu belırlemek ıstıyorum o kadar cok marka ve cesıt var kı bende bebısıme yenı dogan takımı 3 4 tane de takım aldım caramel marka sı hep ara renkler cunku cınsıyetı daha bellı olmadı bundan sonrakı alacaklarım pempe veya mavı ye dogru gıdecek cok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?