canım ben zıbını mavi pantolu mavi badysi beyaz olanı aldım çok şekerler:) sende al bebişine fiyatıda uygun ama ben sadece battaniyesinin olmamasına üzüldüm o yüzden bide normal hastane çıkışı aldım onu doğduğu zaman giydirsinler feneriumdan aldığımıda evimize gelirken giydircem:)
Valla bende gorunce sasirdim bayada inceledim ama benimkiyle ayni kumaslari farkli modellerde vardi suan cinsiyet icin kiz dedi dr um ama biraz daha bekliyim diyorum. Neden olmasin canim seninle haberlesiriz iki tane de aldikmi daha uyguna gelir unutma ama bir ay sonra falan bana ozelden msj atarsin oldumu canim... bu arada senin cinsiyet belli mi.
ayy canım benim. çok sağol. ben iki tane bile alabilirim.
benim cinsiyet belli değil henüz. bu hafta öğrenicez inşallah.
internette çok pahalı. gerçi içinde sabahlıkta var. hemde uzun kollu pijama. tam aradığım gibi.
ben kayınvalidede kalacağım için, sabahlığı takıp banyo,wc gitmek iyi olur. evde kayınpederde olunca
Ümraniye de sosyete pazari var orda canim senin icin biraz zor olur ama ben yinede söyliyim
çook çok sağol canım.haberleşiriz sen ne zaman diyorsan.Üçlü takimda var canım sen nasıl istersen ona göre aliriz büyükler olunca mecbur giyinicen sabahligi kv le beraber mi oturuyorsun...
superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bende cok bebegindim vallasuna bayıldımmmmmmmmmmm :)
kızlar uygun internet alışveriş siteleri var mı bildiğiniz???
su hastane cıkısları ne kadar pahalı olmuş ööle
kızımın zamanında 4 yıl önce ne kadar ucuzdu
şimdi bi hastane cıkısı sordum 20 li 140 tl dediler
Canım burada buldum seni ve yazmak istedim: Civilim,cimcime,bebeci ve butik bebe (burası private shoping), kanz'ın kidycity sitesinde bazen indirime giriyor. İlk başta buralar aklıma geldi aslında daha çok da aklıma geldikçe yazarım
sagol canım :)
bakayım buralara
daha uygun olan siteler varsa haber verin kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr
sosteyei pazarı nerde tam olarak hangi günler;
birde ne aldıngız pazardan..
çook çok sağol canım.haberleşiriz sen ne zaman diyorsan.
yok beraber oturmuyoruz. uzak şehirlerdeyiz. ben doğum için gidicem.
bulunduğum yerde imkanlar kısıtlı.
bir de tam doğuma tayin denk geliyo. ev toplanmış oluyor temmuzda. evde kalmamın mümkünü yok
kızlar bunu aldım nasılll????
bayıldım bunaaaaaaaaaa
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr yerim ben bunlarııı :))
bayıldım bayıldım bayıldım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?