- 8 Ocak 2014
- 3.304
- 4.595
- 133
- 35
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #20.241
Günaydın anneler
Çatlakların oluşmaya başladığını nasıl anlarsınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın anneler
günaydınlarr...
şimdilik göbeğimde oluşmadı ama hafif bacaklarımda oldu oluşurken de kaşıntı çok oluyor malesef![]()
Bence bütün hepimize lazim
Ceyda & Rıfat
"Prenses"
HİRANUR 27.08.2014
Sakin kasima zor ama tut kendini bide banyodayken lif ve hatta kuruyosa sabun duj jeli bile kullanma sade su ile yikan bi sure katlancaz ne yapalim ve yağ sürmek tabi sabah aksam usenmeden en azindan olacaksa bile hafifletirsin tatlim
Ceyda & Rıfat
"Prenses"
HİRANUR 27.08.2014
Kirmizi cizgiler olustuysa baslicaktir benim de gobegim cok kasiniyo ben de kasiyorum valla bakalim nolcakGünaydın anneler
Düzenli olarak yağ kullanıyorum fakat kaşınma durumu var, demek ki başladı ya da başlayacak, en çok göğüslerimde oluyor kaşıntı, göbeğim nispeten daha az kaşınıyor
dun ben yaga kalktim gozumun onunde piriltilar ucustugünaydın anneler..
tansiyon düşüklüğünden bahsedilmiş.. kağan kocatepe özellikle bu haftalarda tansiyonun düşmesinin bir hastalık değil anneyi dinlenmeye sevk eden bir belirti olduğunu söylüyor.. benimde bu ara çok düşüyor, dengemi kaybediyorum .. sakın tuzlu ayran filan yada başka tuzlularla bastırmaya çalışmayın.. bol bol dinlenin.. bende her fırsat bulduğumda uzanıyor dinleniyorum iyi geliyor.
benimde göğüslerim çok kaşınıyor, çatlak var mı yokmu ayırt edemiyorum şuan, renkli kısım büyüdü yayıldı bi tuhaf bişeyler oldu bana :26::26:![]()
Kirmizi cizgiler olustuysa baslicaktir benim de gobegim cok kasiniyo ben de kasiyorum valla bakalim nolcak
Kizlar ben hic soluma yatamiyorum ya hic rahat edemedigim gibi sag kasigim agriyor sola yatinca niye acaba?
dun ben yaga kalktim gozumun onunde piriltilar ucustu
aynı durum bende de var :SSS
benimde göğüslerim çok kaşınıyor, çatlak var mı yokmu ayırt edemiyorum şuan, renkli kısım büyüdü yayıldı bi tuhaf bişeyler oldu bana :26::26:![]()
HahahaBenim de öyle, orantisizdilar zaten iyice orantidan eser kalmadi, üstelik Afrikali kadinlar gibi oldum, o derece de karardi.
![]()
Ben gecen bir tanidigin göbegini gördüm soke oldum. 2 haftasi vardi doguma, kirmizi kirmizi yarik yarik her tarafi göbeginin catlamis..
Krem de kullandim, yag da kullandim fayda etmedi dedi.
Ben de bende baslamadi diye seviniyordum. Daha büyüyecek ki bu göbek.![]()
Benim göbek de çatladıgünde genelde 2 kez krem kullanıyorum mustelayi ama nafile en azından acimasa diyorum catlarken aciyor bir de