- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #1.681
Hoşgeldin sende tatlımm allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsınbende ALLAH ızın werırşe agustos annesıyım
Ya kızlar erken daaha ama ne zaman göbeğimiz çıkcak ya. Önümüzdeki hafta iki aylık olacak hayırlısıyla benim bebeişim. Gerçi şuan hamilelik takviminde tahmini ağırlığı 1 gr diye yazıyor
Hoşgeldin sende tatlımm allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın
gunaydın kızlar nasılsınız
Günaydın kızlar. Yoğun uyanma çabalarım sonunda başarılı oldu. İyiki okulda öğlenciyim zaten mini mini 1. Sınıfları okutuyorum sabah hiç baş edemezdim :)))))) Ben geceleri çok terliyorum. Böyle olanlar var mı? Gündüz ne kadar üşüyorsam gecede o kadar terliyorum.
istanbuldayım 2 yıl öncesi kadıköy acıbademle başladım orda doğumumu yapmıştım memnundum şimdi özel sigortamı değiştirdim yeni olduğundan karşılamıyormuş.ssk nın gecerli olduğu özel bir hastanede olabilir ssk geçmeyende olabilir çok uçuk olmasında fiyatı mesela acıbadem amerikan hastanesi kontroller için kasar biraz mesela türkiye hastanesine giden varmı nasıl
tebrik ederim canım çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine :)
Gözün aydın canım darısı bizim başımıza inşallah alttanmı baktırdın
canim benim tebrikler annesi darisi basimiza birtanem ay haftaya cumaya kadar bende gidicem insallah o pitpitlari duyarim bende cok sevindim))
Tebrikler canim evet folikasit bende iciyorum gun 1tane ay cok heyacanliyim
Çok sevindim canım benimde cumaydı randevu randevu salı gününe attı(( acaba başka doktora gitsem mi dedim vakit geçmiyor sanki. Sağlık ocaklarında kalp atışını duyulabiliyormuş acaba gitsem mi aile hekimime :)
Günaydın kızlar. Yoğun uyanma çabalarım sonunda başarılı oldu. İyiki okulda öğlenciyim zaten mini mini 1. Sınıfları okutuyorum sabah hiç baş edemezdim :)))))) Ben geceleri çok terliyorum. Böyle olanlar var mı? Gündüz ne kadar üşüyorsam gecede o kadar terliyorum.
ben ve miniğim geldik... rabbime hamd olsun bu gün kesemizide kalbimize görüp pıtpıtlarımızı dinledik... rabbm evlat isteyen herkese nasib eylesin... bizlerede sağ salim hayırlarla kucağımıza almayı inşaallah... babamız pek şaşkındı hâlâ şokta adamcağız:)) inanamıyor bi türlü....
Kız daha durr çok erken :) ben 14-15 haftadan sonra çıkıyor diye biliyorum ama zayıflarda daha erken göbiş belli oluyor :)
ben hafiften tontikim o yüzden geç olur herhalde...
Öncelikle bir kalp atışını duyimm keseyi görimmmdeee :)))
gözünaydın canım.. benim de dün gözüm seni aradı.. endişelendim hatta göremeyince bir terslik mi oldu diye.. geç yazmışsın.. çok sevindim.. okumuşsundur belki ben de dayanamayıp dün gittim doktora.. biz de gördük bebişiçok şükür..
Kız daha durr çok erken :) ben 14-15 haftadan sonra çıkıyor diye biliyorum ama zayıflarda daha erken göbiş belli oluyor :)
ben hafiften tontikim o yüzden geç olur herhalde...
Öncelikle bir kalp atışını duyimm keseyi görimmmdeee :)))
kızlar günaydınn , 4.haftanın başında keseyi gören var mı yarın kontrolüm var ve 4. haftamıza giriyoruz görünür mü sizce gidip göremezsem çok üzülürüm
Bende oyleyim korkma can8mSizede oluyor mu merak ettim. Ben daha doktora gidemedim portakalımı göremedim mi diye bilmiyorum ama herşeye ağlar oldum. Sizede aynısı oluyor mu? Yoksa benim mi sinirim bozuldu beklemekten
Cok guzel korkma canimbnim bat 20 si 16 ında değerim 545 çok mu yüksek?
günaydın cnm bnm iyiyiz çok şükür seni sormalı?
doktor haftaya cumaya gün verdi anca keseyi görürüz dedi şimdi gelme hiç boşuna.. nası beklicem bir hafta bilemedim :S
Ben 10 gün bekledim kalp atışı için ya hala bekliyorum yarın inşallah duycaz . 7 haftalıkken görülüyormuş malesef kalp atışı:) beklemek zor yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?