- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #1.701
herkese çoook teşekkür ederim.. darısı bebişini görmeyenlerin başına inşallah.. hepinize dua ediyorum.. çok güzel bir duygu allah herkese nasip etsin..
şimdi size ayrıntıları anlatayım.. malum randevum pazartesiydi ama dayanamayıp başka bir doktordan randevu aldım.. çünkü çok stresliydim ve korkuyordum.. karından baktı doktor.. ultrasyondan önce su içmemi söyledi.. daha iyi görünürmüş.. ilk defa gittiğim bir doktordu ama çok sevdim baya ilgilendi bizimle.. karnımdan bakarken bir ses çıktı.. kalp atışımı diye soracaktım ama değilse rezil olurum diye sustum.. tam o sırada doktor dedi zaten.. dünyanın en güzel sesi di mi dedi..:) sonra fotolarını çekti bir sürü bebişimin.. ama görünmüyor bile doğru düzgün.. şuan tam 0.89 cm.. evet evet 1 cm bile değil..
doktor bazı tavsiyelerde de bulundu yazayım belki faydası olur.. nar, keten tohumu, nane çayı ve hatta bütün bitkisel çaylar.. bunları kullanma dedi.. zararları daha tam ispatlanmamış ama her konferansta farklı bilgiler geliyormuş.. ne olur ne olmaz yeme sen dedi.. bir de hazır tavuk yeme dedi.. bulursan köy tavuğu ye yoksa diğerini yeme dedi.. her şeyin doğalını ara bul ye dedi..
ilişkiye çok sık girmeyin dedi.. haftada bir en fazla olsun dedi.. son olarak bir ay sonra gel ikili test yapalım dedi.. aklıma gelenler bunlar.. önemli bişey gelirse yine yazarım..
cnm çok sevindim. benım miniciğimde en son gittiğimiz 0,88 di :) çok gzl bi duygu içinde atan kalp olması. herdaim onu duymak istiyorsun. :) Allah kucağımıza almayı nasip etsin. şuan kaç haftalık çıktı ultrosyonda