- Konu Sahibi aycaaaaaaa
MERHABA ARKADASLAR
Allah hepimizin bebislerini sagsalim kucagimiza almayi nasip etsin Insallahbenim de bugün kan testim 145,74 çıktı kızlar sanırım ben de Ağustos annesi olacağım :)
inşallah bebişlerimiz sıkıca tutunur ve hiç bırakmazlar bizi...
yine test yaptinmi canim sonuc ne oldu?? Insallah agustos annesi olursun canim sonucu yazirsa sevinirimben sabah bi tane daha test yaptım negatif çıktı, dün ve ondan önceki günlerde yaptıklarım pozitif çıkmıştı farklı farklı markalar.sanırım benim bu sefer de olmayacak
benim adetden 3gun gecti hala adet olucam diye dusunuyorum hala adet olucakmisim gibi agriyo sanci yapiyo ama olamiyorum insallah sen de olmazsin canim bebibisin izin vermemistirhamile olan arkadaşları tebrik ediyorum RABBİM sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin...
arkadaşlar ya nasıl ağrıyo kasıklarım adet olacakmışım gibi korkuyorum..acaip bi değişik hayırlısı inşallah yumoşlarım tutunur..2 tane tutunsa keşke çok istiyorum
AMIIIIIIIIIIIIIINNNNN canim cok guzel yorum olmustum hamile arkadaslarinda bebisleri hayirli olsun rabbim isteyen herkeze anneligi evlat sevgisini tattirsin insaAllah hersey gonlunuzce olsun bu topik ve butun topikler hamile ile tolup tassin
hakkimizida hayirlisi olsun arkadasim zamaninda gelsin yeter ne erken ne gec Insallah sagsalim alalim kucagimizaevet canım 2 ağustos aslında temmuzda doğar muhtemelen:)
ayni bat ayni ay hamilelik ayni ay dogum ayni gun kavusma ani IIIINSAAAALLLAAAAHHHHmrb kizlar oncelikle iyi aksamlar herkese
cnm moralini bozma keske bugun gidip bi kan verseydin
hayirli olsun inss degeriniz katlanarak artsin
cnm hayirli olsun ayni bat tarihlerimiz inss hepimiz guzel bi hamilelik geciririz
inss cnm hayirli olsun
insss canim arkadasim burdanda buyuturuz gobisleri insss
tebrikler arkadasim. Kimyasal ve dis gebelik hepimizden uzak olsun Insallah ben de cok korkuyorum Allahim kimseye yasatmasin Insallah. kesecikleri gorelim sonra da kucagimiza alalim insallahMerhaba kizlar :) son adetim 29 ekimdi. Ptesi yani 25 kasımda idrarda test yaptım pozitif çıktı. Salı günü 26 Kasım da kan testi yaptırdım bhcg 89.20 çıktı. Doktor gebelik var ama daha çok yeni dedi. Aralığın 6 sinda gel keseyi görürüz dedi. Inşallah görebiliriz :) burada kimyasal ve dış gebelikleri okuyunca çok korktum inşallah Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. .
tebrikler arkadasim guzel Masallah Allah hepimizin bebisini korusunarkadaşlar 2gün önce beta hcg:212 idi.
dün adet günümdü: 503 çıktı
tay tay tay ilerliyoruz işte
nasıl sizce hala çok korkuyorum