- Konu Sahibi aycaaaaaaa
bende bu perşembe gidecem inş görürüz
haber ver mutlaka sonucu :)
Var mı herhangi bir belirtin? bende hala başlamadı, inşallah da böyle devam eder...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende bu perşembe gidecem inş görürüz
Eveet ayni gunmus :) belrtilerin basladi mi? Kan testi sonucun kac cikti?
sonuç olarak almadım pozitif yazıyordu sadece doktora daha gitmedim henüz kese görünmez diye bu hafta içi gimeyi düşünüyorum sen gittinmi ?bide benim belirtiler çok fena başladı bel ağrısı dün gece tuvalette nerdeyse bayılıyordum gözlerim bulanıklaştı görmüyoum 3-4 dk. öyle oturuyorum sonra kendime geldimbilmiyorum inş. tansiyon olayı yaşamam hamilelikte.peki senin sen anlat...
ben de henüz gitmedim doktora, 14 aralık'ta gidicem inşallah her şey yolunda olur ve görebilirim bebeği.
Bende henüz pek belirti yok. sadece çok sık acıkıyorum, ayakta çok kaldığımda belim ağrıyor hemen o kadar. bir de göğüs uçlarım dokununca acıyor. daha erken sanırım belirtiler için ama inşallah rahat bir şekilde geçiririz hamileliğimizi ve tamamına erer..
doktora gittiğinde haber ver mutlaka :)
tabi inş. burda hep birlikte sürecimizi geçiririz sevincimizi paylaşırız ...bu hafta nasip olursa keseyi görürsek haftayada kalp atışını dumaya gidicem ondan sonra dikkat etmeye devam benim bi kürtajım var karnımda ölmüştü o yüzden daha itinalı davranmaya çalışıyorum.....
Allah bu sefer tamamına erdirir inşallah canım. Hepimizinkini inşallah.. Çok heyecanlı bir süreç. Ben daha eşime de söylemedim, bu cuma doğumgünü, perşembe gecesi 12'de söylemeyi planlıyorum :) öncesinde çarşamba bir daha kan testi yaptırıcam aile hekimliğinde, netliğini öğreneyim de eşime öyle söyleyeceğim :)
Merhaba arkadaslar
masallah hamislerimiz cogalmis alinti yapmadim cok uzun olur her kesi ayri ayri tebrik ediyorum her birimiz Insallah en kisa zamanda kalp atislarini duyariz kesemizi goruruz bundan buyuk mutluluk bide kucagimiza almak olur her halde Allah her birimizin yavrusunu kendimize bagislasin sag salim gelishsin hersey Allahim her kesin yuzunu guldursun Insallah
nasıl sabredicksin o güne kadar :)bencede çok heyecanlı bi süreç cinsiyeti,bebişimizi için yapılacak aışverişler onun dünyaya gelmesi rabbim dediğin gibi ikimizinkini ve bütün kardeşlerimizinkini tamamına rdirir inş.
Amin Amin Allahim. 6hafta son adet tarihime gore oyle yaziyor ama benim yumurta gec catlamisti arkadasim dollenme gec olmustur daha erkendir 2hafta sonraya randevum var ona kadar zaman nasil geciyor Allah biliyo hersey yolunda olsunda ben sabr ederim Insallah hepimiz icin sonu guzel olsun INSALLAHmrb srn 6.haftaya girmişsin keseyi görmeye gidicekmisin bu hafta ?bu arada güzel dileklerine kocaman bi aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn demek istyorum.....
yaklaşık 10 gündür sabrettiğim düşünülürse 3 gün daha sabrederim sanırım :) ona unutamayacağı bir doğumgünü hediyesi vermek istiyorum, yoksa çoktaaaan söylemiştim :)
yaklaşık 10 gündür sabrettiğim düşünülürse 3 gün daha sabrederim sanırım :) ona unutamayacağı bir doğumgünü hediyesi vermek istiyorum, yoksa çoktaaaan söylemiştim :)
senin hamile kalman hemen oldumu biraz bekledinizmi ?
1 yıl korunduktan sonra hemen oldu canım ilk denemede şükürler olsun :) senin?
Bebeğimi görmek istiyorum artık emin olmak istiyorum ondan ancak herkes alttan ulturasona girme diyor. Bende birkaç hafta daha bekleyip Dr a gitcem inşallah
Bende inşallah hayırlısında Ağustos annesiyim. 5 haftalığım.
Karından ulturasonda ne zaman görünür bebek
İnsallah agustos annesi olurum bende. catlama ignemi yaptim beklemedeyim. bu ay olursa evlilik yil donumune geliyor dogum tarihi. :)
insallah 12 gun sonra buraya guzel seyler yazarim insallah
Arkadaşlar hayırlı akşamlar bizde tüp bebek yaptırdık ve 14 kasımda transfer işlemimiz oldu inş şuan tam 4 haftalık gebeyim bende.inşallah doğumum ağustosun ilk haftasına denk geliyor
rabbim bekleyen herkese nasip etsin inş
Merhaba kızlar,
Allah nasip ederse bende ağustos 2014 annesiyim.Hepimize sağlıklı,mutlu,hayırlı bir hamilelik süreci diliyorum.Allah yardımcımız olsun,bizleri korusun...
inşallah hamilesindir ilki kaç yaşındagünaydın herkesin bebişleri hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah... bende ağustos annesi olabilirim...beklenmeyen at 14 aralık bakalım bekliyorum...benimde olursa 2.bebğim olucak ve ilk sezaryan aynen senin gibi normal doğum istiyorum..
bebek için erken olabilir ama görünedebilirgünaydınn Ağustos anneleri, nasılsınız? :)
14 Aralık'a doktor randevusu aldım, sanırım 6 haftalık olurum o zamana. Karından bebeği görebilir miyiz ki acep?
[
ilki 3yaş 2 aylık cnm..bu ay korunmayı bıraktık bakalım hayırlısı olsun..inşallah...ama normal doğumu denemek istiyorum bu sefer olursa kızımda tansiyondan dolayı 37 haftada sezaryan oldum
Arkadaşlar belirtileriniz başladı mı. Benim mide bulantım falan yok. Bazen oluyor ama çıkaracak kadar değil. Bazen belim hasta olacakmışım gibi ağrıyor. Göğüs uçlarım acıyor bide.