- Konu Sahibi aycaaaaaaa
Eveet ayni gunmus :) belrtilerin basladi mi? Kan testi sonucun kac cikti?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MERHABA ARKADASLAR
Allah hepimizin bebislerini sagsalim kucagimiza almayi nasip etsin Insallah
yine test yaptinmi canim sonuc ne oldu?? Insallah agustos annesi olursun canim sonucu yazirsa sevinirim
benim adetden 3gun gecti hala adet olucam diye dusunuyorum hala adet olucakmisim gibi agriyo sanci yapiyo ama olamiyorum insallah sen de olmazsin canim bebibisin izin vermemistir
AMIIIIIIIIIIIIIINNNNN canim cok guzel yorum olmus
hakkimizida hayirlisi olsun arkadasim zamaninda gelsin yeter ne erken ne gec Insallah sagsalim alalim kucagimiza
ayni bat ayni ay hamilelik ayni ay dogum ayni gun kavusma ani IIIINSAAAALLLAAAAHHHH
tebrikler arkadasim. Kimyasal ve dis gebelik hepimizden uzak olsun Insallah ben de cok korkuyorum Allahim kimseye yasatmasin Insallah. kesecikleri gorelim sonra da kucagimiza alalim insallah
tebrikler arkadasim guzel Masallah Allah hepimizin bebisini korusun
kizlar cook ozur dilerim cook cok pardon simdi doktorun verdigi notlara baktim nerden aklimda kaldiysa 30agustos diye kalmis iki agistosmus muhtemel dogum tarihim
Ay hakkaten arkadasım kusura bakma biraz atarlanmış gibi oldum sanada sendeemi ağustos annesisinHayırlı olsun
Bende inşallah hayırlısında Ağustos annesiyim. 5 haftalığım.
Karından ulturasonda ne zaman görünür bebek
Ay hakkaten arkadasım kusura bakma biraz atarlanmış gibi oldum sanada sendeemi ağustos annesisin
Önemli değil canım olur böyle şeyler. Bende ağustos annesiyim ama 2013 un kendi sat imla kiyaslayin şaşırmıştım
İnsallah agustos annesi olurum bende. catlama ignemi yaptim beklemedeyim. bu ay olursa evlilik yil donumune geliyor dogum tarihi. :)
insallah 12 gun sonra buraya guzel seyler yazarim insallah
Arkadaşlar hayırlı akşamlar bizde tüp bebek yaptırdık ve 14 kasımda transfer işlemimiz oldu inş şuan tam 4 haftalık gebeyim bende.inşallah doğumum ağustosun ilk haftasına denk geliyor
rabbim bekleyen herkese nasip etsin inş
Bebeğimi görmek istiyorum artık emin olmak istiyorum ondan ancak herkes alttan ulturasona girme diyor. Bende birkaç hafta daha bekleyip Dr a gitcem inşallahCnm bana doktorun dediği 7,8haftalıkken anca demişti ama herkeste farklı olabilir
Sen öle deyince supheye dustum gebelik gesaplayıcıdan bi hesapladım yüzüm kızardı hemen doktorun verdiği notlara baktım utandım senin bebişin kızmı erkekmi allah bağışlasın bu arada
Tabi canım benim ilki maalesef sezaryen bununda olma ihtimali var ondan dedim birde ikinciler az erken geliyor:) normal doğum yapmak istiyorum inşallah nasip olur bu sefer:)) hoş sezaryende olsa öyle planlı bir gün olmayacak sancım gelince gidicem:) bunlara erken ama doktor araştırdığım için şimdiden bakıyorum:)
günaydınn Ağustos anneleri, nasılsınız? :)
14 Aralık'a doktor randevusu aldım, sanırım 6 haftalık olurum o zamana. Karından bebeği görebilir miyiz ki acep?